Vlahov izvještava iz Izraela kao da bježi od bombe, iza njega Izraelke tipkaju
Page 1 of 1
Vlahov izvještava iz Izraela kao da bježi od bombe, iza njega Izraelke tipkaju
PETAR Vlahov sinoć se u Dnevnik 2 javio iz Tel Aviva i vrlo brzo postao sprdnja na Twitteru.
Vlahov je izvještavao za HRT u pozi nekoga po kome zaista padaju bombe, dok su dvije žene iza njega prilično opušteno stajale pokraj automobila.
Na glavi je imao otkopčani zeleni šljem i nije nosio pancirku dok svi ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šljem, budući da u svim ratnim zonama novinari moraju imati oznaku. Nije poznato odakle Vlahovu šljem zelene boje i može se pretpostaviti da ga je posudio od nekog vojnika.
Novinar je u javljanju za Dnevnik rekao da je upravo svjedočio raketnom napadu Hamasa te da su on i svi drugi vidjeli nekoliko raketa. Dodao je da su morali izaći iz automobila.
Vlahov je izvještavao za HRT u pozi nekoga po kome zaista padaju bombe, dok su dvije žene iza njega prilično opušteno stajale pokraj automobila.
Na glavi je imao otkopčani zeleni šljem i nije nosio pancirku dok svi ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šljem, budući da u svim ratnim zonama novinari moraju imati oznaku. Nije poznato odakle Vlahovu šljem zelene boje i može se pretpostaviti da ga je posudio od nekog vojnika.
Novinar je u javljanju za Dnevnik rekao da je upravo svjedočio raketnom napadu Hamasa te da su on i svi drugi vidjeli nekoliko raketa. Dodao je da su morali izaći iz automobila.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vlahov izvještava iz Izraela kao da bježi od bombe, iza njega Izraelke tipkaju
Hahaha
Da mi je znati koji nesretnik plaća ovo smeće.
Kada su mi došli iz HRTa ispred stana, posla sam ih u tri pm
Niti centa onda mene
Da mi je znati koji nesretnik plaća ovo smeće.
Kada su mi došli iz HRTa ispred stana, posla sam ih u tri pm
Niti centa onda mene
Re: Vlahov izvještava iz Izraela kao da bježi od bombe, iza njega Izraelke tipkaju
isti nam taj vlahov 30 godina priopćava 'vijesti' s državne dalekoglednice...
ostaje nam za upitati se što se od svega toga u posljednjih 30 godina uistinu i dogovodilo...
jednako kao i s edom pezzijem i njegovim prijenosima utakmica na radiju...
ostaje nam za upitati se što se od svega toga u posljednjih 30 godina uistinu i dogovodilo...
jednako kao i s edom pezzijem i njegovim prijenosima utakmica na radiju...
Ne diraj se u Edu Pezzija...jedini objektivni sportski novinar na svitu...adrenalin bude na maksimumu kad on prenosi, a ne ka ova sad mrtva puhala...ne znaš eli je komemoracija ili utakmica.
darth_vader-
2014-04-17
Ha, ha, ha ... eto dokle se došlo. Muško se skriva, žene stoje. Nije niti čudo da Veber troši uloške za menzis.
Kaciga, a ne sljem.
Pero se ovako ponasa jer je iskusan, a ove koze ne znaju nista o opasnostima koje prijete:)
Iskustvo jer stekao prateci forume o ratnim zbivanjima u ukrajini.
Primjerice, onaj alfa vec bi si rov iskopao, koliko iskustva ima:)
Pero se ovako ponasa jer je iskusan, a ove koze ne znaju nista o opasnostima koje prijete:)
Iskustvo jer stekao prateci forume o ratnim zbivanjima u ukrajini.
Primjerice, onaj alfa vec bi si rov iskopao, koliko iskustva ima:)
dijagram-
2015-08-09
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vlahov zubima hvata granate i baca ih natrag, ove dvije iza njega fejsbuče
Jebe se vlahovu... dnevnica 200 ojra pa bi se i ja zajebavao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» Akademska izvrsnost naših desničara je fascinantna. Tipkaju i do sedam slova na uru
» O srušenim bolnicama u Aleppu izvještava "čovjek" koji je minirao bolnicu u Al-Qussayru
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
» Akademska izvrsnost naših desničara je fascinantna. Tipkaju i do sedam slova na uru
» O srušenim bolnicama u Aleppu izvještava "čovjek" koji je minirao bolnicu u Al-Qussayru
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
Page 1 of 1