Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
Page 1 of 1
Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
2.457 ogledov 9. jul. 2023
In this discussion, top Ukrainian Armed Forces artillery planner Capt. callsign "Arty Green"
discusses the long expected 2023 Ukrainian strategic counteroffensive, including an overview,
the expected timeline, the lessons learned and applied improvement points as well as risks
and opportunities. ENGLISH TRANSLATION puch "cc" button" on YouTube window
(ja sam dobio dosta dobar prijevod i na hrvatski).
2.457 ogledov 9. jul. 2023
In this discussion, top Ukrainian Armed Forces artillery planner Capt. callsign "Arty Green"
discusses the long expected 2023 Ukrainian strategic counteroffensive, including an overview,
the expected timeline, the lessons learned and applied improvement points as well as risks
and opportunities. ENGLISH TRANSLATION puch "cc" button" on YouTube window
(ja sam dobio dosta dobar prijevod i na hrvatski).
Re: Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
Sad je i nama , neukima, jasnije što znači 1. FAZA.
Arty je često uspoređuje sa Hersonsko-Berislafskim protjerivanjem Rusa
s desne obale Dnjipra. Kaže da je smisao isti, da ja sad ne prepričavam sve ono što je rekao.
Arty je često uspoređuje sa Hersonsko-Berislafskim protjerivanjem Rusa
s desne obale Dnjipra. Kaže da je smisao isti, da ja sad ne prepričavam sve ono što je rekao.
Re: Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
Ukratko:
Arty predviđa zaključni dio ofanzive negdje za dva mjeseca.
Zašto tako misli odslušajte u YT snimku.
1. FAZA je u tijeku. Sve ide kako je i planirano.
Arty predviđa zaključni dio ofanzive negdje za dva mjeseca.
Zašto tako misli odslušajte u YT snimku.
1. FAZA je u tijeku. Sve ide kako je i planirano.
Similar topics
» ''Coronavirus: World risks 'biblical' famines due to pandemic - UN''
» Military Expelled Officers For Criticizing Afghans’ Rape Of Boys Read more: http://dailycaller.com/2015/09/21/military-expelled-officers-for-criticizing-afghans-rape-of-boys/#ixzz3mOPWOfIm
» Bidenu zakazao green screen...
» Italija sutra glasanje za Green pass
» Countries Ranked by Military Strength (2016)
» Military Expelled Officers For Criticizing Afghans’ Rape Of Boys Read more: http://dailycaller.com/2015/09/21/military-expelled-officers-for-criticizing-afghans-rape-of-boys/#ixzz3mOPWOfIm
» Bidenu zakazao green screen...
» Italija sutra glasanje za Green pass
» Countries Ranked by Military Strength (2016)
Page 1 of 1