ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 34 Empty Re: Sirija

Post by Guest 22/2/2016, 18:19

naime napad izgleda da su zajedno izvršili jedna glupa frakcija neznam kako se zove, i ISIS. inače ta glupa frakcija FSA je čak i najextremnija od sviju, i čak je u nekom ideološkom sukobu sa Nusrom(ne u fizičkom kao isis i nusra) pa je ovo neka poruka bila itd..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 22/2/2016, 18:34

Sirija - Page 34 10399389_169177666795634_1986972477897815222_n
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2016, 18:41

jeli to ta ekipa koja je izvela presjecanje alepa?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2016, 18:42

turci znaju da bi dobili po pički da pokušaju išta direktno, ali sada će ekipa doslovno otvoreno naoružavati sve frakcije od FSA do ISISa, i ne samo to, nego će ih pokušati ujediniti ili pomiriti(to je malo teže jer ovi se mrze)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 22/2/2016, 18:55

[size=48]Saudi Arabia and Turkey rolling back on rhetoric to send troops into Syria[/size]

Officials say they will wait to see if a planned ceasefire transpires and for a sign-off from the US-led coalition.

• Loveday Morris 

• @lovedayM 

• Monday 15 February 2016

• 5 comments

Sirija - Page 34 Adel-al-Jubeir

Pacovi su naravno blefirali, zapravo čim sam vidio te stotine tisuća hrabrig vehabija kako gaze pola pustinje da bi išli u boj sa Hezbma,a, Rusima, Irancima, SAA čak i svojim intimusima kanibalima odmha sam znao da je to obična glupa arapska laž...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2016, 18:59

neka šalju, rusi će gazit sve to avijacijom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/2/2016, 19:23

preko_vode_do_slobode wrote:ISIS navodno presjekao komunikaciju Alepa sa ostatkom države. Može li me levi ili jehudi ovo potvrditi?

I još gore od svega, izgleda da su ovaj put i neke FSA frakcije zajedno sa ISISom sudjelovali u ovome. 

Ovo dvoje treba još potvrditi.
zasto potvrdjivat kad i sluzbene sirijske novine pisu o tomu,  i nije to jedina greska sirijske vojske,  jednom ih je isis presjekao i umjesto da podebljaju taj dio koridora koji im je jebeno tanak oni idu prema raki, nije ovo nesto sto se ne moze rijesit veoma brzo al s obzirom da imaju sve od rusa, od snimaka do intela opet se neko usrao i ostavio lokalce da drze linije , po meni na tom dijelu treba imat u pricuvi jedinicu za brza djelovanja i radit na tomu da se koridor rasiri, ovako su se zasrali i opet razvukli  s nekim brzim prodorima sto im jede ljudske resurse jer treba cuvati neke uske koridore  od bocnijeh napada sto je uvijek jebeni rizik, po meni su trebali ocistit  juznu stranu od alepa prema damasku a ne se budalesat i ici prema tabki, oficiri koji vode taj dio fronta bi trebali da pogube sve zapovjedne duznosti, pogledaj kako se fino latakija front razvija, gura se sve ravnomjerno i nema bocnih upada kojekakvih kamikaza, po mojo procjeni se generali vode za publicitetom i nekim propagandnim efektima nego logikom

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/2/2016, 19:26

preko_vode_do_slobode wrote:turci znaju da bi dobili po pički da pokušaju išta direktno, ali sada će ekipa doslovno otvoreno naoružavati sve frakcije od FSA do ISISa, i ne samo to, nego će ih pokušati ujediniti ili pomiriti(to je malo teže jer ovi se mrze)
erdo isto zna da jos malo moze mlatit PKK, uskoro se mogu ocekivat snimci kurda sa konkursima kao kozojeba sa tow ovima, mislim da se tek sad dostize radna temperatura na bojisnici, ostaje jedino sirijcima veliki problem starog komandnog kadra koji cak opstruira neke takticke poteze iranaca i rusa

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2016, 19:53

Leviathan2 wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:ISIS navodno presjekao komunikaciju Alepa sa ostatkom države. Može li me levi ili jehudi ovo potvrditi?

I još gore od svega, izgleda da su ovaj put i neke FSA frakcije zajedno sa ISISom sudjelovali u ovome. 

Ovo dvoje treba još potvrditi.
zasto potvrdjivat kad i sluzbene sirijske novine pisu o tomu,  i nije to jedina greska sirijske vojske,  jednom ih je isis presjekao i umjesto da podebljaju taj dio koridora koji im je jebeno tanak oni idu prema raki, nije ovo nesto sto se ne moze rijesit veoma brzo al s obzirom da imaju sve od rusa, od snimaka do intela opet se neko usrao i ostavio lokalce da drze linije , po meni na tom dijelu treba imat u pricuvi jedinicu za brza djelovanja i radit na tomu da se koridor rasiri, ovako su se zasrali i opet razvukli  s nekim brzim prodorima sto im jede ljudske resurse jer treba cuvati neke uske koridore  od bocnijeh napada sto je uvijek jebeni rizik, po meni su trebali ocistit  juznu stranu od alepa prema damasku a ne se budalesat i ici prema tabki, oficiri koji vode taj dio fronta bi trebali da pogube sve zapovjedne duznosti, pogledaj kako se fino latakija front razvija, gura se sve ravnomjerno i nema bocnih upada kojekakvih kamikaza, po mojo procjeni se generali vode za publicitetom i nekim propagandnim efektima nego logikom

Vidio sam tu vijest i mogu reći da niam iznenadjen, bilo je za očekivati da će ovi udariti negdi.

To je zakon velikih brojeva, fronta je preduga pa je za očekivati da će negdi popustiti. Ništa strašno.

niti jedan od tamo neće izvući živu glavu. Dajem im maksimalno tri dana. Utvrditi se ne mogu a niti

dovući pojačanje, sad se to snima 24/7 i čim se cijevi okrenu tamo, biti će sprženi termobaričnim.

Kurdima hitno dostaviti par tisuća Konkursa i Korneta.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2016, 20:06

Inače ovo primirje je lakrdija, kao ne uključuje Nusru, a Nusra čini 30-40% boraca FSA i naravno pomješani su sa ostalim frakcijama.. .kako će raspoznati tko je nusra a tko nije.. 

dakle ništa od primirja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2016, 20:15

Lako, bombati ih sve pa neka ih ovi razvrstaju kasnija.

Inače i Kurdi su iznenadjeni na jedno dva mista. Ima stradalih 

ali i zarobljenih  koje su isis-ovci odveli.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/2/2016, 20:53

gle, turska je ful operacionalna u podrucjima pod kozojebskom kontrolom, od opskrbe do oficirskog kadra i  specijalnih jedinica, em se erdi otomanski snovi ruse em je i lova u pitanju, ipak je nacet familijarni biznis, mislim da ce sad od 3 mjeseca poceti druga faza  rata sa svjezom vojskom i obucenijom, veli mi frend da rusi po latakiji naveliko drilaju novu vojsku i opremaju sa novim oruzjima, stiglo jos tosova, stiglo t90ki, stiglo oko 3000 chechena koji ce ici direkt na isis, valjda kadirova posiljka,  stiglo i nesto smerchova, povecan broj robota, stiglo i jos kojecega cemu sirijci nemaju apsolutni pristup, uglavnom rusi bildaju snagu a sto ce bit dalje, festa na kvadrat,  cudi me da kurdi iz afrina ne koriste grad bacace koje su im ruje poslali,  kaze pajdo da ce s pocetkom 3 mjeseca krenut i njegovi koji su od kweirsa u rezervi

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 22/2/2016, 20:59

SAA je povratila kontrolu nad autoputem južno od Aleppa. Toliko o tome.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2016, 21:17

Eto, biće presta djelovati Captagon .
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2016, 21:22

-Federalna služba sigurnosti Rusije priopćila je 18. veljače da je u Podmoskovlju uhitila 14 članova ''međunarodne grupe'', koji su se bavili falsificiranjem dokumenata za pristaše Islamske države koji su izlazili iz Sirije. Deset dana prije tog događaja u Ekaterinburgu uhićeno je sedmero građana Ruske Federacije iz država ZND-a. Oni se terete da su pripremali terorističke napade u velikim gradovima Rusije. Kod njih su našli oružje i eksplozivna sredstva-

Ne znam di mi je ona tema o Rusiji. Ne možeš više pratiti kad se stavljaju uvijek nove teme

a na sticki samo 3-4 i to ono, tuga.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/2/2016, 21:23

AlfaOmega wrote:SAA je povratila kontrolu nad autoputem južno od Aleppa. Toliko o tome.
Nije povratila, uzeli su dva tri sela, fajt ce trajat do sutra, eo bas citam da  rusi rade pomor sa kazetnim bombama, al ide se lagano i bez zurbe

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/2/2016, 21:28

ovo me podsjeca na zohare koji kad vide svjetlo pocnu bjezati a onda ih nagazi cipela

http://www.liveleak.com/view?i=fbe_1456156445

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/2/2016, 22:02

Leviathan2 wrote:ovo me podsjeca na zohare koji kad vide svjetlo pocnu bjezati a onda ih nagazi cipela

http://www.liveleak.com/view?i=fbe_1456156445

Dobar - komada 6 u minusu
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 22/2/2016, 23:58

Camel Fuckeri navodno imaju nuklearke,malo sam skeptican ali cak iako imaju to ce u slucaju eskalacije sukuoba biti prioritetne mete

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 22/2/2016, 23:58

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 23/2/2016, 09:02

http://www.liveleak.com/view?i=d05_1455979887

Jedna minuta  istine B-)