ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 20 Empty Re: Sirija

Post by Yehudi 14/2/2016, 18:00

Dobar klip o najnovijem razvoju situacije.

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 14/2/2016, 18:04

upravo_sa_jebachine wrote:Više izvora govori da Turci gađaju SAA vojsku artiljerijom, koja za sada ne uzvraća .. podsjeća me na šemu kada su Rusi iz Rusije tukli po Ukraincima artiljerijom a ovi jer su bili slabiji , strašili se uzvraćatida ove ne bi još više raspizdili. Tako se i SAA straši uzvratiti, iako doduše ovi iza sebe imaju Putina
Netočno. SAA jest uzvratila, iako u biti nije morala jerbo turska artiljerija po brdsko-planinskom terenu i nema neki učinak. Bolje im je bilo da čuvaju municiju za daljnju ofenzivu protiv kanibala. Ali opet, pokazali su da nisu pizdeki koji se glibe uzvratiti.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2016, 18:25

upravo_sa_jebachine wrote:Više izvora govori da Turci gađaju SAA vojsku artiljerijom, koja za sada ne uzvraća .. podsjeća me na šemu kada su Rusi iz Rusije tukli po Ukraincima artiljerijom a ovi jer su bili slabiji , strašili se uzvraćatida ove ne bi još više raspizdili. Tako se i SAA straši uzvratiti, iako doduše ovi iza sebe imaju Putina
Možel link na ovo boldano,na te "izvore"...posto SAA itekako roka i uzvraca.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2016, 18:26

Leviathan2 wrote:
bogomdani wrote:Ebo te limene kante..bolje ovo..

Sirija - Page 20 Pict12
jebo to, kroz to prosao i nimtz i petar veliki, a vjerovatno i svi razaraci affraid
Pa,kroz svaku curu slicno,samo neke ne daju reci..Enivej,ova prva je cakana,pa bih se i ja ukotvio medj njena bedra... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 14/2/2016, 18:29

upravo_sa_jebachine wrote:ukratko više manje sam si se dobro nadogradio.. čekamo daljni razvoj.. iako me zanima što misle ti arapi i turci.. bez USA pomoći(a USA već oprala ruke od njih) iran, rusija će ih razvaliti
Ja bi im predložio da se međusobno razvaljuju, a Siriju neka lijepo ostave na miru.
Jbte, tko god je imao i jedan avion vježbao je bombardiranje na Siriji. Gadovi.
A izbjeglice su, naravno, postali naš problem.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2016, 18:33

Ero wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:ukratko više manje sam si se dobro nadogradio.. čekamo daljni razvoj.. iako me zanima što misle ti arapi i turci.. bez USA pomoći(a USA već oprala ruke od njih) iran, rusija će ih razvaliti
Ja bi im predložio da se međusobno razvaljuju, a Siriju neka lijepo ostave na miru.
Ero,bude ih jos i vise... jocolor No to nisu Rusi uzrokovali,daaaavno je to krenulo,kad je ISIS krenuo koljati ljude...kakogod,Khozoepi ti izgleda prolaze pod prozorom,jer si nekak neurozan.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 14/2/2016, 18:52

bogomdani wrote:
Ero wrote:
Ero,bude ih jos i vise... jocolor No to nisu Rusi uzrokovali,daaaavno je to krenulo,kad je ISIS krenuo koljati ljude...
Sad si sve uvjerio sa svojim argumentima.
Meni je važniji primarni razlog (ili razlozi) zašto je uopće došlo do pojave ISIL-a.
Valjda postoje uzroci, koji nije primarno vjera, kako se to (po moje) obično pogrešno
tumači. Da je uzrok vjera onda bi se već davno prije pojavio.
Pored njihovih nedemokratskih režima ima i drugih razloga.
Zar ne bi mogli biti krivci ovi "naši", koji im kroz cijelu povijest trokutovima i linijarima
crtaju granice?

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ero 14/2/2016, 18:54

PS:

Za početak , na primjer, pročitajte nešto o povjesti nastanka Sirije i Iraka.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by jastreb 14/2/2016, 18:58

Ero wrote:Sad si sve uvjerio sa svojim argumentima.
Meni je važniji primarni razlog (ili razlozi) zašto je uopće došlo do pojave ISIL-a.
Valjda postoje uzroci, koji nije primarno vjera, kako se to (po moje) obično pogrešno
Ima. Uvoz američke demokracije. Time je sve počelo.

Dovoljno je bilo vidjeti kako one razbješnjele zvijeri poput hijena vucaraju okolo Gadafijevo tijelo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2016, 19:05

Ero wrote:
bogomdani wrote:
Ero wrote:
Ero,bude ih jos i vise... jocolor No to nisu Rusi uzrokovali,daaaavno je to krenulo,kad je ISIS krenuo koljati ljude...
Zar ne bi mogli biti krivci ovi "naši", koji im kroz cijelu povijest trokutovima i linijarima
crtaju granice?
Pa dobro,nisu Europljani bas tamo isli i skidali glave,kao ovi sada njima..Kakvi ti trebaju argumenti?
Jel ti jasno da si po Islamu samo Nevjernicki pas,kao i svi ostali pripadnici drugih vjera i religija,i da to sto imas glavu na ramenima,samo treba zahvaliti cinjenici,da nisi izlozen tome fizicki..ISIS,AL.-ovo i ono,su moderne manifestacije,ionako drevnih koljackih nakana islamskih naroda..
Ropstvo je poteklo od Islama,odnosno Arapa,zapad preuzeo 
Islam se siri,a vjetar piri,kako bi YOda rekao,a koliko drugo ces glavu na ramenima nositi,zavisi,kolika ce koncentracija ratobornih Khozoepa u tvojoj okolini biti..
Sto se tice granica i trokuta,obrati malo paznju na islamske apsolutisticke vladare koji samo cekaju novi model Lamborghinija,Bugattija,Ferarrija,kupaju se u novcu,a narod na ulici jedva opstaje...TO dakle nije problem zapada,Zapad i ostatak svijeta uredno placa naftu novcem,a kako ce to Khozoepi rasporediti i podijeliti,samo govori o njima kao takvima...
Ti se posipaj pepelom,mos i sjesti na avion,pa oticvi na ISIS-ovo podrucje i posut se pepelom iskreno,pa proc kao onaj lik,kojem su odrubili glavu..
Sto je onaj Hrvat skrivio Khozoepima da mu glavu otfikare??..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/2/2016, 19:16

ajde ero ne seri zivota ti

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Ero 14/2/2016, 19:31

jastreb wrote:
Ero wrote:Sad si sve uvjerio sa svojim argumentima.
Ima. Uvoz američke demokracije. Time je sve počelo.

Posljedica nekritičke analize, ako je uopće bilo. Prosto sumnjam.
Nisu ima  Ameri crtali granice s trokutovima.
Pobogu, barem se toliko potrudi i utipkaj "Sirija Wikipedia", sve ti tamo piše,
ili skoro sve što bi trebao znati, prije nego što počneš s komentiranjem.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Kermit 14/2/2016, 19:38

bogomdani wrote:
Ero wrote:
bogomdani wrote:
Ero wrote:
crtaju granice?
Pa dobro,nisu Europljani bas tamo isli i skidali glave,
hahah baš pa Englezi su sistematski ubijali, mučili, izgladnjivali i tamanili Irce a ne Indijce i crnje, bokte da zarade sistematski preko svoje vlade, kompanije i vojske navukli su 40% populacije Kine na heroin i opijum, pa u Iranu i danas postoji poslovica da ako na putu sretneš razbojnike barem jedan je Englez
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/2/2016, 20:45

Journalist Eva Bartlett: "I'm Back From Syria. The Media Is Lying To You!"

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 14/2/2016, 21:28

DAYR EL-ZOR:  OVER 100 ISIS RODENTS KILLED HERE OVER LAST 24 HOURS

Sirija - Page 20 %D8%AC%D9%8A%D8%B41

Al-Taabiyya Village:  It belongs to Muhassan, about 20kms away.  33 ISIS cockroaches have been killed or wounded here in stunning special operations.  We have received confirmation that at least 21 are dead with about 12 wounded:

Khaalid Al-Salaama

‘Abdullah Al-Huwayj

Zayd Abu-Fattoon

Majdeddeen Muhammad

Mahmoud Al-Sakr  

The rest were all foreigners from Iraq, Pakistan, Malaysia and Somalia.

Al-Hamad Village:  The SAAF strafed ISIS positions and killed some rodents. No details.

Al-Hameediyya, Al-‘Aradhi, Al-Rushdiyya Quarters in the city:  71 ISIS rats confirmed killed  with 81 wounded according to ISIS broadcasts.  9 commanders killed.

Abu Islaam Al-Leebi (LIBYAN FLY GRUB AND CHILD MOLESTER.  Leader of a group allied with ISIS called “Jabhat Mataar Dayr Al-Zor or the Front for the Liberation of the Airbase at Dayr El-Zor. Yawn.)

‘Awwaad Al-‘Awwaad (A/k/a “Major Major”)

Sultaan ‘Awwaad

Baasil Al-Haamid

Islaam Al-Dayri

Al-Muree’iyya:  9 confirmed ISIS rats dead.

Al-Haawi Area between Hatla and Muraat:  A van with 12 rodent was put to flames on Muraat Road in the east rural part of the province.

The residents of Muraat have found a mass grave of 100 residents killed by ISIS.  They were mostly women and children.  Good show Obama. Thanks a lot for the democracy.

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 14/2/2016, 23:08

OBAMA 'Vladimire, vrijeme je da prestaneš s udarima na sirijsku umjerenu oporbu'; PUTIN 'Ostat ćemo u kontaktu...'
lol!

2015-09-14

Back to top Go down

Post by lookatme 14/2/2016, 23:35

umjerena oporba...ha...čuj njega
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 00:14

bogomdani wrote:
Možel link na ovo boldano,na te "izvore"...posto SAA itekako roka i uzvraca.. :clown
kako ćeš izvor na nešto što se nije dogodilo. gledam forume po redditu koji daje daleko najpreciznije informacije o ratu, i nigdje ne piše o tome da SAA građa nazad Turke ili Izrael... za sada..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 00:17

doduše nije 100% potvrđeno da su Turci gađali SAA isto tako.. osim 1-2 SAA izvora(koji ne moraju biti točni)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 15/2/2016, 07:06

mutava baštarda wrote:OBAMA 'Vladimire, vrijeme je da prestaneš s udarima na sirijsku umjerenu oporbu'; PUTIN 'Ostat ćemo u kontaktu...'
lol!
Žutarnji i umjereni kanibali, a vidi tek naslova majkomila
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 15/2/2016, 07:29

asilovski wrote:
mutava baštarda wrote:OBAMA 'Vladimire, vrijeme je da prestaneš s udarima na sirijsku umjerenu oporbu'; PUTIN 'Ostat ćemo u kontaktu...'
lol!
Žutarnji i umjereni kanibali, a vidi tek naslova majkomila
Ma ništa čudno.

Prekjučer sam gledao na HRT jedan američki dokumentarac o Afganistanu,pod naslovom talibanska nafta.

Poruka filma je da SAD nastavlja pregovore i nastoji pronaći umjerene talibane i umjerene alkadovce kako bi "Afganistan pokrenuo demokratske i privredne reforme"(!!!)

Komedija par excellance!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics