Ministrica obrane Španjolske: Amerikanci su ZLO
Page 1 of 1
Ministrica obrane Španjolske: Amerikanci su ZLO
Prije 41 minutu
Kazetne bombe ne treba slati u Ukrajinu, kaže Španjolska
Ministrica obrane Španjolske rekao je da kazetne bombe ne bi trebalo slati da pomognu Ukrajini "ni pod kojim okolnostima".
"Španjolska, na temelju čvrste obveze koju ima s Ukrajinom, također ima čvrstu obvezu da određeno oružje i bombe ne mogu biti isporučeni ni pod kojim okolnostima", rekla je Margarita Robles novinarima. "Ne kazetnim bombama i da legitimnoj obrani Ukrajine, za koju razumijemo da se ne bi trebala provoditi kazetnim bombama", dodala je.
--
Tako je. Oni su ZLO.
Kazetne bombe ne treba slati u Ukrajinu, kaže Španjolska
Ministrica obrane Španjolske rekao je da kazetne bombe ne bi trebalo slati da pomognu Ukrajini "ni pod kojim okolnostima".
"Španjolska, na temelju čvrste obveze koju ima s Ukrajinom, također ima čvrstu obvezu da određeno oružje i bombe ne mogu biti isporučeni ni pod kojim okolnostima", rekla je Margarita Robles novinarima. "Ne kazetnim bombama i da legitimnoj obrani Ukrajine, za koju razumijemo da se ne bi trebala provoditi kazetnim bombama", dodala je.
--
Tako je. Oni su ZLO.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ministrica obrane Španjolske: Amerikanci su ZLO
Margarita
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarita_Robles
Socijalistička stranka Španjolske
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarita_Robles
Socijalistička stranka Španjolske
2014-04-11
Vidimo se za 15 dana na izborima.
The 2023 Spanish general election will be held on Sunday, 23 July 2023, to elect the 15th Cortes Generales of the Kingdom of Spain. All 350 seats in the Congress of Deputies will be up for election, as well as 208 of 265 seats in the Senate.
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Spanish_general_election
The 2023 Spanish general election will be held on Sunday, 23 July 2023, to elect the 15th Cortes Generales of the Kingdom of Spain. All 350 seats in the Congress of Deputies will be up for election, as well as 208 of 265 seats in the Senate.
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Spanish_general_election
2014-04-11
Previše serete gospodo debili na čelu EU jer da ste pokrenili proizvodnju granata Amerika ne bi sad trebala slati ovo jer ovo im šalje samo do proljeća il tako nešto dok ne podigne proizvodnju običnih granata.
A meni se masakrira ološ 30 km oko Bahmuta i zato ZAČEPITE.
Proglas:
Svi ruski vojnici u Bahmutu i njegovoj oklolici koji se sad suprostave Sili koja dolazi ratuju za Šojguja i bit će smatrani Šojguovim poslušnicima i ne ratuju za Wagner i Surovkina.
Prevedeno: POBIJTE IH SVE.
Ovo potonije se misli na ukrajinske vojnike koji rade proboj.
ZNAČI: SVE POBIT.
NEMA MILOSTI
Potpis: general GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja
AJ ZDRAVO
Kome nije jasno šta sam sad rekao evo prevod:
IDEMO POBITI SVE RUSE U KRUGU 30 KILOMETARA OKO BAHMUTA.
A meni se masakrira ološ 30 km oko Bahmuta i zato ZAČEPITE.
Građanski rat u Rusiji - tema
by RayMabus Fri 30 Jun - 22:36Proglas:
Svi ruski vojnici u Bahmutu i njegovoj oklolici koji se sad suprostave Sili koja dolazi ratuju za Šojguja i bit će smatrani Šojguovim poslušnicima i ne ratuju za Wagner i Surovkina.
Prevedeno: POBIJTE IH SVE.
Ovo potonije se misli na ukrajinske vojnike koji rade proboj.
ZNAČI: SVE POBIT.
NEMA MILOSTI
Potpis: general GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja
AJ ZDRAVO
Kome nije jasno šta sam sad rekao evo prevod:
IDEMO POBITI SVE RUSE U KRUGU 30 KILOMETARA OKO BAHMUTA.
2014-04-11
Danas je 500 dana od početka ruske invazije na Ukrajinu.
Nikidan Švabo šalje tisuću običnih granata 155 mm a oni to ispucaju u par sati na onako dugom bojištu.
A šta ću očekivat od drugih kad mi to radi najindustraliziranija država EU ?
Šurujete s Putinom jer vam ne odgovara da ga pobjedite.
Nakon 500 dana od početka rata imaš mi se obraza pojavit s tisuću običnih grana ta 155 mm ispred očiju.
Mater ti jeben.
Prema podacima Politica, ukapljeni plin iz Rusije odlazi uglavnom u Španjolsku i Francusku, ali i u Nizozemsku i Belgiju. U Španjolskoj, Francuskoj i Belgiji povećan je udio ruskog LNG-ja prošle godine, a prema podacima ICIS-a, pao je u Nizozemskoj i Portugalu. Trećina isporuka bila je usmjerena u Francusku, a gotovo četvrtina u Španjolsku. Samo su dvije zemlje u Europi u potpunosti zaustavile uvoz ruskog LNG-ja - Velika Britanija i Litva.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/nevjerojatno-eu-uvozi-vise-ukapljenog-plina-iz-rusije-nego-prije-pocetka-rata-u-ukrajini-foto-20230316
Nikidan Švabo šalje tisuću običnih granata 155 mm a oni to ispucaju u par sati na onako dugom bojištu.
A šta ću očekivat od drugih kad mi to radi najindustraliziranija država EU ?
Šurujete s Putinom jer vam ne odgovara da ga pobjedite.
Nakon 500 dana od početka rata imaš mi se obraza pojavit s tisuću običnih grana ta 155 mm ispred očiju.
Mater ti jeben.
Prema podacima Politica, ukapljeni plin iz Rusije odlazi uglavnom u Španjolsku i Francusku, ali i u Nizozemsku i Belgiju. U Španjolskoj, Francuskoj i Belgiji povećan je udio ruskog LNG-ja prošle godine, a prema podacima ICIS-a, pao je u Nizozemskoj i Portugalu. Trećina isporuka bila je usmjerena u Francusku, a gotovo četvrtina u Španjolsku. Samo su dvije zemlje u Europi u potpunosti zaustavile uvoz ruskog LNG-ja - Velika Britanija i Litva.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/nevjerojatno-eu-uvozi-vise-ukapljenog-plina-iz-rusije-nego-prije-pocetka-rata-u-ukrajini-foto-20230316
2014-04-11
U intervjuu za CNN, Biden je izjavio kako je ovakva odluka donošena zato što su Ukrajinci ostali bez municije.
"Ovo je rat koji je vezan za municiju. Ponestaje im te municije. Ono što sam uradio, prihvatio sam preporuku Ministarstva odbrane da ovaj put isporučimo tu municiju dok ne proizvedemo dodatne količine municije kalibra 155 mm", rekao je Biden.
Biden se pravdao zašto u Ukrajinu šalje kasetnu municiju: Ponestaje im zaliha
Joe.
"Ovo je rat koji je vezan za municiju. Ponestaje im te municije. Ono što sam uradio, prihvatio sam preporuku Ministarstva odbrane da ovaj put isporučimo tu municiju dok ne proizvedemo dodatne količine municije kalibra 155 mm", rekao je Biden.
Biden se pravdao zašto u Ukrajinu šalje kasetnu municiju: Ponestaje im zaliha
Joe.
2014-04-11
Prica gluposti i ona. Demokrate su na vlasti, iste Imigranti podrzavaju, Afro Amerikanci i po tim gradovima, ko nije za nas, on je zaostao, otprilike prica. Svako prica sta hoce a sta prica, nije bitno. Amerikanci vise iza Republikanaca a oni nisu na vlasti, ali ih je uzela u usta. Manjak iskustva.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
marcellus likes this post
Biden je na plaži.
crvenkasti-
2014-04-17
Ušla je u igru, nema natrag. Slijedi joj kurčina.
crvenkasti wrote:Biden je na plaži.
grozno
i takav predstavlja najveću silu svijeta
no stvarno apsurd, ili Amerima ne predstavlja ništa tko ih vodi ili on nikoga ne vodi pa ni samog sebe
jadan uglavnom
i bilo bi najbolje metnuti ga u vrtić i nek odmara čovjek
Similar topics
» NJEMAČKA MINISTRICA OBRANE S KRSTIČEVIĆEM: Znamo da je Hrvatska platila visoku cijenu za svoju slobodu i zato ima posebnu ulogu za stabilnost u regiji
» Ursula von der Leyen (CDU), ministrica obrane Njemačke : 'Nijedna država, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, neće se uskoro priključiti ili ponovno učlaniti u Europsku uniju'
» Neriješeni problemi Španjolske
» Ekonomski kolaps Španjolske i Italije
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
» Ursula von der Leyen (CDU), ministrica obrane Njemačke : 'Nijedna država, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, neće se uskoro priključiti ili ponovno učlaniti u Europsku uniju'
» Neriješeni problemi Španjolske
» Ekonomski kolaps Španjolske i Italije
» Miss Španjolske 2018. je muškarac
Page 1 of 1