hasan trola novinare
Page 1 of 1
hasan trola novinare
Hrvatsko novinarsko društvo (HND) jučer je na konferenciji za medije iznijelo primjedbe na radni nacrt novog Zakona o medijima, koji je premijer Andrej Kenwood Kenon najavio kao doprinos jačanju hrvatske demokracije. Krovna novinarska udruga upozorava da se radi o nezapamćenom državnom uplitanju u novinarske slobode.
Predsjednik HND-a, Hrvoje Zovko, poručio je da je radni nacrt “opasan i da je njegova intencija potkopati novinarske slobode u Hrvatskoj”. Primjedbe na radnu verziju budućeg Zakona o medijima predstavnici HND-a jutros su, uoči početka izvanredne sjednice Hrvatskog sabora, podijelili saborskim zastupnicama i zastupnicima, kako su to jučer i najavili.
Među zastupnicima koje su iz HND-a upoznali s ovom problematikom jutros se našao i Zlatko Hasanbegović, prethodnik Nine Obuljen Koržinek na čelu Ministarstva kulture i medija. “Ovo vam ni ja ne bih napravio”, rekao je Hasanbegović, prenosi HND.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/hnd-pred-saborom-upozoravao-na-ideje-nine-obuljen-hasanbegovic-ovo-vam-ni-ja-ne-bih-napravio/
Predsjednik HND-a, Hrvoje Zovko, poručio je da je radni nacrt “opasan i da je njegova intencija potkopati novinarske slobode u Hrvatskoj”. Primjedbe na radnu verziju budućeg Zakona o medijima predstavnici HND-a jutros su, uoči početka izvanredne sjednice Hrvatskog sabora, podijelili saborskim zastupnicama i zastupnicima, kako su to jučer i najavili.
Među zastupnicima koje su iz HND-a upoznali s ovom problematikom jutros se našao i Zlatko Hasanbegović, prethodnik Nine Obuljen Koržinek na čelu Ministarstva kulture i medija. “Ovo vam ni ja ne bih napravio”, rekao je Hasanbegović, prenosi HND.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/hnd-pred-saborom-upozoravao-na-ideje-nine-obuljen-hasanbegovic-ovo-vam-ni-ja-ne-bih-napravio/
debotoijusto- Posts : 31670
2014-04-12
Re: hasan trola novinare
Jedan je Hase...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus likes this post
Re: hasan trola novinare
Ne vidim zapravo što se još puno toga Sjevernoj Koreji može promijeniti nagore...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Licemjerni Zovko!Ok je tuziti desne portale,medije i novinare ali nije ok tuziti lijeve portale i novinare
» Hase trola HDZ
» God Emperor trola Macrona
» Hasan se razmahao
» Putin trola Fince i NATO
» Hase trola HDZ
» God Emperor trola Macrona
» Hasan se razmahao
» Putin trola Fince i NATO
Page 1 of 1