''Coronavirus: World risks 'biblical' famines due to pandemic - UN''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Coronavirus: World risks 'biblical' famines due to pandemic - UN''
Coronavirus: World risks 'biblical' famines due to pandemic - UN
Ništa više ne možete učiniti...Ovaj svijet je gotov...Novi svijet je pred nama...
Ništa više ne možete učiniti...Ovaj svijet je gotov...Novi svijet je pred nama...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Coronavirus: World risks 'biblical' famines due to pandemic - UN''
da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
prije 3mjeseca kada se zaista nije znalo šta je ovo, usra si se ko grlica
Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.AssadNaPodmornici wrote:da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
red wolf-
2016-02-10
gle kada je bila neka šema da bi ovaj virus bio opasan usra si se ko grlica, govorio si da stojimo doma, da se nije za šalit i takve postove si pisa.. umjesto da si uživa u kataklizmi. nisam mogao doći sebi kako si dočekao kataklizmu pa se pretvorio u pičkicu kada je kataklizma došla . .sada kada smo svjesni da je ovo na razini gripe i da nitko ne jebe više 2% virus, sada opet zazivaš kataklizme.. da ti netko dođe u podrum i javi ti da se srušio svijet, da sutra ti nitko ne garantira da ćeš imati jesti i struje i pitke vode i da se moraš boriti za osnovne resurse, vrištao bi od straha
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Jesi li siguran da si komunicirao samnom?AssadNaPodmornici wrote:gle kada je bila neka šema da bi ovaj virus bio opasan usra si se ko grlica, govorio si da stojimo doma, da se nije za šalit i takve postove si pisa.. umjesto da si uživa u kataklizmi. nisam mogao doći sebi kako si dočekao kataklizmu pa se pretvorio u pičkicu kada je kataklizma došla . .sada kada smo svjesni da je ovo na razini gripe i da nitko ne jebe više 2% virus, sada opet zazivaš kataklizme.. da ti netko dođe u podrum i javi ti da se srušio svijet, da sutra ti nitko ne garantira da ćeš imati jesti i struje i pitke vode i da se moraš boriti za osnovne resurse, vrištao bi od straha
red wolf-
2016-02-10
Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?red wolf wrote:Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.AssadNaPodmornici wrote:da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da.סמאל wrote:Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?red wolf wrote:Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.AssadNaPodmornici wrote:da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
red wolf-
2016-02-10
Super.red wolf wrote:Da.סמאל wrote:Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?red wolf wrote:Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.AssadNaPodmornici wrote:da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
2015-07-23
Zašto super?סמאל wrote:Super.red wolf wrote:Da.סמאל wrote:Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?red wolf wrote:Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.AssadNaPodmornici wrote:da, virus od kojeg preživi 99.8% populacije. čim znaš da ti je dupe sigurno odmah se vraćaš kataklizmi.
red wolf-
2016-02-10
Eto tek tako,nadam se da si sretan.red wolf wrote:Zašto super?סמאל wrote:Super.red wolf wrote:Da.סמאל wrote:Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?red wolf wrote:
Data su vam ona kamenja na kojima nešto piše, za vrijeme koje će uskoro doći, u državi Georgiji u SAD-u...Ne budite glupi ovaj puta.
2015-07-23
Nisam. Ali, vrijeme ne mogu vratit. Tvoja ljudska vrsta se odlučila za taj put...סמאל wrote:Eto tek tako,nadam se da si sretan.red wolf wrote:Zašto super?סמאל wrote:Super.red wolf wrote:Da.סמאל wrote:
Znaš li ti tko će bit tih 500 000 s,,kamenja'' ?
red wolf-
2016-02-10
Eto vidiš,ja jesam,sretan sam kako se odvijalo do sada.red wolf wrote:Nisam. Ali, vrijeme ne mogu vratit. Tvoja ljudska vrsta se odlučila za taj put...סמאל wrote:Eto tek tako,nadam se da si sretan.red wolf wrote:Zašto super?סמאל wrote:Super.red wolf wrote:
Da.
2015-07-23
Ali, to nije dobro za tvoju ljudsku vrstu.סמאל wrote:Eto vidiš,ja jesam,sretan sam kako se odvijalo do sada.red wolf wrote:Nisam. Ali, vrijeme ne mogu vratit. Tvoja ljudska vrsta se odlučila za taj put...סמאל wrote:Eto tek tako,nadam se da si sretan.red wolf wrote:Zašto super?סמאל wrote:
Super.
red wolf-
2016-02-10
Ne znaš ti koliko je još ljudskog preostalo u meni.red wolf wrote:Ali, to nije dobro za tvoju ljudsku vrstu.סמאל wrote:Eto vidiš,ja jesam,sretan sam kako se odvijalo do sada.red wolf wrote:Nisam. Ali, vrijeme ne mogu vratit. Tvoja ljudska vrsta se odlučila za taj put...סמאל wrote:Eto tek tako,nadam se da si sretan.red wolf wrote:
Zašto super?
2015-07-23
To je zapravo glupost...Postoji nešto što je uvijek bilo iznad vaših ljudskih gluposti...סמאל wrote:Ne znaš ti koliko je još ljudskog preostalo u meni.red wolf wrote:Ali, to nije dobro za tvoju ljudsku vrstu.סמאל wrote:Eto vidiš,ja jesam,sretan sam kako se odvijalo do sada.red wolf wrote:Nisam. Ali, vrijeme ne mogu vratit. Tvoja ljudska vrsta se odlučila za taj put...סמאל wrote:
Eto tek tako,nadam se da si sretan.
red wolf-
2016-02-10
A u koju ti rasu spadaš,humanoid ili ?
2015-07-23
Ne pripadam tvojoj vrsti.סמאל wrote:A u koju ti rasu spadaš,humanoid ili ?
red wolf-
2016-02-10
Ne znaš ti ništa o mojoj vrsti.red wolf wrote:Ne pripadam tvojoj vrsti.סמאל wrote:A u koju ti rasu spadaš,humanoid ili ?
2015-07-23
Ti si homo sapiens i znam o vama sve što trebam...סמאל wrote:Ne znaš ti ništa o mojoj vrsti.red wolf wrote:Ne pripadam tvojoj vrsti.סמאל wrote:A u koju ti rasu spadaš,humanoid ili ?
red wolf-
2016-02-10
A šta si ti,neandertalac ili si možda nefil ?red wolf wrote:Ti si homo sapiens i znam o vama sve što trebam...סמאל wrote:Ne znaš ti ništa o mojoj vrsti.red wolf wrote:Ne pripadam tvojoj vrsti.סמאל wrote:A u koju ti rasu spadaš,humanoid ili ?
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» Za napredne: How the Pandemic Will End
» Coronavirus: What is a recession and how could it affect me?
» Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» Za napredne: How the Pandemic Will End
» Coronavirus: What is a recession and how could it affect me?
» Top UAF military planner("Arty Green") operational update 2023 UAF counteroffensive, timeline risks opportunities.
Page 1 of 2