Sirija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sirija
naime napad izgleda da su zajedno izvršili jedna glupa frakcija neznam kako se zove, i ISIS. inače ta glupa frakcija FSA je čak i najextremnija od sviju, i čak je u nekom ideološkom sukobu sa Nusrom(ne u fizičkom kao isis i nusra) pa je ovo neka poruka bila itd..
Guest- Guest
turci znaju da bi dobili po pički da pokušaju išta direktno, ali sada će ekipa doslovno otvoreno naoružavati sve frakcije od FSA do ISISa, i ne samo to, nego će ih pokušati ujediniti ili pomiriti(to je malo teže jer ovi se mrze)
Guest- Guest
[size=48]Saudi Arabia and Turkey rolling back on rhetoric to send troops into Syria[/size]
Officials say they will wait to see if a planned ceasefire transpires and for a sign-off from the US-led coalition.
Pacovi su naravno blefirali, zapravo čim sam vidio te stotine tisuća hrabrig vehabija kako gaze pola pustinje da bi išli u boj sa Hezbma,a, Rusima, Irancima, SAA čak i svojim intimusima kanibalima odmha sam znao da je to obična glupa arapska laž...
Officials say they will wait to see if a planned ceasefire transpires and for a sign-off from the US-led coalition.
- Loveday Morris
- @lovedayM
- Monday 15 February 2016
- 5 comments
Pacovi su naravno blefirali, zapravo čim sam vidio te stotine tisuća hrabrig vehabija kako gaze pola pustinje da bi išli u boj sa Hezbma,a, Rusima, Irancima, SAA čak i svojim intimusima kanibalima odmha sam znao da je to obična glupa arapska laž...
Kermit-
2014-04-17
zasto potvrdjivat kad i sluzbene sirijske novine pisu o tomu, i nije to jedina greska sirijske vojske, jednom ih je isis presjekao i umjesto da podebljaju taj dio koridora koji im je jebeno tanak oni idu prema raki, nije ovo nesto sto se ne moze rijesit veoma brzo al s obzirom da imaju sve od rusa, od snimaka do intela opet se neko usrao i ostavio lokalce da drze linije , po meni na tom dijelu treba imat u pricuvi jedinicu za brza djelovanja i radit na tomu da se koridor rasiri, ovako su se zasrali i opet razvukli s nekim brzim prodorima sto im jede ljudske resurse jer treba cuvati neke uske koridore od bocnijeh napada sto je uvijek jebeni rizik, po meni su trebali ocistit juznu stranu od alepa prema damasku a ne se budalesat i ici prema tabki, oficiri koji vode taj dio fronta bi trebali da pogube sve zapovjedne duznosti, pogledaj kako se fino latakija front razvija, gura se sve ravnomjerno i nema bocnih upada kojekakvih kamikaza, po mojo procjeni se generali vode za publicitetom i nekim propagandnim efektima nego logikompreko_vode_do_slobode wrote:ISIS navodno presjekao komunikaciju Alepa sa ostatkom države. Može li me levi ili jehudi ovo potvrditi?
I još gore od svega, izgleda da su ovaj put i neke FSA frakcije zajedno sa ISISom sudjelovali u ovome.
Ovo dvoje treba još potvrditi.
erdo isto zna da jos malo moze mlatit PKK, uskoro se mogu ocekivat snimci kurda sa konkursima kao kozojeba sa tow ovima, mislim da se tek sad dostize radna temperatura na bojisnici, ostaje jedino sirijcima veliki problem starog komandnog kadra koji cak opstruira neke takticke poteze iranaca i rusapreko_vode_do_slobode wrote:turci znaju da bi dobili po pički da pokušaju išta direktno, ali sada će ekipa doslovno otvoreno naoružavati sve frakcije od FSA do ISISa, i ne samo to, nego će ih pokušati ujediniti ili pomiriti(to je malo teže jer ovi se mrze)
Leviathan2 wrote:zasto potvrdjivat kad i sluzbene sirijske novine pisu o tomu, i nije to jedina greska sirijske vojske, jednom ih je isis presjekao i umjesto da podebljaju taj dio koridora koji im je jebeno tanak oni idu prema raki, nije ovo nesto sto se ne moze rijesit veoma brzo al s obzirom da imaju sve od rusa, od snimaka do intela opet se neko usrao i ostavio lokalce da drze linije , po meni na tom dijelu treba imat u pricuvi jedinicu za brza djelovanja i radit na tomu da se koridor rasiri, ovako su se zasrali i opet razvukli s nekim brzim prodorima sto im jede ljudske resurse jer treba cuvati neke uske koridore od bocnijeh napada sto je uvijek jebeni rizik, po meni su trebali ocistit juznu stranu od alepa prema damasku a ne se budalesat i ici prema tabki, oficiri koji vode taj dio fronta bi trebali da pogube sve zapovjedne duznosti, pogledaj kako se fino latakija front razvija, gura se sve ravnomjerno i nema bocnih upada kojekakvih kamikaza, po mojo procjeni se generali vode za publicitetom i nekim propagandnim efektima nego logikompreko_vode_do_slobode wrote:ISIS navodno presjekao komunikaciju Alepa sa ostatkom države. Može li me levi ili jehudi ovo potvrditi?
I još gore od svega, izgleda da su ovaj put i neke FSA frakcije zajedno sa ISISom sudjelovali u ovome.
Ovo dvoje treba još potvrditi.
Vidio sam tu vijest i mogu reći da niam iznenadjen, bilo je za očekivati da će ovi udariti negdi.
To je zakon velikih brojeva, fronta je preduga pa je za očekivati da će negdi popustiti. Ništa strašno.
niti jedan od tamo neće izvući živu glavu. Dajem im maksimalno tri dana. Utvrditi se ne mogu a niti
dovući pojačanje, sad se to snima 24/7 i čim se cijevi okrenu tamo, biti će sprženi termobaričnim.
Kurdima hitno dostaviti par tisuća Konkursa i Korneta.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Inače ovo primirje je lakrdija, kao ne uključuje Nusru, a Nusra čini 30-40% boraca FSA i naravno pomješani su sa ostalim frakcijama.. .kako će raspoznati tko je nusra a tko nije..
dakle ništa od primirja
dakle ništa od primirja
Guest- Guest
Lako, bombati ih sve pa neka ih ovi razvrstaju kasnija.
Inače i Kurdi su iznenadjeni na jedno dva mista. Ima stradalih
ali i zarobljenih koje su isis-ovci odveli.
Inače i Kurdi su iznenadjeni na jedno dva mista. Ima stradalih
ali i zarobljenih koje su isis-ovci odveli.
2014-04-20
gle, turska je ful operacionalna u podrucjima pod kozojebskom kontrolom, od opskrbe do oficirskog kadra i specijalnih jedinica, em se erdi otomanski snovi ruse em je i lova u pitanju, ipak je nacet familijarni biznis, mislim da ce sad od 3 mjeseca poceti druga faza rata sa svjezom vojskom i obucenijom, veli mi frend da rusi po latakiji naveliko drilaju novu vojsku i opremaju sa novim oruzjima, stiglo jos tosova, stiglo t90ki, stiglo oko 3000 chechena koji ce ici direkt na isis, valjda kadirova posiljka, stiglo i nesto smerchova, povecan broj robota, stiglo i jos kojecega cemu sirijci nemaju apsolutni pristup, uglavnom rusi bildaju snagu a sto ce bit dalje, festa na kvadrat, cudi me da kurdi iz afrina ne koriste grad bacace koje su im ruje poslali, kaze pajdo da ce s pocetkom 3 mjeseca krenut i njegovi koji su od kweirsa u rezervi
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
-Federalna služba sigurnosti Rusije priopćila je 18. veljače da je u Podmoskovlju uhitila 14 članova ''međunarodne grupe'', koji su se bavili falsificiranjem dokumenata za pristaše Islamske države koji su izlazili iz Sirije. Deset dana prije tog događaja u Ekaterinburgu uhićeno je sedmero građana Ruske Federacije iz država ZND-a. Oni se terete da su pripremali terorističke napade u velikim gradovima Rusije. Kod njih su našli oružje i eksplozivna sredstva-
Ne znam di mi je ona tema o Rusiji. Ne možeš više pratiti kad se stavljaju uvijek nove teme
a na sticki samo 3-4 i to ono, tuga.
Ne znam di mi je ona tema o Rusiji. Ne možeš više pratiti kad se stavljaju uvijek nove teme
a na sticki samo 3-4 i to ono, tuga.
2014-04-20
Nije povratila, uzeli su dva tri sela, fajt ce trajat do sutra, eo bas citam da rusi rade pomor sa kazetnim bombama, al ide se lagano i bez zurbeAlfaOmega wrote:SAA je povratila kontrolu nad autoputem južno od Aleppa. Toliko o tome.
http://www.liveleak.com/view?i=fbe_1456156445
Dobar - komada 6 u minusu
2014-04-20
Camel Fuckeri navodno imaju nuklearke,malo sam skeptican ali cak iako imaju to ce u slucaju eskalacije sukuoba biti prioritetne mete
2014-04-14
2014-04-14
http://www.liveleak.com/view?i=d05_1455979887
Jedna minuta istine
Jedna minuta istine
2014-04-20
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50