Krah europejske "solidarnosti"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Krah europejske "solidarnosti"
Za sve tebe boli kurac, ali ima (na svu sreću) netko tko misli umjesto tebe.cassa nuowa wrote:Boli me kurac za to.Eroo wrote:
Neodgoju, šta ne kupuju novo i moderno kod Rusa ito za trećinu cijene?
Ja to ne nagađam napamet, ja to znam.
Eroo- Posts : 78899
2016-07-22
Ne prdi...Eroo wrote:Nisam ti rekao šta ćeš raditi, nego šta bi radio.cassa nuowa wrote:Tiš meni govorit šta ću ja radit?!Eroo wrote:
Nisam to napisao zato što bi mislio da te zanima,naprotiv.
To je samo ogledalo u koje se moraš pogledati.Kužiš?
Da ti nema Zapada sad bi ti kucao u kamenu ploču i ne u tastaturu,
a komšije bi dozivao s paljenjem vatre i dimnim signalima.
Jedna zadojena europejska budala šta ne vidi prst ispred nosa od svoje partije.
Aj se cijepi, očito ti nije dobro...
Vi, istočno uvrnuti, ste ljenčuge. Niste u stanju ni dvije rečenice ispravno pročitati.
Ne moram ja gledat u nikakvo ogledalo jer ti to želiš. Budale nisam nikad slušao.
Osim šta si zadojen i posesivan si. Aj se lliči.
Guest- Guest
drži se bolje, dobro za stolicu, da ne odletiš u svemir...Eroo wrote:T. wrote:lik na 4 boostera o ovisnosti i iluzijama...cassa nuowa wrote:Ti i rusofili ste tu negdi, šta se problema tiče.Eroo wrote:Problem rusofila je taj što su zbog nerealnih očekivanja vječito razočarani.
Ovisnici su o svojim iluzijama, koje se nikad nisu niti će se moći ostvariti.
Nisu oni glupi nego su ovisnici, slično onima koji su na drogama;
znaju da su zasvojeni, ali se ne mogu s toga skiniti. Stalno se vrte u krug.
EU će se raspasti, u USA će izbiti građanski rat, Rusi će uništiti Zapad sa sarmatima
i Kinžalima...sve to zbog iluzije za koju i sami znaju da je neostvariva.
Evo sad i njega...
Pljuni u zrak, iznad sebe i čekaj da vidiš što će se dogoditi.
Ako padne na tvoju glavu imaš iravni dokaz da gravitacija postoji.
Pa ti i dalje tvrdi da je Zemlja ravna ploča.
da se ne pridružiš "svome roveru na marsu"...
rekao bih najradije da ti je mozak ispran, no bojim se da to nije moguće...
barem ne nakon toliko cjepiva...
Ti znaš samo trolat šta ti partija naredi. Ti si mentalno ograničena osoba.Eroo wrote:Za sve tebe boli kurac, ali ima (na svu sreću) netko tko misli umjesto tebe.cassa nuowa wrote:Boli me kurac za to.Eroo wrote:
Guest- Guest
upitno je potpada li uopće pod definiciju osobe...cassa nuowa wrote:Ti znaš samo trolat šta ti partija naredi. Ti si mentalno ograničena osoba.Eroo wrote:Za sve tebe boli kurac, ali ima (na svu sreću) netko tko misli umjesto tebe.cassa nuowa wrote:Boli me kurac za to.Eroo wrote:
više je kao neki boot...
U svakom slučaju je terorist.T. wrote:upitno je potpada li uopće pod definiciju osobe...cassa nuowa wrote:Ti znaš samo trolat šta ti partija naredi. Ti si mentalno ograničena osoba.Eroo wrote:Za sve tebe boli kurac, ali ima (na svu sreću) netko tko misli umjesto tebe.cassa nuowa wrote:Boli me kurac za to.Eroo wrote:
više je kao neki boot...
Dvi godine je terorizirao cjepivom, a sad terorizira nepotrebnim i nama nevažnim ratom.
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Ne prdi...Eroo wrote:Nisam ti rekao šta ćeš raditi, nego šta bi radio.cassa nuowa wrote:Tiš meni govorit šta ću ja radit?!Eroo wrote:
Vi, istočno uvrnuti, ste ljenčuge. Niste u stanju ni dvije rečenice ispravno pročitati.
Ne moram ja gledat u nikakvo ogledalo jer ti to želiš. Budale nisam nikad slušao.
Ništa od toga, ja sam samo brutalno iskren, a to ti, kao ni mnogi drugi, jednostavno ne podosiš.
Objasnio sam i zašto pa se neću ponavljati. Ne inzistiram na mojem mišljenju kao svetom, samo sam ga iznio.
Ti očigledno imaš svoje svece-novinare, kojima bez ostatka vjeruješ, pa ih citiraš kao da bi ti isto napisao.
A novinari su jednostavno smeće. Ne možeš im vjerovati ni kad iznose neke podatke, a najmanje kad iste analiziraju.
Ja ti vjerujem jedino u Boga.Eroo wrote:cassa nuowa wrote:Ne prdi...Eroo wrote:Nisam ti rekao šta ćeš raditi, nego šta bi radio.cassa nuowa wrote:Tiš meni govorit šta ću ja radit?!Eroo wrote:
Ništa od toga, ja sam samo brutalno iskren, a to ti, kao ni mnogi drugi, jednostavno ne podosiš.
Objasnio sam i zašto pa se neću ponavljati. Ne inzistiram na mojem mišljenju kao svetom, samo sam ga iznio.
Ti očigledno imaš svoje svece-novinare, kojima bez ostatka vjeruješ, pa ih citiraš kao da bi ti isto napisao.
A novinari su jednostavno smeće. Ne možeš im vjerovati ni kad iznose neke podatke, a najmanje kad iste analiziraju.
A ti si se Boga odrekao čim si prihvatio sotonostičku EU koja ga se odrekla.
Guest- Guest
Kako ono kažu, dok ima ovaca bit će i vune.cassa nuowa wrote:U svakom slučaju je terorist.T. wrote:upitno je potpada li uopće pod definiciju osobe...cassa nuowa wrote:Ti znaš samo trolat šta ti partija naredi. Ti si mentalno ograničena osoba.Eroo wrote:Za sve tebe boli kurac, ali ima (na svu sreću) netko tko misli umjesto tebe.cassa nuowa wrote:Boli me kurac za to.Eroo wrote:
više je kao neki boot...
Dvi godine je terorizirao cjepivom, a sad terorizira nepotrebnim i nama nevažnim ratom.
Glede cijepljenja i korone...uvijek mi padne na pamet jedan naš kolega koji je sve to preživio.
Nažalost s teškim posljedicama. O svemu par puta ovdje pisao o osobnom iskustvu.
Ne piše više jer je shvatio da o tome nema smisla razlagati ravnozemljašima.
Ako nas slučajno još prati ovim putem ga pozdravljam, uz želju da se što prije rekuperira.
Bilo bi mi veoma drago da se mi javi na PP...
I Noor, također.
Last edited by Eroo on Sun 24 Sep - 1:39; edited 1 time in total
A šta ti to meni pričaš?Eroo wrote:
Kako ono kažu, dok ima ovaca bit će i vune.
Glede cijepljenja i korone...uvijek mi padne na pamet jedan naš kolega koji je sve to preživio.
Nažalost s teškim posljedicama. O svemu tome je par puta ovdje pisao o vlastitomiskustvu.
Ne piše više jer je shvatio da o tome nema smisla razlagati ravnozemljašima.
Ako nas slučajno još prati ovim putem ga pozdravljam, uz želju da se što prije rekuperira.
Bilo bi mi veoma drago da se mi javi na PP...
Da me uvjeriš u svoje izmišljotine?
Pričaj to svojoj dici. Ne zanimaju me tvoje baljezgarije.
Guest- Guest
Sve je OK. Svi mi imamo svoje mišljenje, a stavovi su nešto drugo.
Kad izneseš stav, podrži ga sa svojom analizom i to iznesi, a ne mišljenje
nekoga novinarčića koji piše po narudžbi.
Vidi ko mi se javlja. Papiga kojoj je krajnji domet copy-paste s instagrama i twitera.Eroo wrote:Sve je OK. Svi mi imamo svoje mišljenje, a stavovi su nešto drugo.
I onda sam sebe uvjeri da je to tako...
Koja si ti budaletina, Bože mi prosti.
Guest- Guest
Instagrama? Nikad ni otvorio nisam nešto slično, a ne da bih čitao. Zašto izmišljaš i blekneš nešto takvo?cassa nuowa wrote:Vidi ko mi se javlja. Papiga kojoj je krajnji domet copy-paste s instagrama i twitera.Eroo wrote:Sve je OK. Svi mi imamo svoje mišljenje, a stavovi su nešto drugo.
Sa X-a iznosim samo podatke...neke cp uopće ne komentiram, a neke i s razlogom komentiram.
Danas sam na temi "FAZA-1" imao potrebu jedan takav i c.p. i dokazivati suprotno (s mojim podatcima!).
Naime, jedan nekad cijenjeni srpski poratal(b92) je s X-a prenio snimak, za koji mi je trebalo manje od 15 min
za dokazati o kakvoj se gluposti radi. Uzme mi to vremena i truda, ali sam takav - što god radim temeljit sam.
Izvinjavam se. Učinilo mi se. Nisam tvoj vjerni sljedbenik. Ispravit ću se onda:Eroo wrote:Instagrama? Nikad ni otvorio nisam nešto slično, a ne da bih čitao. Zašto izmišljaš i blekneš nešto takvo?cassa nuowa wrote:Vidi ko mi se javlja. Papiga kojoj je krajnji domet copy-paste s instagrama i twitera.Eroo wrote:Sve je OK. Svi mi imamo svoje mišljenje, a stavovi su nešto drugo.
Sa X-a iznosim samo podatke...neke cp uopće ne komentiram, a neke i s razlogom komentiram.
Danas sam na temi "FAZA-1" imao potrebu jedan takav i c.p. i dokazivati suprotno (s mojim podatcima!).
Naime, jedan nekad cijenjeni srpski poratal(b92) je s X-a prenio snimak, za koji mi je trebalo manje od 15 min
za dokazati o kakvoj se gluposti radi. Uzme mi to vremena i truda, ali sam takav - što god radim temeljit sam.
Vidi ko mi se javlja. Papiga kojoj je krajnji domet copy-paste s twitera.
Guest- Guest
[size=73]POTPORA UKRAJINI SLABI I S DRUGE STRANE ATLANTIKA:Ovaj posjet Zelenskog SAD-u sasvim je drugačija priča - McCarthy ga nije htio ni dočekati, jedino McConnell očito voli rat jer to vidi kao "preduvjet za natjecanje s Kinom"[/size]
https://www.advance.hr/vijesti/potpora-ukrajini-slabi-i-s-druge-strane-atlantnika-ovaj-posjet-zelenskog-sad-u-sasvim-je-drugacija-prica-mccarthy-ga-nije-htio-ni-docekati-jedino-mcconnell-ocito-voli-rat-jer-to-vidi-kao-preduvjet-za-natjecanje-s-kinom/
Guest- Guest
Mislim da će ovdje biti ključni rezultati predstojećih izbora. Rat bi se mogao zaustaviti ako demokrati izgube...cassa nuowa wrote:[size=73]POTPORA UKRAJINI SLABI I S DRUGE STRANE ATLANTIKA:Ovaj posjet Zelenskog SAD-u sasvim je drugačija priča - McCarthy ga nije htio ni dočekati, jedino McConnell očito voli rat jer to vidi kao "preduvjet za natjecanje s Kinom"[/size]https://www.advance.hr/vijesti/potpora-ukrajini-slabi-i-s-druge-strane-atlantnika-ovaj-posjet-zelenskog-sad-u-sasvim-je-drugacija-prica-mccarthy-ga-nije-htio-ni-docekati-jedino-mcconnell-ocito-voli-rat-jer-to-vidi-kao-preduvjet-za-natjecanje-s-kinom/
Ali kod Amera nikad ne znaš... Ogrezli su u ratovanjiu i teroriziranju.
Guest- Guest
"Ako bi se Sjedinjene Države povukle iz pomoći Ukrajini, to bi potaknulo druge zemlje da učine isto, kao i podijelilo NATO savez", rekao je za Radio Slobodna Europa (RSE), penzionisani američki general Stephen Twitty.
Guest- Guest
18 mjeseci nakon početka ruske invazije, neki Amerikanci sumnjaju da je pomoć vrijedna cijene.
Guest- Guest
Mark Cancian, penzionisani pukovnik američkih marinaca, kaže da bi "bez učešća SAD globalna podrška Ukrajini potonula. A bez vanjske pomoći Ukrajina ne bi mogla nastaviti rat”.
Prema njegovim riječima, moguće povlačenje pomoći vjerovatno će biti popraćeno zahtjevom za rješenjem sukoba putem dogovora.
Prema njegovim riječima, moguće povlačenje pomoći vjerovatno će biti popraćeno zahtjevom za rješenjem sukoba putem dogovora.
Guest- Guest
"To znači prekid vatre, što bi Rusiji donijelo djelimičnu pobjedu", kaže Cancian.
Zapadni saveznici u više navrata obećavaju pomoći Ukrajini "koliko god bude potrebno", ali često ne preciziraju koliko je potrebno za šta.
Zapadni saveznici u više navrata obećavaju pomoći Ukrajini "koliko god bude potrebno", ali često ne preciziraju koliko je potrebno za šta.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» nema solidarnosti za Piter?
» Goran kreće na put dalek 3500km iz solidarnosti s izbjeglicama
» EU poziva zemlje članice da pokažu više solidarnosti s Italijom
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Krah Schengena
» Goran kreće na put dalek 3500km iz solidarnosti s izbjeglicama
» EU poziva zemlje članice da pokažu više solidarnosti s Italijom
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Krah Schengena