Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
Nešto je "bahnulo" u Sevastopolju.
Odmah se vidi razlika između američkih i ruskih video klipova.
Američki su svi u boji, lijepi i jasni.
Ruski su crno bijeli, ružni i mutni.
Potpuno je jasno zašto Ero voli američke.
Američki su svi u boji, lijepi i jasni.
Ruski su crno bijeli, ružni i mutni.
Potpuno je jasno zašto Ero voli američke.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:
Prosjek u zadnje vrijeme.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Dogovori se sam sa sobom u kojoj si fazi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Front je dug preko 1000 km pa je teško opredijeliti pojedine dijelove.RayMabus wrote:Dogovori se sam sa sobom u kojoj si fazi.
Jedan dio je još uvijek u 1. FAZA-i, dok je drugi poodmakao u 2.FAZA-i.
A i Crvljenkasti traži obe, moramo mu ić na'ruku.
Prva faza ti je završila prije par tjedana. Počele su sezone kiša, jesen itd. Prva faza je počela tamo mislim oko petog mjeseca kad su se požurili po blatu krenit u napad misleći da će lako slomit obranu i završit rat.
Sad ti je druga faza Ero a ona je spavanje idućih pola godine odnosno međusobno čačkanje a u međuvremenu im izbacujemo Sotonu iz države i ruski utjecaj ( napomena živjeli su stoljećima u jednoj državi u kojoj je dominirala Moskva i zato je ovo proces koji će trajati godinama ).
A ako te baš zanima šta je vijest dana evo:
Turski predsjednik Erdogan podržao ulazak Švedske u NATO
Sad mu je malo nezgodnije napast Finsku, one tri baltičke države i Poljsku jer se i Švedska odma aktivira po članku pet o zajedničkoj obrani.
Sad ti je druga faza Ero a ona je spavanje idućih pola godine odnosno međusobno čačkanje a u međuvremenu im izbacujemo Sotonu iz države i ruski utjecaj ( napomena živjeli su stoljećima u jednoj državi u kojoj je dominirala Moskva i zato je ovo proces koji će trajati godinama ).
A ako te baš zanima šta je vijest dana evo:
Turski predsjednik Erdogan podržao ulazak Švedske u NATO
Sad mu je malo nezgodnije napast Finsku, one tri baltičke države i Poljsku jer se i Švedska odma aktivira po članku pet o zajedničkoj obrani.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Eroo wrote:Front je dug preko 1000 km pa je teško opredijeliti pojedine dijelove.RayMabus wrote:Dogovori se sam sa sobom u kojoj si fazi.
Jadni Ero.
Ono ovo sve stavlja zbog mene.
A ja uopće ni ne gledam.
Evo danas pogledao, slučajno.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne postoji slučajnost sama za sebe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Front je dug preko 1000 km pa je teško opredijeliti pojedine dijelove.RayMabus wrote:Dogovori se sam sa sobom u kojoj si fazi.
Jadni Ero.
Ono ovo sve stavlja zbog mene.
A ja uopće ni ne gledam.
Evo danas pogledao, slučajno.
Iza svake slučajnosti stoji plan i vice versa.
Grusel: Sahra Wagenknecht gründet eine eigene Partei
https://www.deutschlandfunk.de/sahra-wagenknecht-eigene-partei-linke-100.html
---------------------------------
Eine Behauptung wiederholt Sahra Wagenknecht schon lange regelmäßig: Im März 2022 sei man kurz davor gewesen, im Ukraine-Krieg einen Waffenstillstand zu erreichen - doch die USA und Großbritannien hätten das verhindert. "Die übereinstimmenden Berichte waren, dass damals die Kompromissbereitschaft beider Seiten, also der Ukraine und aber auch der russischen, relativ hoch war und dass das von London und Washington blockiert wurde", sagte sie.
crvenkasti-
2014-04-17
Aus Sicht Martin Schirdewans ist die neue Partei von Sahra Wagenknecht keine Konkurrenz für die Linke, sondern für die AfD. Er und Janine Wissler sehen in der Neugründung eine Chance für die eigene Partei.
crvenkasti-
2014-04-17
Vorstellung am Montag: Ein Viertel der Deutschen ist offen für Wahl von Wagenknecht-Partei
Einer neuen Umfrage zufolge sind 27 Prozent der Deutschen offen dafür, eine Partei von Sahra Wagenknecht zu wählen. Die könnte bald Realität werden, am Montag soll es eine erste Pressekonferenz geben.
--------------------
Ode njemačka ljevica...
Einer neuen Umfrage zufolge sind 27 Prozent der Deutschen offen dafür, eine Partei von Sahra Wagenknecht zu wählen. Die könnte bald Realität werden, am Montag soll es eine erste Pressekonferenz geben.
--------------------
Ode njemačka ljevica...
crvenkasti-
2014-04-17
PS: ...ruska vijest
Ukri ustrajno prelaze na lijevu obalu Dnjipra.
Udaraju s manjim grupama specijalaca.
Sad su 20.-ak specijalaca napali u Krinki.
Nemam vijesti s ukr. strane.
Ukri ustrajno prelaze na lijevu obalu Dnjipra.
Udaraju s manjim grupama specijalaca.
Sad su 20.-ak specijalaca napali u Krinki.
Nemam vijesti s ukr. strane.
Imam ja:
По ситуации на Авдеевском направлении.
ВКС и артиллерия продолжают утюжить ближние тылы хохла, тепла и света добавили по объектам врага в Бердычах, Очеретино, Нью-Йорке, АКХЗ тоже вниманием не обходят.
На северном фланге у наших сил есть успехи, враг продолжает перебрасывать подкрепления и технику, постоянные удары дают о себе знать и вынуждают противника жечь резервы, наибольшие опасения у вражеского командования вызывает отрезание снабжения по железной дороге, в данный район постоянно направляются свежие подкрепления, однако контроль над данной местностью даётся противнику очень тяжёлой ценой, под действием огня с нашей стороны враг вынужден оставлять свои позиции и откатываться.
На юге противник попытался продвинуться в серой зоне, но закрепиться не сумели и под ударами наших войск были вынуждены отойти к исходным позициям.
По ситуации на Авдеевском направлении.
ВКС и артиллерия продолжают утюжить ближние тылы хохла, тепла и света добавили по объектам врага в Бердычах, Очеретино, Нью-Йорке, АКХЗ тоже вниманием не обходят.
На северном фланге у наших сил есть успехи, враг продолжает перебрасывать подкрепления и технику, постоянные удары дают о себе знать и вынуждают противника жечь резервы, наибольшие опасения у вражеского командования вызывает отрезание снабжения по железной дороге, в данный район постоянно направляются свежие подкрепления, однако контроль над данной местностью даётся противнику очень тяжёлой ценой, под действием огня с нашей стороны враг вынужден оставлять свои позиции и откатываться.
На юге противник попытался продвинуться в серой зоне, но закрепиться не сумели и под ударами наших войск были вынуждены отойти к исходным позициям.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - 1. FAZA
» Ukrajinska ofanziva - 2.FAZA
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofanziva - 2.FAZA