Papa Sranjo optužen za herezu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Papa Sranjo optužen za herezu
papu biraju kardinali odnosno zbor.
teoretski kardinalom može biti i "civil" kao što papa može tajno proglasiti nekog kardinalom.
najčešće se kardinalom proglašava biskup.
ali nema prepreke da to bude svečenik, žena ili vanbračni sin.
kardinal je civilno imenovanje. možeš biti kardinal, ali nemreš biti biskup.
teoretski kardinalom može biti i "civil" kao što papa može tajno proglasiti nekog kardinalom.
najčešće se kardinalom proglašava biskup.
ali nema prepreke da to bude svečenik, žena ili vanbračni sin.
kardinal je civilno imenovanje. možeš biti kardinal, ali nemreš biti biskup.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
To samo triba natrpat dobro kmicama i mujagama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta ćemo se mi tu bavit i zamarat nekakvin natalitetom i pronatalitetnim poticajama a to dok naraste triba mu dvadesetak godina a onda je i pitanje oće li radit il će skužit da je u emanicipaciji i da mu se neda radit za vladavinu feminstkinja itd.
A ovako samo dovedeš već gotov proizvod koji želi radit i zavrne rukave i odma ga u pogon ubacaj i neka rinta za vladavino feministkinja.
Italija i Njemačka svake godine svaka po 400 tisuća radnika a dodaj još da dovedu obitelji itd pa moš samo ovako šta se tih radnika na ove dvije države dodat miljon kmica i mujaga godišnje ( selo im dolazi posli kad ovi puste korjenje ).
Amo trpaj sine i ne staja nikada dok ne nestanu s površine ove planete.
A ovako samo dovedeš već gotov proizvod koji želi radit i zavrne rukave i odma ga u pogon ubacaj i neka rinta za vladavino feministkinja.
Italija i Njemačka svake godine svaka po 400 tisuća radnika a dodaj još da dovedu obitelji itd pa moš samo ovako šta se tih radnika na ove dvije države dodat miljon kmica i mujaga godišnje ( selo im dolazi posli kad ovi puste korjenje ).
Amo trpaj sine i ne staja nikada dok ne nestanu s površine ove planete.
2014-04-11
ajd odjebi s teme. svaku zasereš. kenjaj po svojima, a nama ostavi barem jednu da možemo lamentirat.
seri po jednoj temi, ne po njih 100
seri po jednoj temi, ne po njih 100
2014-12-30
Pa Papa zagovara trpačinu i ja se slažem s njime da ovo sve triba potopit jer normalna država bi mu stavila lisice na ruke pa neka je on Papa kad javno otovreno i bez pardona pozove na kršenje zakona ( ilegalni prelasci granice ).
2014-04-11
Gotova je Europa.
S ovolikom rupom u nedostatku radne snage a projekcije su za najmanje idućih pola stoljeća mogu i prekinit ovu farsu s tim kako eto oni to Bože brane vanjske granice Unije.
Očito da nisu jer mogu to sve slobodno i pustit. Ne mogu je branit ni da oće s obzirom na ovoliku rupu u nestašici radne snage.
S ovolikom rupom u nedostatku radne snage a projekcije su za najmanje idućih pola stoljeća mogu i prekinit ovu farsu s tim kako eto oni to Bože brane vanjske granice Unije.
Očito da nisu jer mogu to sve slobodno i pustit. Ne mogu je branit ni da oće s obzirom na ovoliku rupu u nestašici radne snage.
2014-04-11
Uskoro ćemo zapadno evropskim državama napravit sprovod a Papa će im osobno držat misu zadušnicu.
To nema tu više rasprave. To je gotova stvar.
2014-04-11
Anglikanci koji su prešli na katolicizam upozoravaju da su oni imali svoju sinodu sredinom 20.stoljeća, i da je to bio uvod u totalni rasap Anglikanske Crkve.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Uskoro ćemo zapadno evropskim državama napravit sprovod a Papa će im osobno držat misu zadušnicu.
A-men ili a-women?
2015-08-09
Pobuna biskupa protiv Bergoglia uzima maha.
2015-08-09
Hoho... Prije samo par godina nezamislivo... Eto u kakvom smo slobodnom padu...
institucionalna katolička crkva je u padu, odnosno na samome dnu...
na čelu s "papom" koji se klanja totemima, obilazi đamije i sinagoge, da ne nabrajam dalje čime se ta zabljudjela sotonjara bavi...
kad ga ni moja stara ne može smislit, šta više kazati...
na čelu s "papom" koji se klanja totemima, obilazi đamije i sinagoge, da ne nabrajam dalje čime se ta zabljudjela sotonjara bavi...
kad ga ni moja stara ne može smislit, šta više kazati...
da je henok još na forumu, objasnio bi nam da on zapravo uopće nije papa, što i ja vjerujem...
ali ne znam objasniti, treba biti u tome...
tiče se 2. vatikanskog koncila, nekih crkvenih dogmi...
načina na koji je ratzinger odstupio također...
Pa vjerojatno je Ratzinger doživio institucionalni udar i skinut pod prijetnjom, je te zamjenjen predstavnikom... kabale... https://www.facebook.com/thelighthousealmanara/videos/1282355211855493/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vT. wrote:da je henok još na forumu, objasnio bi nam da on zapravo uopće nije papa, što i ja vjerujem...
T. wrote:da je henok još na forumu, objasnio bi nam da on zapravo uopće nije papa, što i ja vjerujem...
ratzingera su odstupili,
a ovaj prodaje "teologiju oslobođenja", komunizam u mantiji
Bill Clinton and Pope Francis Call for 'Urgent Depopulation' To Save the Planet - The People's Voice (thepeoplesvoice.tv)
2014-04-19
stvar je da je papa samo jedan i to je doživotno...Oholo Mudovski wrote:Pa vjerojatno je Ratzinger doživio institucionalni udar i skinut pod prijetnjom, je te zamjenjen predstavnikom... kabale... https://www.facebook.com/thelighthousealmanara/videos/1282355211855493/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vT. wrote:da je henok još na forumu, objasnio bi nam da on zapravo uopće nije papa, što i ja vjerujem...
ne postoji da su dvojica papa istovremeno na čelu crkve ili da se bira novi papa a papa još nije umro...
plus je ovaj aktualni debelo zabludio što ga automatski ekskomunicira...
zanimljivo i dosta komplicirano, tko se time malo više ne bavi...
papa "putnik" je sjebao crkvu.
sve ovo su posljedice putničara.
i da, mogu biti dva pape.
i putničar je povećanjem kardinala dove do ovog pape.
ali rimska kurija vodi svoju politiku koja nema veze s kardinalima.
biskupi su ti koji odlučuju, kardinali su svjetovno tijelo.
no u politici vatikana nemreš biti kardinalom ako nisi biskup.
ovaj papa je samo naslijeđe pape putnika, ali očito da biskupi imaj razlog da je na čelu crkve.
sve ovo su posljedice putničara.
i da, mogu biti dva pape.
i putničar je povećanjem kardinala dove do ovog pape.
ali rimska kurija vodi svoju politiku koja nema veze s kardinalima.
biskupi su ti koji odlučuju, kardinali su svjetovno tijelo.
no u politici vatikana nemreš biti kardinalom ako nisi biskup.
ovaj papa je samo naslijeđe pape putnika, ali očito da biskupi imaj razlog da je na čelu crkve.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Papa Sranjo u misiji pranja 'savjesti' prema Hrvatima nahvalio Kolindu,vi ste ok
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» antipapa sranjo opet bulazni
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» antipapa sranjo opet bulazni
Page 2 of 3