Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
Page 1 of 1
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
da pogodim
jesu li ti novinari ljevicari?
2014-04-19
Re: Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
prckov wrote:da pogodim
Mislim da je jasno.
2018-04-10
to moramo uvjek naglasitHektorović wrote:prckov wrote:da pogodim
Mislim da je jasno.
inace ce nam epi otic branit ljevicare po bijelom svijetu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Čitavo izlaganje
2018-04-10
Zna li netko koje je kodno ime Mesića?Hektorović wrote:Čitavo izlaganje
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mektić s ovim nema ništa, on je samo dobro plaćen i ucjenjen....
Hektorović wrote:Čitavo izlaganje
Komentirajući Hadžihafizbegovićeve izjave u emisiji 'Nedjeljom u 2', novinar HMS-a Branimir Galić kazao je za Direktno kako se kroz zadnjih nekoliko godina u bošnjačkom javnom diskursu širi poprilična kroatofobija.
"Zadnjih godina možemo svjedočiti velikoj kroatofobiji kod jedne skupine javno prepoznatljivih Bošnjaka ili Bosanaca kako oni sami sebi vole tepati. Kroatofobija koju šire poprilično je nesnosnog smrada, a o samoj iracionalnosti i dvoličnosti iste najviše govori činjenica da takvim likovima niti u jednom trenutku ne smeta angažman u hrvatskim tvrtkama ili izdašne donacije koje dobivaju od raznih institucija Republike Hrvatske", kazao je Galić i dodao da se spomenute institucije ne trebaju voditi baš uvijek biblijskim metodama okretanja drugog obraza kad "netko od bošnjačkih nacionalista šamara hrvatske državljane u BiH".
Teze koje je Hadžihafizbegović iznio kod Stankovića pogubne su za državu BiH, a posebice za tamošnje Hrvate s obzirom na to da je neprihvatljivo da pripadnici drugog naroda određuju kriterije prihvatljivosti za hrvatske predstavnike u BiH.
Recept je to koji je svojevremeno Slobodan Milošević pokušao 'prodati' Albancima, a ishodi su, valjda, svima dobro poznati.
Dnevnik.ba
2016-07-22
Izetbegović: Mursi je izgubio slobodu, a sada i život u borbi za slobodu egipatskog naroda
18. Juna 2019.
Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, oglasio se povodom smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija.
-Sa žalošću sam primio vijest o naprasnoj smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija. U svoje lično ime upućujem izraze sućuti njegovoj porodici i egipatskom narodu. Mursi je najprije izgubio slobodu, a sada i život u borbi za slobodu egipatskog naroda. Neka je rahmet njegovoj duši – riječi su Bakira Izetbegovića objavljene na njegovoj Facebook stranici.
To su oni šta Koptima u crkve bacaju bombe...
18. Juna 2019.
Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, oglasio se povodom smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija.
-Sa žalošću sam primio vijest o naprasnoj smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija. U svoje lično ime upućujem izraze sućuti njegovoj porodici i egipatskom narodu. Mursi je najprije izgubio slobodu, a sada i život u borbi za slobodu egipatskog naroda. Neka je rahmet njegovoj duši – riječi su Bakira Izetbegovića objavljene na njegovoj Facebook stranici.
To su oni šta Koptima u crkve bacaju bombe...
2016-07-22
Erdogan: Osuđujemo šutnju Zapada na svrgavanje, mučenje i smrt Mursija
Želim iskazati poruke saučešća egipatskom narodu i cijelom muslimanskom svijetu, rekao je turski čelnik.
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan je kazao da nije uvjeren da je do Morsijeve smrti došlo u normalnim okolnostimaAnadolija
"Osuđujemo šutnju Zapada i svih koji su nijemo posmatrali Mursijevo svrgavanje pučem, mučenje u ćeliji i njegovo umiranje", poručio je danas u Istanbulu predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan.
Turski čelnik obratio se okupljenim građanima u istanbulskoj četvrti Sultangazi, na ceremoniji otvaranja novosagrađene bolnice u tom dijelu grada, prenosi Anadolija.
Osvrnuvši se kratko na jučerašnje vijesti o smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija, Erdogan je još jednom uputio riječi saučešća.
“Nažalost, na isti dan kad je uhapšen šest godina kasnije u sudnici je krenuo putem šehida. Želim iskazati poruke saučešća egipatskom narodu i cijelom muslimanskom svijetu”, rekao je Erdogan, te dodao:
"Osuđujemo šutnju Zapada i svih koji su nijemo posmatrali svrgavanje pučem, mučenje u ćeliji i umiranje Mursija, koji je demokratskim izborima došao na vlast."
Erdogan je prisustvovao dženaza-namazu u džamiji Fatih u Istanbulu, gdje je izjavio da nije uvjeren da je do Mursijeve smrti došlo u normalnim okolnostima.
Turski predsjednik je Mursija ponovo nazvao "mučenikom", a za njegovu smrt je okrivio egipatske "tiranine".
Dodao je i kako su oni koji su naudili Morsiju toliko slabi i nemoćni da se boje čak i beživotnog tijela prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta, te je spomenuo aktuelnog egpatskog lidera Abdela Fattaha el-Sisija, koji je 2013. vodio vojni udar protiv Mursija.
"Ne zaboravite, i u ovoj zemlji postoje al-Sisiji i slični njemu. Zato, moramo biti vrlo oprezni", kazao je Erdogan.
Izvor: Agencije
"Osuđujemo šutnju Zapada i svih koji su nijemo posmatrali Mursijevo svrgavanje pučem, mučenje u ćeliji i njegovo umiranje", poručio je danas u Istanbulu predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan.
Turski čelnik obratio se okupljenim građanima u istanbulskoj četvrti Sultangazi, na ceremoniji otvaranja novosagrađene bolnice u tom dijelu grada, prenosi Anadolija.
Osvrnuvši se kratko na jučerašnje vijesti o smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta Muhameda Mursija, Erdogan je još jednom uputio riječi saučešća.
“Nažalost, na isti dan kad je uhapšen šest godina kasnije u sudnici je krenuo putem šehida. Želim iskazati poruke saučešća egipatskom narodu i cijelom muslimanskom svijetu”, rekao je Erdogan, te dodao:
"Osuđujemo šutnju Zapada i svih koji su nijemo posmatrali svrgavanje pučem, mučenje u ćeliji i umiranje Mursija, koji je demokratskim izborima došao na vlast."
'Boje se čak i Mursijevog beživotnog tijela'
Mursiju je u centralnim džamijama u gradovima u Turskoj nakon podne-namaza klanjan i dženaza-namaz u odsustvu.Erdogan je prisustvovao dženaza-namazu u džamiji Fatih u Istanbulu, gdje je izjavio da nije uvjeren da je do Mursijeve smrti došlo u normalnim okolnostima.
Turski predsjednik je Mursija ponovo nazvao "mučenikom", a za njegovu smrt je okrivio egipatske "tiranine".
Dodao je i kako su oni koji su naudili Morsiju toliko slabi i nemoćni da se boje čak i beživotnog tijela prvog demokratski izabranog predsjednika Egipta, te je spomenuo aktuelnog egpatskog lidera Abdela Fattaha el-Sisija, koji je 2013. vodio vojni udar protiv Mursija.
"Ne zaboravite, i u ovoj zemlji postoje al-Sisiji i slični njemu. Zato, moramo biti vrlo oprezni", kazao je Erdogan.
Izvor: Agencije
Ero,ja mislim da je islamistička opasnost u BIH prošla uništenjem ISIL-a,mada je pitanje i da je IS na prostoru Iraka i Šama,opstaso,bi li se u "tamnom vilajetu" moglo išta ozbiljnije dogoditi po pitanju terorističkih "ugroza".
Ovako ostaju nam prepucavanja na relaciji Bakir-sprega Dodik-Čović ili Dodik-Kenwood Kenon,ili Glasnović-Čović.
Islamizam,onaj radikalni u BIH ne prolazi,a ovo što se ondje događa više je nekakva osmanostalgija.
Ovako ostaju nam prepucavanja na relaciji Bakir-sprega Dodik-Čović ili Dodik-Kenwood Kenon,ili Glasnović-Čović.
Islamizam,onaj radikalni u BIH ne prolazi,a ovo što se ondje događa više je nekakva osmanostalgija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:
Na "ketmanski islamizam" si zaboravio. Emir je bez ikakva problema šetao od 3 prsta do ustašluka.
Tko ne razumije "ketmansku filozofiju" taj nema pojma što se u BiH događa.
Srbima ovo nije promaklo. Podsjetio bih te da je Alija žrtvovao Srbrenicu i istočnu Bosnu općenito,
za ovo šta Bakir gura danas. Navodim samo kao primjer.
2016-07-22
Similar topics
» Glasnović sazvao presicu, novinari ga bojkotirali
» Glasnović opet pukao u Saboru
» U saboru koalicija Glasnović/Pernar
» Vrdoljak branio uhljebe,urlao i divljao po Saboru:"Ovo su radili Goebbels i fašisti"
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Glasnović opet pukao u Saboru
» U saboru koalicija Glasnović/Pernar
» Vrdoljak branio uhljebe,urlao i divljao po Saboru:"Ovo su radili Goebbels i fašisti"
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
Page 1 of 1