Vanzemaljci pred meksičkim kongresom
Page 1 of 1
Vanzemaljci pred meksičkim kongresom
Šta je ovo, je li istina ili neka zajebancija
https://www.youtube.com/watch?v=5zAdaUbxhZw
https://www.youtube.com/watch?v=1butDTz8Pbk
https://www.youtube.com/watch?v=5zAdaUbxhZw
https://www.youtube.com/watch?v=1butDTz8Pbk
Last edited by Ringo10 on 14/9/2023, 12:36; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Vanzemaljci pred meksičkim kongresom
Kordinirana operacija skretanja pažnje. Ono što je je strašno u cijeloj priči nije to jesu li vanzemaljci pravi ili ne, nego razlozi zbog koji nam skreću pažnju. Prije bi to bilo otkriće vode na Marsu, a sada čak vanzemaljci, što znači da triba uzeti još kumpira za priživiti zimu i napuniti još jednu škrinju...
Ne znam ali ovako javno to staviti na uvid... prijevara će se vrlo brzo pokazati ako je prijevara u pitanjuDesnaDojkaSareAshton wrote:Kordinirana operacija skretanja pažnje. Ono što je je strašno u cijeloj priči nije to jesu li vanzemaljci pravi ili ne, nego razlozi zbog koji nam skreću pažnju. Prije bi to bilo otkriće vode na Marsu, a sada čak vanzemaljci, što znači da triba uzeti još kumpira za priživiti zimu i napuniti još jednu škrinju...
2015-09-24
Jesu pravi ili ne bmk, jučer teorija zavjere, a danas u kongresu.Ringo10 wrote:Ne znam ali ovako javno to staviti na uvid... prijevara će se vrlo brzo pokazati ako je prijevara u pitanjuDesnaDojkaSareAshton wrote:Kordinirana operacija skretanja pažnje. Ono što je je strašno u cijeloj priči nije to jesu li vanzemaljci pravi ili ne, nego razlozi zbog koji nam skreću pažnju. Prije bi to bilo otkriće vode na Marsu, a sada čak vanzemaljci, što znači da triba uzeti još kumpira za priživiti zimu i napuniti još jednu škrinju...
Pitanja na prvu; 1. Kada su tijela otkrivena
2. Zašto nakon američkog saslušanja i u ovom slučaju u istom formatu.
3. Koja država će iduća izvući vanzemaljce iz naftalina
4. Koje/čije tijelo gura narativ i kordinira
Itd
One vanzemaljce šta sam vidija nisu ni slični ovima.
Znači da je negdi zajeb, ili i vanzemaljci imaju više rasa.
Guest- Guest
Vanzemaljci iz naftalina.
Ja san general galaktičke konfederacije pa skoro pa nikad ne pratim ovake teme na forumu nit igdje na interetu.
Koga brige za to ? Nekakvi rudari koji su nešto kopali u Peruu prije tisuću godina.
Amerika vam je prije dolaska Kolumba bila puna vanzemaljaca jer su ti lokalni indijanci bili u kamenom dobu pa su otvoreno tamo dolazili pa kad je Kolumbo krenija ovamo onda im je vojni vrh GF reka svima da pokupe prnje iz Amerike jer dolaze razvijeni bijelci i da ne žele da ih vide tu i da ometaju razvoj ove rase svojim prisustvom.
Morali su se ili pokupit ili sakrit negdi jer bi susret bijelaca koji su razvijeniji od indijanaca a koji su bili u kamenom dobu promijenio tok povijesti planete i to bi bilo izravno miješanje drugih rasa u duhovnu putanju ove planete.
Ja san general galaktičke konfederacije pa skoro pa nikad ne pratim ovake teme na forumu nit igdje na interetu.
Koga brige za to ? Nekakvi rudari koji su nešto kopali u Peruu prije tisuću godina.
Amerika vam je prije dolaska Kolumba bila puna vanzemaljaca jer su ti lokalni indijanci bili u kamenom dobu pa su otvoreno tamo dolazili pa kad je Kolumbo krenija ovamo onda im je vojni vrh GF reka svima da pokupe prnje iz Amerike jer dolaze razvijeni bijelci i da ne žele da ih vide tu i da ometaju razvoj ove rase svojim prisustvom.
Morali su se ili pokupit ili sakrit negdi jer bi susret bijelaca koji su razvijeniji od indijanaca a koji su bili u kamenom dobu promijenio tok povijesti planete i to bi bilo izravno miješanje drugih rasa u duhovnu putanju ove planete.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa neki tvrde da nas posjećuje više vanemaljskih rasa... najmanje tricassa nuowa wrote:One vanzemaljce šta sam vidija nisu ni slični ovima.
2015-09-24
Mogući razlog iznenadnog guranja priče s ovim je da se čovječanstvo ujedini prema "vanjskom neprijatelju", a to je otprilike i smjer u kojem Zapadna civilizacija ide ili to pokušava napraviti. Jedna svjetska vlada (neizabrana), jedna rasa, jedna religija, jedna država i ovce...
Nije ti to baš neka logika jer vanzemaljci postoje a čovječanstvo će se jače zbližiti kad to sazna nevezano uz tu drugu tvoju teoriju.DesnaDojkaSareAshton wrote:Mogući razlog iznenadnog guranja priče s ovim je da se čovječanstvo ujedini prema "vanjskom neprijatelju", a to je otprilike i smjer u kojem Zapadna civilizacija ide ili to pokušava napraviti. Jedna svjetska vlada (neizabrana), jedna rasa, jedna religija, jedna država i ovce...
Neće Rus i Kinez i drugi zato jer postoje vanzemaljci preč pod skute Pentagona. Tako da ti nije baš ta druga teorija na dobrom putu.
Čovječanstvo će se jače zbližiti kad sazna da nisu sami u svemiru al neće sad vlada Pakistana preči pod Pentagon radi toga.
U biti ti je obrnuto: upravo tajna vlada u Americi ovo pokušava zataškati npr ljudi u crnom agenti te tajne vlade uklanjaju dokaze o tome da se ne sazna. Imaju dogovor s negativnim vanzemaljcima da im ovi daju tehnologiju na kapaljku a da će oni zataškavati vanzemaljske otmice i drugo.
2014-04-11
Problem je šta sam ja otkrija da žene koje su otete od vanzemaljaca razviju štoklomski sindrom prema svojim otmičarima te tu djecu koju im ovi naprave smatraju svojim.
Drugim riječima kolaboracionisti.
Tad sam proglasio rat protiv vladavine žena jer bi ove na izvolte mojim zakletim neprijateljima dale ovu planetu i resurse na njoj.
Sad ću vas pobit sve jer je moja matična planeta puno važnija od vas i vaše.
Slom nataliteta, nema radne snage, trpačina kmicama i talibanima u zapadnu Europu, rast krajnje desnice, pad vladavine žena.
HAI HITLER
LP od generala GF najvišeg ranga.
Drugim riječima kolaboracionisti.
Tad sam proglasio rat protiv vladavine žena jer bi ove na izvolte mojim zakletim neprijateljima dale ovu planetu i resurse na njoj.
Slom nataliteta, nema radne snage, trpačina kmicama i talibanima u zapadnu Europu, rast krajnje desnice, pad vladavine žena.
HAI HITLER
2014-04-11
Nastavljamo drkati i dalje.
Natalitet vam se urušava u cijeloj Europi. Radne snage nemaju više ni ove države u srednjoj i istočnoj Europi a kamo li da daju nekoj Njemačkoj koja će onda da bi držala ekonomiju iznad vode morati uvoziti kmice i talibane na vagone.
Kmicoland.
Svima ću vam grkljan prerezati zbog te vladavine žena jer su iste sklone kolaboracionizmu s negativnim vanzemaljcima a koji su moji zakleti neprijatelji i dale bi im ovu planetu i njene resurse na izvolte.
Natalitet vam se urušava u cijeloj Europi. Radne snage nemaju više ni ove države u srednjoj i istočnoj Europi a kamo li da daju nekoj Njemačkoj koja će onda da bi držala ekonomiju iznad vode morati uvoziti kmice i talibane na vagone.
Kmicoland.
Svima ću vam grkljan prerezati zbog te vladavine žena jer su iste sklone kolaboracionizmu s negativnim vanzemaljcima a koji su moji zakleti neprijatelji i dale bi im ovu planetu i njene resurse na izvolte.
2014-04-11
TRRRPPPAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
DesnaDojkaSareAshton wrote:Mogući razlog iznenadnog guranja priče s ovim je da se čovječanstvo ujedini prema "vanjskom neprijatelju", a to je otprilike i smjer u kojem Zapadna civilizacija ide ili to pokušava napraviti. Jedna svjetska vlada (neizabrana), jedna rasa, jedna religija, jedna država i ovce...
» Vanzemaljci su već bili na Zemlji
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» SDP pred bankrotom
» Plenky pred tenkovima
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» SDP pred bankrotom
» Plenky pred tenkovima
Page 1 of 1