Hasan se razmahao
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hasan se razmahao
Hasanbegović i Esih žele maknuti Ivu Lolu Ribara
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasanbegovic-i-esih-zele-maknuti-ivu-lolu-ribara/1007944.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasanbegovic-i-esih-zele-maknuti-ivu-lolu-ribara/1007944.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Hasan se razmahao
Kad je babin babo šehid srpskog roda svaki obol hrvatskim partizanima prst je u ranu i roštiljanje po istoj. Bandić je pravi sadist, kako ga prca.
2017-03-21
bolje da se djeca igraju komunalija s ivom lolom nego HAVC-om
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
ljevičari su do nedavno bili ti koji su "provocirali" , tipa sa dvije gospe zagrljene kao lezbe, ili RH može to progutati, na zapadu naravno još i gore, a sada su takav tip provokacije preuzeli.. desničari.. mislim Haso je više nacional socijalist nego republikanski desničar, ali preuzeo je ulogu provociranja. njegov konačni cilj je dokazati da "HDZ i SDPo su jedni i drugi isti komunisti"(što i nije daleko od istine) tako da može maznuti koji glas HDZu za sebe i živjeti dobro od politike..
provocira sa napadanjem na svete stupe antifašizma i marksizma.. trg tita, kipovi loli ribaru(koji recimo koliko znam neman nikakv zločin iza sebe) itd..
a usput tu je i osobna osveta, njegova familija je u ZGu bila među najbogatijim u ono doba..industrijalci sa tvornicama i nekretninama, dok mu komunisti nisu to maznuli, ubili dida itd.. tako da 2 muve jednim udarcem.
iskreno jebe me se, neka se mlate antifašisti i fašisti, kokice u ruke i navijaj
provocira sa napadanjem na svete stupe antifašizma i marksizma.. trg tita, kipovi loli ribaru(koji recimo koliko znam neman nikakv zločin iza sebe) itd..
a usput tu je i osobna osveta, njegova familija je u ZGu bila među najbogatijim u ono doba..industrijalci sa tvornicama i nekretninama, dok mu komunisti nisu to maznuli, ubili dida itd.. tako da 2 muve jednim udarcem.
iskreno jebe me se, neka se mlate antifašisti i fašisti, kokice u ruke i navijaj
Guest- Guest
Pinochet wrote:iskreno jebe me se, neka se mlate antifašisti i fašisti, kokice u ruke i navijaj
I tako sve dok te jednog dana ili jedna ili druga opcija kada osvoji vlast ne izbaci iz helikoptera.
Bravo, to je pravi stav!
Guest- Guest
Zlatko samo naprijed!
100% sam uz tebe u čišćenju ove zemlje od spomenika pripadnicima Titove zločinačko-okupatorske bande.
100% sam uz tebe u čišćenju ove zemlje od spomenika pripadnicima Titove zločinačko-okupatorske bande.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Antijunak wrote:Zlatko samo naprijed!
Evo covjek ima svoje vlasacko tijelo, uvalio se pravasima u zapusteno leno....malo podesio politicku poziciju i njihov dio kolaca je njegov. I to je ok, dok ne predje 10%.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Poturčeni Srbin iz Užica = bard hrvatske desnice i pravi Rvat.
More i dalje bistrije od naroda.
2017-03-21
Što li ne ode kod svojih u Sarajevo da propagira ustašku demokraciju.
BAkir i njegov AID ustaškim debilima uvalili Hasana da ih kompromitira a ustaški debili se uhvatili na lijepak ko muhe zunzare.
E nema ništa na svijetu gluplje od ustaških maloumnika pa da ga jebeš.
BAkir i njegov AID ustaškim debilima uvalili Hasana da ih kompromitira a ustaški debili se uhvatili na lijepak ko muhe zunzare.
E nema ništa na svijetu gluplje od ustaških maloumnika pa da ga jebeš.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tako je. Trebate vi ustaše da nađiđate cijelu Hrvatsku Antoanovim spomenicima. A može i slavni Maks, koji vodi plemenito porijeklo od crnogorskih luburića sa Durmitora.Antijunak wrote:Zlatko samo naprijed!
Vi ustaški debili imate IQ jednog paramecija. A možda i volvoksa. A možda čak i hlamidomonasa.
Ali teško, inteligencija hlamidomonasa je za vas ipak nedostižna.
2015-09-24
Ustaška verzija Hrvata je jedinstven slučaj negativnog kvocjenta inteligencije.Eva_ wrote:Poturčeni Srbin iz Užica = bard hrvatske desnice i pravi Rvat.
Ustašoidi su u tome jedinstven svjetski fenomen, gluplji od bakterije.
Ovo je himna modernih ustaša, valjda ne smeta što je Srbin autor
https://www.youtube.com/watch?v=AuhHUzgsTBU
2015-09-24
Ciciban ustaška bojna kak je rekel Tomić. Svi ustaše ne prelaze visnom 159 cm.
2017-03-21
Portabl bojovnici. Šta da radiš, kompleksi su to.Eva_ wrote:Ciciban ustaška bojna kak je rekel Tomić. Svi ustaše ne prelaze visnom 159 cm.
2015-09-24
cuj, haso "poturceni srbin" a luburic crnogorac.(oce reci "srbin").sta anti hrvatska govna nece sve smislit.jeble vam Ustase milu majku na ladnoj jasenovackoj ledini.i onda se cudimo sto Hrvatska izgleda ko vrancuska kiflica a srbija se prosirila do une.bojim se nece biti dovoljno vrba kad budemo vjesali ova govna...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Luburici su starinom porijeklom iz Crne Gore sa Durmitora. Neki od njih nekad zalutao u Zapadnu Hercegovinu i tu nista nije cudno.
Ima ih i danas tamo a i ima ih i po Beogradu i Srbiji koja je ionako puna Crnogoraca.
Ima takvih pojava na sve strane. Na Palama ima prezime BARTULA, to su danas Srbi a to je vjerojatno neki dalmoš Bartula nekad tu zalutao i ostavio prezime.
ŽAo mi je ako sam povrijedio osjećaje Maksovih obožavatelja ali šta da im radim.
Ima ih i danas tamo a i ima ih i po Beogradu i Srbiji koja je ionako puna Crnogoraca.
Ima takvih pojava na sve strane. Na Palama ima prezime BARTULA, to su danas Srbi a to je vjerojatno neki dalmoš Bartula nekad tu zalutao i ostavio prezime.
ŽAo mi je ako sam povrijedio osjećaje Maksovih obožavatelja ali šta da im radim.
2015-09-24
Prava pederčina. Kladim se da putuje u Sarajevo da se guzi sa Bakirom a u pauzi prave planove kako da Hrvate prave budalama.Eva_ wrote:
Nek proba sa štiklicama.
Što i nije mnogo teško, bar kad su ustašoidi u pitanju.
2015-09-24
Koliko moraš biti GLUUUUUUP pa da navališ ko mutav da se iz statusa pobjednika transferiraš u status Hitlerovih saveznika i ratnih gubitnika NAKON 72 GODINE od 2. sv. rata. I da to još smatraš za vrhunac hrvatstva i domoljublja.Eva_ wrote:Kad je babin babo šehid srpskog roda svaki obol hrvatskim partizanima prst je u ranu i roštiljanje po istoj. Bandić je pravi sadist, kako ga prca.
To je stvarno imbecilizam kojem je teško naći pandan u suvremenom svijetu.
2015-09-24
Hasanče će povesti domoljube u bojnicu i obračun s jugoudbom, partizanima i srbima te zaditi zastavu na Drini :)
Cvijeće hrvatstva :)
Cvijeće hrvatstva :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» hasan trola novinare
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 1 of 9