Austrijski učitelji riječ Bog mijenjaju u Allah kako bi pomogli integraciji
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Austrijski učitelji riječ Bog mijenjaju u Allah kako bi pomogli integraciji
NIste se još dovoljno razvili na ovom polju.
Prvo trebate razumit da postoji i energetski svemiri tj svemiri u kojem stvari vibriraju na višoj razini od brzine svijetlosti.
Drugim rijecima postoji i kat iznad vas.
Prvo trebate razumit da postoji i energetski svemiri tj svemiri u kojem stvari vibriraju na višoj razini od brzine svijetlosti.
Drugim rijecima postoji i kat iznad vas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad ovo shvatite otkrit ćete kako postati nevidljiv i prolazit kroz krutu materiju jer ćim vibrirate kao objekt na frekvenciji a to je brzina vecoj od brzine svemira VI STE UŠLI NA DRUGI KAT.
2014-04-11
Kad uđete nadrugi kat shvatit ćete da tamo možete putovati brzinama na kvadrat od brzine svijetlosti i preci neku udaljenost puno brže od brzine svijetlosti .....no morate naucit i kako da se vratite u PRVI KAT jer inace :
Filadelfijski eksperiment
USS Eldridge (De173), o. 1944.
Filadelfijski eksperiment (eng. Philadelphia Experiment) je navodni tajni eksperiment američke ratne mornarice koji je proveden 28. listopada 1943. godine na dokovima brodogradilista u Philadelphiji, koji je krenuo pogresnim tokom. Sam tzv. događaj poznat je i pod kodnim imenom Project Rainbow.
Pretpostavka je da je u pokusu sudjelovao razarac USS Eldridge, iako su članovi posade broda negirali taj događaj, osim Ala Bieleka za kojeg se utvrdilo kako spomenutog datuma nije bio ni blizu broda, pa stoga nije mogao svjedočiti navodnim događajima.
Filadelfijski eksperiment je imao veliki utjecaj na razvoj raznih teorija zavjere.
Pokus se temeljio na teorijskim postavkama Alberta Einsteina u svrhu stvaranja elektromagnetskog polja oko ratnog broda, koje će sam brod učiniti nevidljivim. Testiranje je navodno započelo u ljeto 1943. i bilo je djelomično uspješno. Dana 22. srpnja USS Eldridge je učinjen potpuno nevidljivim, vidio se kao zelena izmaglica, no neki su se članovi posade poslije pokusa žalili na mučninu.
Sljedeći test proveden je 28. listopada i ovog puta Eldridge je u potpunosti nestao. Istovremeno, viđen je u mornaričkoj bazi u Norfolku, udaljenom 600 km, da bi brod opet nestao i pojavio se u Philadelphiji. Zagovornici ovog događaja tvrde kako se radilo o slučaju slučajne teleportacije.
Prema nepotvrđenim navodima, fiziološki učinak eksperimenta na posadu bio je negativan. Skoro svi su teško oboljeli, neki od šizofrenije ili drugih mentalnih bolesti. Neki članovi posade su nestali, a prema priči petero ih je nađeno spojeno sa metalom broda. Svi preživjeli članovi posade otpušteni su iz službe, a na nekima je primjenjeno "pranje mozga" kako bi zaboravili na to.
Filadelfijski eksperiment
USS Eldridge (De173), o. 1944.
Filadelfijski eksperiment (eng. Philadelphia Experiment) je navodni tajni eksperiment američke ratne mornarice koji je proveden 28. listopada 1943. godine na dokovima brodogradilista u Philadelphiji, koji je krenuo pogresnim tokom. Sam tzv. događaj poznat je i pod kodnim imenom Project Rainbow.
Pretpostavka je da je u pokusu sudjelovao razarac USS Eldridge, iako su članovi posade broda negirali taj događaj, osim Ala Bieleka za kojeg se utvrdilo kako spomenutog datuma nije bio ni blizu broda, pa stoga nije mogao svjedočiti navodnim događajima.
Filadelfijski eksperiment je imao veliki utjecaj na razvoj raznih teorija zavjere.
Navodni događaj
Postoje razlicite verzije priče o ovoj tematici, koje se djelomično razilaze u nekim pojedinostima, no premisa je manje-više identična. Većina ozbiljnih znanstvenika odbacuje priču kao neistinitu.Pokus se temeljio na teorijskim postavkama Alberta Einsteina u svrhu stvaranja elektromagnetskog polja oko ratnog broda, koje će sam brod učiniti nevidljivim. Testiranje je navodno započelo u ljeto 1943. i bilo je djelomično uspješno. Dana 22. srpnja USS Eldridge je učinjen potpuno nevidljivim, vidio se kao zelena izmaglica, no neki su se članovi posade poslije pokusa žalili na mučninu.
Sljedeći test proveden je 28. listopada i ovog puta Eldridge je u potpunosti nestao. Istovremeno, viđen je u mornaričkoj bazi u Norfolku, udaljenom 600 km, da bi brod opet nestao i pojavio se u Philadelphiji. Zagovornici ovog događaja tvrde kako se radilo o slučaju slučajne teleportacije.
Prema nepotvrđenim navodima, fiziološki učinak eksperimenta na posadu bio je negativan. Skoro svi su teško oboljeli, neki od šizofrenije ili drugih mentalnih bolesti. Neki članovi posade su nestali, a prema priči petero ih je nađeno spojeno sa metalom broda. Svi preživjeli članovi posade otpušteni su iz službe, a na nekima je primjenjeno "pranje mozga" kako bi zaboravili na to.
2014-04-11
Teleportacija nije ništa drugo doli : podizanje frekvencije nekog objekta na drugi kat i onda na željenom mijestu u istom obliku vratiti na prvi kat.
NIste to još dobro usavršili.
Zato vam se i desilo ovo : petero ih je nađeno spojeno sa metalom broda.
----
Život je igra.
NIste to još dobro usavršili.
Zato vam se i desilo ovo : petero ih je nađeno spojeno sa metalom broda.
----
Život je igra.
2014-04-11
ja samo stisnem dugme u liftu i pratim koji broj gori svitli, oću kurac vibrirat da ustanovim di sam i jel idem van ili se još vozin.RayMabus wrote:Kad ovo shvatite otkrit ćete kako postati nevidljiv i prolazit kroz krutu materiju jer ćim vibrirate kao objekt na frekvenciji a to je brzina vecoj od brzine svemira VI STE UŠLI NA DRUGI KAT.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Da i ja se slažem da se niste još usavršili u kvantnoj fizici.udba wrote:ja samo stisnem dugme u liftu i pratim koji broj gori svitli, oću kurac vibrirat da ustanovim di sam i jel idem van ili se još vozin.RayMabus wrote:Kad ovo shvatite otkrit ćete kako postati nevidljiv i prolazit kroz krutu materiju jer ćim vibrirate kao objekt na frekvenciji a to je brzina vecoj od brzine svemira VI STE UŠLI NA DRUGI KAT.
Hajmo se vratit u sadašnjost.
Idemo iskopat oći emanicpaciji.
Hebeš ovo ...SF ...svemirski brodovi ..đeneral GF U pemziji i tako te price.
Meni to netreba.
Imam svoju flotu.
2014-04-11
Da je ovo forum na kojem se okupljaju kvantni fizicari i ta ekipa ovo šta pricam bi imalo smisla jer bi oni to mogli shvatit nešto bi im ostalo pa bi mogli to proucavat i podignit znanost na ovoj planeti ...a ovako nema ...cisto ja vama tu nešto objasnim al to je to ....nema neke konkretne ucinkovitosti na razvoj plaente tako da mi je ovo gubljenje vrimena ...al eto opet dam odgovore jer mi nije problem no uzima mi vrijeme.
2014-04-11
nemoj tako, ima nas koji cijenimo tvoje vrijeme i spremnost za odgovaranje na pitanja, ponešto i naučimo.RayMabus wrote:Da je ovo forum na kojem se okupljaju kvantni fizicari i ta ekipa ovo šta pricam bi imalo smisla jer bi oni to mogli shvatit nešto bi im ostalo pa bi mogli to proucavat i podignit znanost na ovoj planeti ...a ovako nema ...cisto ja vama tu nešto objasnim al to je to ....nema neke konkretne ucinkovitosti na razvoj plaente tako da mi je ovo gubljenje vrimena ...al eto opet dam odgovore jer mi nije problem no uzima mi vrijeme.
2015-11-10
Ma sve ok al nisi kvantni fizicar da ove podatke razmotriš , primjeniš i tako pojacaš znanost na ovoj planeti.
To radi Tesla ( koji se ponovo inkarnirao ovdje ) i drugi.
Ja se samo zahebavam.
Ja se samo zahebavam.
2014-04-11
Dobro, mi možda ne možemo razumijeti složene Tesline formule, gustoću i tijek magnetskog polja, indukcije i tako to, ali zato njegova razmišljanja o ženama su nam jasna. To su sile nečiste zbog koje muški okreću svijet za komad pizde, a otkad su počele gurat nos u nauku ode ovaj svijet u tri pizde materine, zato i dolazi pet milijona Arapa u komadu na sjever.RayMabus wrote:Ma sve ok al nisi kvantni fizicar da ove podatke razmotriš , primjeniš i tako pojacaš znanost na ovoj planeti.
Ja se samo zahebavam.
2015-11-10
Pod HITNO pod BEČKE zidine dovesti SULEJMANA i njegove nasljednike - naravno, ponijeti ODGOVARAJUĆI broj KOLACA za NEVJERNIKE !
Guest- Guest
Lako za Teslu. Vi ćete otkrit i putovanje kroz vrijeme za pet stoljeca no nakon pocetnog eksperimentiranja skužut ćete da je to opasno pa cete stvar ukinit. IMat ćete to znanje al ćete stavit lokot na njega. U periodu dok to bude radilo vremenski putnici iz 25 stoljeca ce biti aktivni.
Postoji greška u ovom solarnom sistemu.
Jedan lik je uzurpirao vremenski stroj i pobjegao u prošlost a izbrisao kordinate da ga se može naci.
Taj lik je Nostradamus ispricao pricu.
Sad ja tu pricu pricam vama jer se odnosi na Evropu.
Postoji greška u ovom solarnom sistemu.
Jedan lik je uzurpirao vremenski stroj i pobjegao u prošlost a izbrisao kordinate da ga se može naci.
Taj lik je Nostradamus ispricao pricu.
Sad ja tu pricu pricam vama jer se odnosi na Evropu.
2014-04-11
Idu Turci a po podu, vuku im se sablje.redder4 wrote:Pod HITNO pod BEČKE zidine dovesti SULEJMANA i njegove nasljednike - naravno, ponijeti ODGOVARAJUĆI broj KOLACA za NEVJERNIKE !
Guest- Guest
Tesla se reinkarnirao u ženu, i to Ingrid Antičević Marinović. I njega je stigla Božja kazna.RayMabus wrote:Ma sve ok al nisi kvantni fizicar da ove podatke razmotriš , primjeniš i tako pojacaš znanost na ovoj planeti.
Ja se samo zahebavam.
Guest- Guest
Ovo šta vam ja pricam ...to samo u Hrvatskoj imate. Doduše imate i drugdje neke proucavatelje NOstradamusa al samo ovdje imate nekoga tko zna pozadinu price.
Moj engleski nije baš najbolji tako da ću ja više falit jer ne znam dobro taj jezik nego šta ne kužim šta će se dešavat.
Kad su istraživanja i špijunaža u pitanju ja sam tu jaci i od Tesle i ostalih.
Otkrijem iglu u plaštu sijena.
Moj engleski nije baš najbolji tako da ću ja više falit jer ne znam dobro taj jezik nego šta ne kužim šta će se dešavat.
Kad su istraživanja i špijunaža u pitanju ja sam tu jaci i od Tesle i ostalih.
Otkrijem iglu u plaštu sijena.
2014-04-11
Specijalista sam za otkrivanje , istraživanje i špijunažu.
Da me sad zanima gdje se Tesla inkarnirao ja cu taj podatak iskopat za manje od 24 sata.
Al ne zanima me.
Ocito nešto istražuje trenutno pa ga treba pustit na miru.
Jedine podatke koje ne mogu istražit je one koji se još nisu desili na vremenskoj stazi a nema im traga u tzv bugovima ( greškama u programu , greške u Matrixu ).
I ove od negativnih vanzemljaca koji imaju jaku kontra obavještajnu službu pa blokiraju ulaze.
Sve drugo nađem u roku manjem od 24 sata ...cak i kako se vi zovete ...al me to ne zanima pa necu tražit.
Da me sad zanima gdje se Tesla inkarnirao ja cu taj podatak iskopat za manje od 24 sata.
Al ne zanima me.
Ocito nešto istražuje trenutno pa ga treba pustit na miru.
Jedine podatke koje ne mogu istražit je one koji se još nisu desili na vremenskoj stazi a nema im traga u tzv bugovima ( greškama u programu , greške u Matrixu ).
I ove od negativnih vanzemljaca koji imaju jaku kontra obavještajnu službu pa blokiraju ulaze.
Sve drugo nađem u roku manjem od 24 sata ...cak i kako se vi zovete ...al me to ne zanima pa necu tražit.
2014-04-11
Guest- Guest
Guest- Guest
Viš da znam ćirilicu.
Guest- Guest
Ne zanima me jer : život ne mora znati zašto opstaje nego KAKO.Eva wrote:Ali mene zanima.
ZNAM VAS U DUŠU.
Dolaze vam Arapi.
Prijetnja je na tijelu.
UM ZNA KAKO UM RAZMIŠLJA.
Eva NISAM JA OD JUCER.
2014-04-11
Ako je Tesla u Hrvatskoj onda su mu isključili struju i Živi Zid ga brani, on je bio loš ekonomist, nije stručnost u nekoj branši uvjet za financijski uspjeh, zato jebo Vladu stručnjaka, dajte nam igrače koji će namaknut srectva i pokrenut investicijski cunami.
Similar topics
» Kako klimatske promjene mijenjaju Alpe
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» "NE INTEGRACIJI SA RUSIJOM!" Protest u Minsku zbog sastanka Putina i Lukašenka
» Učitelji gledali Breaking Bad i došli na ideju za biznis
» Učitelji iz Teksasa: Ne treba učiti da je bilo ropstva, već prisilnog preseljenja
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» "NE INTEGRACIJI SA RUSIJOM!" Protest u Minsku zbog sastanka Putina i Lukašenka
» Učitelji gledali Breaking Bad i došli na ideju za biznis
» Učitelji iz Teksasa: Ne treba učiti da je bilo ropstva, već prisilnog preseljenja
Page 4 of 5