Bivši agent CIA-e svjedočio pod zakletvom u Kongresu: Pronašli smo biotehnologiju koja nije ljudska
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bivši agent CIA-e svjedočio pod zakletvom u Kongresu: Pronašli smo biotehnologiju koja nije ljudska
Tako ti INFORMERa? Ti ono kao ono oprosti Đura što si me tukao.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
Đura je već najebao, a šlag na tortu će tek stići.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Re: Bivši agent CIA-e svjedočio pod zakletvom u Kongresu: Pronašli smo biotehnologiju koja nije ljudska
Nije INFORMER izvor.Eroo wrote:Tako ti INFORMERa? Ti ono kao ono oprosti Đura što si me tukao.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
Đura je već najebao, a šlag na tortu će tek stići.
To je moje mišljenje bazirano povijesnim događajima.
Guest- Guest
Našli su oni kitomira moga a ne vanzemaljce
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
koji si ti lik. ukrajina je napala rusiju. ukrajinska vojska je u rusiji.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
koji ste vi kreteni, to je za neopisat.
2014-12-30
Točnije, Amerika je napala Rusiju.veber wrote:koji si ti lik. ukrajina je napala rusiju. ukrajinska vojska je u rusiji.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
A iskoristila za to Ukrajince.
Guest- Guest
ma da.cassa nuowa wrote:Točnije, Amerika je napala Rusiju.veber wrote:koji si ti lik. ukrajina je napala rusiju. ukrajinska vojska je u rusiji.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
glupi patuljko je zabrijao da će ih amerika podržavat.
a gle zajeba, ameri podržavaju ukre.
pizda im materina.
kada će smradovi vratiti kenigsbourg. ili kurile. finsku oko 15 posto. dio švedsje.
a, da to su rusi. oni mogu od pacifika do antlantika.
2014-12-30
Sve si pobrkao.veber wrote:ma da.cassa nuowa wrote:Točnije, Amerika je napala Rusiju.veber wrote:koji si ti lik. ukrajina je napala rusiju. ukrajinska vojska je u rusiji.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
glupi patuljko je zabrijao da će ih amerika podržavat.
a gle zajeba, ameri podržavaju ukre.
pizda im materina.
kada će smradovi vratiti kenigsbourg. ili kurile. finsku oko 15 posto. dio švedsje.
a, da to su rusi. oni mogu od pacifika do antlantika.
Guest- Guest
nikaj ja nisam pobrkao.
ali patuljko ti kilavi.
nikaj od tri dana do kijeva.
sada bu patuljko prodavao naftu i plin po bescjenje.
ali patuljko ti kilavi.
2014-12-30
Nemam pojma o čemu brljaš.veber wrote:nikaj ja nisam pobrkao.
ali patuljko ti kilavi.
Ako te zanima moje mišljenje o nečemu, onda me lijepo to pitaj i ne pjeni se.
Kužiš?
Guest- Guest
imaš ti pojma, samo kada ti ne valja, onda nemaš.cassa nuowa wrote:Nemam pojma o čemu brljaš.veber wrote:nikaj ja nisam pobrkao.
ali patuljko ti kilavi.
Kužiš?
a mogu kao i debilčeku ringu ponoviti.
uz kinu rusija je imperijalna zemlja. patuljko nikako da prebrodi ddr.
zato rusiju treba vratiti u moskovsku patrijaršiju.
sve vas rusofile u rusiju.
tvom putleru treba napraviti isto što i njemačkoj.
2014-12-30
Izgleda mi da ne kužiš.veber wrote:imaš ti pojma, samo kada ti ne valja, onda nemaš.cassa nuowa wrote:Nemam pojma o čemu brljaš.veber wrote:nikaj ja nisam pobrkao.
ali patuljko ti kilavi.
Kužiš?
a mogu kao i debilčeku ringu ponoviti.
uz kinu rusija je imperijalna zemlja. patuljko nikako da prebrodi ddr.
zato rusiju treba vratiti u moskovsku patrijaršiju.
sve vas rusofile u rusiju.
tvom putleru treba napraviti isto što i njemačkoj.
Guest- Guest
Dugo sam o ovome razmišljao.Ringo10 wrote:Jednom mi jedan Hercegovac rekao kad sam mu rekao da mi je žao jednog poznanika koji je više puta ispao budalacassa nuowa wrote:Mislim da je najbolje oboje, iako nikoga ne volim žalit.cassa nuowa wrote:Ukrajinci su ispali nevine žrtve jer su ih Amerikanci zajebali. Čovjek ne zna bi li ih žalio ili mrzio jer su izazvali rat.
Rekao mi - pa đe će ti budale bit žao. Budalu treba još sjebat jer jedino tako možda shvati kolika je budala ispao.
Tako i Ukri. Bilo mi ih je žao ali kad vidim o kakvim se zadojenim debilima ispranih mozgova radi prestalo mi ih bit žao.
Zaključio sam da da ih neću žalit. Odsad ih samo mrzim, jer su izazvali rat.
Guest- Guest
Inače, kod četnika nisam imao takvu dilemu.
Njih nije nitko zajebo. Oni su svjesno htjeli osvojiti Hrvatsku i pobiti ili protjerati Hrvate iz nje.
Zato njih permanentno mrzim.
S abolicijom mogu obrisat dupe, šta se mene tiče.
Njih nije nitko zajebo. Oni su svjesno htjeli osvojiti Hrvatsku i pobiti ili protjerati Hrvate iz nje.
Guest- Guest
T. wrote:nema šanse da nije istina, kazano je pod zakletvom...prckov wrote:Sta kazu, vanzemaljci letu hahaha. Al vas leftardi sankaju pa to je nevideno. Sta ako je (a je) citava stvar u vezi ogromnog povecanja love za space force koja ce se iskoristit za postavljanje mreze satelita koja ce dat moc neizabranim mocnicima da prate i kontroliraju ljude kroz digitalni ID i digitalnu lovu. Ma ne, di ces u to vjerovat kad mozes vjerovat u vanzemaljce haha
Jebo to,vidi ovo nova rusko atomsko oruzje.
https://www.youtube.com/shorts/AV49BH0lLXI
cassa nuowa wrote:Inače, kod četnika nisam imao takvu dilemu.
Ma badava ti jarane,ti si turbo cetnik cim razmisljas svojom glavom.Dakle ,chedo ne oravdaj se:::)))
Ringo10 wrote:Našli su oni kitomira moga a ne vanzemaljce
Znash shto je najgore od svega od ovih vijesti.Shto idioti vjruju u to a meni se chini kao ona sarajevska fora kad udje lopov u Bus i vikne pazite se lopova a putnici instiktivno se love za mjesta gdje su im novchanici.Vidjet cemo za par mjeseci ili par dana shto su smislili da zajebu i ukradu .
Last edited by mentalitet on 29/7/2023, 00:11; edited 1 time in total
Razlika u korištenju svoje glave između mene i četnika je ogromna.mentalitet wrote:cassa nuowa wrote:Inače, kod četnika nisam imao takvu dilemu.
Ma badava ti jarane,ti si turbo cetnik cim razmisljas svojom glavom.Dakle ,chedo ne oravdaj se:::)))
Oni koriste svoju glupu glavu koja ih vodi u propast, a ja koristim glavu koja ih je pobijedila.
Ukratko, četnici su glupi.
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Razlika u korištenju svoje glave između mene i četnika je ogromna.mentalitet wrote:cassa nuowa wrote:Inače, kod četnika nisam imao takvu dilemu.
Oni koriste svoju glupu glavu koja ih vodi u propast, a ja koristim glavu koja ih je pobijedila.
Ukratko, četnici su glupi.
Ne bi se slozio sa tobom ,ali ajde imash pravo na svoj dozivljaj.Sa chetnicima se ne trebash boriti ,njima daj samo flashu rakije i odmah si njihov brat::))Mislim ono ,kada cete jednom prestati o ustashama i chetnicima,pa to su crvi davno pojeli.Pa kud cesh vecih mentalnih chetnika od ovih koji te napadaju.Jarane,ovo je bolesno mjesto sa teskim mentalnim invalidima i unaprijed si izgubio ako mislish biti svoj.Ja sam dolazio na te jebene iskonove forume prije jer su neki pojedinci znali donositi vijesti iz razlichitih izvora ali ovdje prije nego udjesh na ovaj forum znash sve kako ce se odvijati neki "dijalog".Onaj jebeni Darvin tvrdio da su ljudi nastali od majmuna ,jest kurac majmuni nastali od ovih sa ovog foruma,zato ti je najpametnije onako kako ti radish ,dodjesh,malo ih urinirash i odesh :::))Eto i ja nauvchio neshto od tebe:::)
Last edited by mentalitet on 29/7/2023, 00:21; edited 1 time in total
Pa ti si se danas pojavio na foumu čim su spomenuti četinici.mentalitet wrote:
Mislim ono ,kada cete jednom prestati o ustashama i chetnicima,pa to su crvi davno pojeli.
Tako da ne kenjaj idiotarije.
Guest- Guest
cassa nuowa wrote:Pa ti si se danas pojavio na foumu čim su spomenuti četinici.mentalitet wrote:
Mislim ono ,kada cete jednom prestati o ustashama i chetnicima,pa to su crvi davno pojeli.
Ma dosao sam samo da tebe reskju::))Radio sam jedan experiment,i nestao sa ovog mjesta .I dokazao sebi teoriju da ovi majmuni koji te napadaju u choporu su sve ono shto sam ovdje napisao o njima.Pochela me gristi savjest da sam pregrub i brutalan pa sam sebi rekao daj malo oladi nace oni vec nekoga tko je veci chetnik od tebe i eto nashli tebe sa papovkom
Last edited by mentalitet on 29/7/2023, 00:25; edited 1 time in total
Onda si se zajebo.mentalitet wrote:cassa nuowa wrote:Pa ti si se danas pojavio na foumu čim su spomenuti četinici.mentalitet wrote:
Ma dosao sam samo da tebe reskju::))
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zeljko Kekic bivsi udbin agent:'Hrvatska je premrezena srpskim agentima.Za to su krive hrvatske vlasti i one prije i ove danas'
» Bombu koja je 1975. ubila 11 Amerikanaca u New Yorku postavio je agent UDBE kojeg je štitio FBI
» Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
» agent sova kaže da nije imao veze s udbom
» ''‘IZVANZEMALJCI POSTOJE, ALI ČOVJEČANSTVO JOŠ NIJE SPREMNO’; Izraelski potpukovnik šokirao: ‘Čekaju da ljudska vrsta evoluira’''
» Bombu koja je 1975. ubila 11 Amerikanaca u New Yorku postavio je agent UDBE kojeg je štitio FBI
» Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
» agent sova kaže da nije imao veze s udbom
» ''‘IZVANZEMALJCI POSTOJE, ALI ČOVJEČANSTVO JOŠ NIJE SPREMNO’; Izraelski potpukovnik šokirao: ‘Čekaju da ljudska vrsta evoluira’''
Page 2 of 3