Predstavljanje
Page 22 of 45
Page 22 of 45 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 45
Re: Predstavljanje
Valjenisusimarija, komšinice...đezba ti nama, toliko dugo te nije bilo?Sora wrote:Ne nego ja pravim red .Trinity wrote:Ajmo dosta, zachatali ste temu svime i svačime.
Ova Sora odmah napravi nered.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kad ne bi znala da ti lažeš svaki put kad zineš . Jos bi pomislila da sam ti falila , komsijo iz dezele.Ero wrote:Valjenisusimarija, komšinice...đezba ti nama, toliko dugo te nije bilo?Sora wrote:Ne nego ja pravim red .Trinity wrote:Ajmo dosta, zachatali ste temu svime i svačime.
Ova Sora odmah napravi nered.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Drsgo mi je . Dodaš nesto ?*dudette* wrote:Bok Sora. Ja sam *dudette*.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
veber-
2014-12-30
Da to s bocom vam je neki sexisticki štos. Kad se vi muški dohvatiti boce onda je to za pohvaliti se . Žene su pijanice jel ako vole bocu a muskarci su muškarčine ... Ma Odi popi mlijeka i pisat i spavat
veber-
2014-12-30
De prvo nešto prigrizi. Voila:Sora wrote:Drsgo mi je . Dodaš nesto ?*dudette* wrote:Bok Sora. Ja sam *dudette*.
Guest- Guest
dobar dan.... ja sam jaro55 (iako bih trebal povećati broj).... invalid sam...pri kraju života... imam 2 sina i 2 kćeri...
ex jaro50, ex jaro45. ex rummenigge, ex sajo22, ex mirjana_2, ima još ex-ova al ko bi se svega sjetio....
ex jaro50, ex jaro45. ex rummenigge, ex sajo22, ex mirjana_2, ima još ex-ova al ko bi se svega sjetio....
Guest- Guest
Neki su me znali kao kitakkouslonen
Života li vam vašeg svi pobjegoste s nethaera (jel se smije spominjati to ime? :)), ja reko da malo bacim oko nisam dugo, a tu ima brate mudrosti ko niđe nikad, kad ono prazna učionica
Života li vam vašeg svi pobjegoste s nethaera (jel se smije spominjati to ime? :)), ja reko da malo bacim oko nisam dugo, a tu ima brate mudrosti ko niđe nikad, kad ono prazna učionica
maminjo- Posts : 21
2015-11-07
Sad će i ovdje da se posije sjeme mudrosti. Samo da nadođemo
di si ti?maminjo wrote:Neki su me znali kao kitakkouslonen
:D
Dobrodosao na novi forum..:)
2014-04-12
U poslu sam pa nemam vremena previše, al eto malo došao da upijem tajne svemira od lokalnih mudraca :)maggie13 wrote:di si ti?maminjo wrote:Neki su me znali kao kitakkouslonen
maminjo- Posts : 21
2015-11-07
neka si ti nama dosao..:Dmaminjo wrote:U poslu sam pa nemam vremena previše, al eto malo došao da upijem tajne svemira od lokalnih mudraca :)maggie13 wrote:di si ti?maminjo wrote:Neki su me znali kao kitakkouslonen
I sama sam tu sa istom misijom ;-)
2014-04-12
tko je pod kodnim imenom "udba"? razumijem ako drug ne može odati svoj tajni identitet, samo pitam... (dudete je deadlos?)
2014-12-30
Page 22 of 45 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 22 of 45