Svaka ljepotica zaslužuje svoju zvijer!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Svaka ljepotica zaslužuje svoju zvijer!
štemalica je kompleksno pitanje, ovisi što se štema.. ako je za armirani beton, onda je muški predmet :Pn_razbojnik wrote:a štemalica?r_nevjesta wrote:nazadan si do bolan_razbojnik wrote:ne znam, mene su u školi učili samo rodovima imenica i pridjeva...hebe me to u životu
usisavač je rodno neutralan, bespolac je, a higijenski ulošci s krilcima recimo nisu :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
je.. eto kako nam gušite kreativnostprckov wrote:je li seksizam ako je mskarac uvjek gore u seksu
2014-04-12
e moja stemalica nije za beton a jest muska. Etor_nevjesta wrote:štemalica je kompleksno pitanje, ovisi što se štema.. ako je za armirani beton, onda je muški predmet :Pn_razbojnik wrote:a štemalica?r_nevjesta wrote:nazadan si do bolan_razbojnik wrote:ne znam, mene su u školi učili samo rodovima imenica i pridjeva...hebe me to u životu
usisavač je rodno neutralan, bespolac je, a higijenski ulošci s krilcima recimo nisu :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemam pojma, u mom vidokrugu ličili su i muški i ženski i djeca i svitre911 wrote:Ajmo onda ovako, čiji je to tradicionalni posao?
2014-04-12
Nemojte me krivo shvatiti, jedino što sam pročitala u svim tiskovinama je da su muškarci imali određenih problema s "usisavačem" :D
Guest- Guest
E baš bi to volio vidjetir_nevjesta wrote:ti sudiš po svom primjeru, ali što ako je žena kreativnija i bolja kuharica? :)epikur37 wrote:Nema podjela na primjer ja kuham ručak a gospođa pospremi kuhinju.
Mi muški smo jednostavno za kreativni dio posla a vi žene zua onaj pasivni :)
Guest- Guest
politicki korektno je 50%r_nevjesta wrote:je.. eto kako nam gušite kreativnostprckov wrote:je li seksizam ako je mskarac uvjek gore u seksu
2014-04-19
uff, misterijprckov wrote:e moja stemalica nije za beton a jest muska. Eto
2014-04-12
mativka wrote:Nemojte me krivo shvatiti, jedino što sam pročitala u svim tiskovinama je da su muškarci imali određenih problema s "usisavačem" :D
ja ovo nisam skuzio a i mrsko mi
2014-04-19
Je, samo muškarci u prošlosti nisu imali vremena za to pa su to uvijek žene na sebe uzimale i piturale kuću po svom ćeifuprckov wrote:tre911 wrote:Ajmo onda ovako, čiji je to tradicionalni posao?r_nevjesta wrote:rodno neutralan, ličiti mogu svi, a najčešće liči onaj kome se to da radititre911 wrote:Nevjesto jel ličenje kuće muški ili ženski posao?
pa molera
Guest- Guest
reci ako smijesr_nevjesta wrote:uff, misterijprckov wrote:e moja stemalica nije za beton a jest muska. Eto
2014-04-19
daj pliz.. ima muškaraca kojima i čaj zagori, i ni jaje ne znaju ispećitre911 wrote:E baš bi to volio vidjetir_nevjesta wrote:ti sudiš po svom primjeru, ali što ako je žena kreativnija i bolja kuharica? :)
2014-04-12
roza bojutre911 wrote:Je, samo muškarci u prošlosti nisu imali vremena za to pa su to uvijek žene na sebe uzimale i piturale kuću po svom ćeifuprckov wrote:tre911 wrote:Ajmo onda ovako, čiji je to tradicionalni posao?r_nevjesta wrote:rodno neutralan, ličiti mogu svi, a najčešće liči onaj kome se to da radititre911 wrote:Nevjesto jel ličenje kuće muški ili ženski posao?
pa molera
2014-04-19
Danas je to gotovo isključivo muški posao.tre911 wrote:Je, samo muškarci u prošlosti nisu imali vremena za to pa su to uvijek žene na sebe uzimale i piturale kuću po svom ćeifuprckov wrote:tre911 wrote:Ajmo onda ovako, čiji je to tradicionalni posao?r_nevjesta wrote:rodno neutralan, ličiti mogu svi, a najčešće liči onaj kome se to da radititre911 wrote:Nevjesto jel ličenje kuće muški ili ženski posao?
pa molera
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:daj pliz.. ima muškaraca kojima i čaj zagori, i ni jaje ne znaju ispeći
Al su odlični u kuhanju :D
Guest- Guest
Nefe,da pojedes moi Gulash jednom,opsjedala bi me do kraja zivota da ti skufam jos..r_nevjesta wrote:daj pliz.. ima muškaraca kojima i čaj zagori, i ni jaje ne znaju ispećitre911 wrote:E baš bi to volio vidjetir_nevjesta wrote:ti sudiš po svom primjeru, ali što ako je žena kreativnija i bolja kuharica? :)
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:daj pliz.. ima muškaraca kojima i čaj zagori, i ni jaje ne znaju ispećitre911 wrote:E baš bi to volio vidjetir_nevjesta wrote:ti sudiš po svom primjeru, ali što ako je žena kreativnija i bolja kuharica? :)
a ima i zena koje zagore......caj
2014-04-19
prckov wrote:reci ako smijesr_nevjesta wrote:uff, misterijprckov wrote:e moja stemalica nije za beton a jest muska. Eto
2014-04-12
ja znam napravit paprike sa mudima
2014-04-19
Jes,jer smo telad,koja hoce zene postedjeti svaka posla..
Bas danas gledam,kako se cure svabice vracaju sa prakse,u nekim sivobijelim radnim odijelima moler..Nefetu bih ja dao,a i ostalim forumskim curama,da setaju onaj qrc sto vibrira,a koristi se na gradilistima za nabijanje zemlje,vidjeh jednu zgodnu i ljepuskastu svabicu kako to radi..ebi ga..zivjeti i jesti se mora..
Bas danas gledam,kako se cure svabice vracaju sa prakse,u nekim sivobijelim radnim odijelima moler..Nefetu bih ja dao,a i ostalim forumskim curama,da setaju onaj qrc sto vibrira,a koristi se na gradilistima za nabijanje zemlje,vidjeh jednu zgodnu i ljepuskastu svabicu kako to radi..ebi ga..zivjeti i jesti se mora..
Guest- Guest
ye, kreativni na najjače :Pmativka wrote:r_nevjesta wrote:daj pliz.. ima muškaraca kojima i čaj zagori, i ni jaje ne znaju ispeći
Al su odlični u kuhanju :D
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje
» Srpski patrijarh upozorio carigradskog da ne mogu svaka nova država i nacija dobiti svoju crkvu
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Probuđena usnula ljepotica
» Thompson je tasmanijska zvijer,vukodlak...
» Srpski patrijarh upozorio carigradskog da ne mogu svaka nova država i nacija dobiti svoju crkvu
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Probuđena usnula ljepotica
» Thompson je tasmanijska zvijer,vukodlak...
Page 2 of 5