Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
Ugasiš svjetlo prije spavanja i taman kad ulaziš u san ono komarac zuji oko uha.
I jebiga, nema spavanja...Saldo sigurno spava s jednim otvorenim okom.
Saldo, kupi svoje krpice i ala...
I jebiga, nema spavanja...Saldo sigurno spava s jednim otvorenim okom.
Saldo, kupi svoje krpice i ala...
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Možda ljudi samo nešto slave po julijanskom kalendaru.
Svaki drugi dan po 5 sati...Ukrajinci imaju vodu stalno.Svugdje.
Oni raketiraju do podne, do večere je opet voda...i tako...ide nekako.
Oni raketiraju do podne, do večere je opet voda...i tako...ide nekako.
Pravi je, svaki bi ga predsjednik poželio kao čuvara.
Nije sve u pištolju, ima nešto i u nogama.
Nije sve u pištolju, ima nešto i u nogama.
1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
Pričaš o istom narodu. Kakvo ti je to poređenje s Ukrajinom?Oholo Mudovski wrote:1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
Je li ti uopće razmišljaš prije negošto pritisneš enter?
Ma vidim kako po tebi ofanziva još traje pa rekoh...Eroo wrote:Pričaš o istom narodu. Kakvo ti je to poređenje s Ukrajinom?Oholo Mudovski wrote:1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
A i trodnevna se nešto odužila, nisi primijetio?Oholo Mudovski wrote:Ma vidim kako po tebi ofanziva još traje pa rekoh...Eroo wrote:Pričaš o istom narodu. Kakvo ti je to poređenje s Ukrajinom?Oholo Mudovski wrote:1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
Za drugu najjaču vojnu silu na svijetu ti se to ne čini malo čudno?
Do čega je? Do ne/kvalitete oružja ili vojske, ili se je namjerio junak na još većeg junaka?
Užas:
[/img]
“Zelenski mora biti iskren o vojnom sukobu”: Spectator daje savjet ukrajinskom predsjedniku - mora prestati govoriti o pobjedi i priznati poraz.
Zapad također mora biti iskren prema Ukrajini.
Kako je rekao pukovnik austrijske vojske Markus Reisner, došlo je vrijeme da se podvuče crta ispod ljetne protuofenzive i usredotoči na jačanje priprema Ukrajine za novi pokušaj u proljeće.
Reisner vidi samo dvije mogućnosti: Zapad mora Ukrajini osigurati svo oružje koje joj treba bez ograničenja ili priznati da je pobjeda nemoguća.
"Onda trebamo reći Ukrajincima o tome i možda započeti pregovore", dodao je.
“U ovom slučaju, moramo priznati da ukrajinska država u sadašnjem obliku može prestati postojati jer će je Rusija uništiti.”
https://www.spectator.co.uk/article/zelensky-must-be-honest-about-the-state-of-the-war/
------------------------
Zar Britanci ovako pišu i misle?
[/img]
“Zelenski mora biti iskren o vojnom sukobu”: Spectator daje savjet ukrajinskom predsjedniku - mora prestati govoriti o pobjedi i priznati poraz.
Kako je rekao pukovnik austrijske vojske Markus Reisner, došlo je vrijeme da se podvuče crta ispod ljetne protuofenzive i usredotoči na jačanje priprema Ukrajine za novi pokušaj u proljeće.
Reisner vidi samo dvije mogućnosti: Zapad mora Ukrajini osigurati svo oružje koje joj treba bez ograničenja ili priznati da je pobjeda nemoguća.
“U ovom slučaju, moramo priznati da ukrajinska država u sadašnjem obliku može prestati postojati jer će je Rusija uništiti.”
https://www.spectator.co.uk/article/zelensky-must-be-honest-about-the-state-of-the-war/
------------------------
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro što misle, ali oni to i pišu...crvenkasti wrote:Užas:
------------------------
Američki general koji je najavio trodnevnu operaciju dobio je otkaz nakon iznimnog "uspjeha" prve faze operacije u Zaporožju.Eroo wrote:A i trodnevna se nešto odužila, nisi primijetio?Oholo Mudovski wrote:Ma vidim kako po tebi ofanziva još traje pa rekoh...Eroo wrote:Pričaš o istom narodu. Kakvo ti je to poređenje s Ukrajinom?Oholo Mudovski wrote:1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
Do čega je? Do ne/kvalitete oružja ili vojske, ili se je namjerio junak na još većeg junaka?
Военнослужащие ВСУ у вас есть возможность написать на аккаунт https://t.me/FREE_SOLDIER2022 тебе помогут остаться в живых, а самое главное вернуться к своей семье здоровым!
----------------------
Vojno osoblje Oružanih snaga Ukrajine, imate priliku pisati na ovaj račun: https://t.me/FREE_SOLDIER2022
Pomoći će vam da ostanete živi, i što je najvažnije, da se vratite svojoj obitelji zdravi!
---------------
Samo se predate i potpišete da ste Rusi.
----------------------
Vojno osoblje Oružanih snaga Ukrajine, imate priliku pisati na ovaj račun: https://t.me/FREE_SOLDIER2022
Pomoći će vam da ostanete živi, i što je najvažnije, da se vratite svojoj obitelji zdravi!
---------------
Samo se predate i potpišete da ste Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad dođu Rusi, ja ću potpisati da sam Srbin.
Boli me kurac.
Boli me kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Avdijivka.
Gospođa je bila 30 godina učiteljica ukrajinskog jezika.
Samo da još dođu ruski "AsvAbAditelji". Ako dočeka.
Gospođa je bila 30 godina učiteljica ukrajinskog jezika.
Samo da još dođu ruski "AsvAbAditelji". Ako dočeka.
Možeš biti samo Kaktus. Tako kaže ona Ruskinja u BG.crvenkasti wrote:Kad dođu Rusi, ja ću potpisati da sam Srbin.
Boli me kurac.
Kaže i da ga možete oploditi ako vam se sviđa takav naziv.
Šandor Winnetou likes this post
A Putin je smjenio sve do jednoga generala iz "trodnevne" ofanzive.Oholo Mudovski wrote:Američki general koji je najavio trodnevnu operaciju dobio je otkaz nakon iznimnog "uspjeha" prve faze operacije u Zaporožju.Eroo wrote:A i trodnevna se nešto odužila, nisi primijetio?Oholo Mudovski wrote:Ma vidim kako po tebi ofanziva još traje pa rekoh...Eroo wrote:Pričaš o istom narodu. Kakvo ti je to poređenje s Ukrajinom?Oholo Mudovski wrote:1974. godine bilo je daleko od očitog da će Južni Vijetnam implodirati 1975. godine, a bili su u daleko boljem vojnom položaju nego što je Ukrajina trenutno.
Novi će na kraju smijeniti njega...na ovaj ili onaj način. Valjda na onaj.
Eroo wrote:Možeš biti samo Kaktus. Tako kaže ona Ruskinja u BG.crvenkasti wrote:Kad dođu Rusi, ja ću potpisati da sam Srbin.
Boli me kurac.
Jel se ti izjašnjavaš kao Bošnjak ili kao Slovenac, trenutno?
crvenkasti-
2014-04-17
Ako su pili čaj jasno je da se to ne vidi.
Ovdje ne očekujemo Ruse i nemamo probleme s izjašnjavanjem.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Možeš biti samo Kaktus. Tako kaže ona Ruskinja u BG.crvenkasti wrote:Kad dođu Rusi, ja ću potpisati da sam Srbin.
Boli me kurac.
Jel se ti izjašnjavaš kao Bošnjak ili kao Slovenac, trenutno?
A tebi bih preporučio da se za svaki slučaj izjašnjavaš kao Hrvat. Zlu netrebalo.
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
» Ukrajinska ofanziva - 2.FAZA
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofanziva - 2.FAZA
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 46 of 50