Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
nema veze, :D, opet bi mu zvonilo :)maggie13 wrote:on bi bio miran,tih i neiritantan,pa bi izgubio motivaciju :DLeviathan2 wrote:sumnjam, lagana pretpostavka da nemam s njim sto pricat i ne zelim , jednostavno da ga pljusnem , onak roditeljski i to je to, nikakovo prebijanje i slicna izivljavanja,maggie13 wrote:ma ne bi :DLeviathan2 wrote:ma ja bi bio najveseliji da nekak naletim na ezeka i da mu opalim jednu roditeljsku da mu zvoni dan dva u ushima, :D,maggie13 wrote:ahaa..onda si pomalo s/m...:DLeviathan2 wrote:mislim, ma nek prodaju ta sranja kome hoce, al kad pocnu meni e nes jebemti, mislim , ako oni smatraju ljude ovcama ja ne al ako ljudi dozvole da budu ovce meni ok, al ja necu biti ovca i shlus, a neslaganje u ljubavi je mozda kod nje izazvalo ideolosko socioloska komponenta, kod mene je dovoljno to sto je gnjavila ko ezekijelmaggie13 wrote:ideolosko i sociolosko neslaganje dovelo do kraja ljubavi..jos jednom se pokazalo istinitim da se suprotnosti privlace,ali i slicnosti spajaju..nego,najjaca joj je ideja o eliti koja vodi proletatijat..:DLeviathan2 wrote:paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
a fak, moram joj priznat da je inteligentna i skuzila je da sam jedan od zadrtijih anarhista na osnovu dosta kratkog verbalnog okrsaja,
nakon ovog je postala jako zauzeta i ljubav je otisla negdje prema sjevernom polu , nijesam je cuo eo skoro godinu, yebate kru i elite
Mislim,imas ti strpljenja i sa ezekom nasim..ja jednostavno ne odgovorim..B-)
inace mu nebih nista nego samo to malo zadovoljstvo, mozda bi nakon zvonjave postao manje naporan
Malo biste se ispricali.. B-)
Uostalom,mozda je stariji od tebe :0)
ja znaci ostario vec nekoliko decenija :Dmaggie13 wrote:op il'trop..mir najvazniji..ostarili smo 8-)
ja sam pacifist i pobornik mirnog rjesavanja problema..valjda bi mi udovoljio B-)Leviathan2 wrote:nema veze, :D, opet bi mu zvonilo :)maggie13 wrote:on bi bio miran,tih i neiritantan,pa bi izgubio motivaciju :DLeviathan2 wrote:sumnjam, lagana pretpostavka da nemam s njim sto pricat i ne zelim , jednostavno da ga pljusnem , onak roditeljski i to je to, nikakovo prebijanje i slicna izivljavanja,maggie13 wrote:ma ne bi :DLeviathan2 wrote:ma ja bi bio najveseliji da nekak naletim na ezeka i da mu opalim jednu roditeljsku da mu zvoni dan dva u ushima, :D,maggie13 wrote:ahaa..onda si pomalo s/m...:DLeviathan2 wrote:mislim, ma nek prodaju ta sranja kome hoce, al kad pocnu meni e nes jebemti, mislim , ako oni smatraju ljude ovcama ja ne al ako ljudi dozvole da budu ovce meni ok, al ja necu biti ovca i shlus, a neslaganje u ljubavi je mozda kod nje izazvalo ideolosko socioloska komponenta, kod mene je dovoljno to sto je gnjavila ko ezekijelmaggie13 wrote:ideolosko i sociolosko neslaganje dovelo do kraja ljubavi..jos jednom se pokazalo istinitim da se suprotnosti privlace,ali i slicnosti spajaju..nego,najjaca joj je ideja o eliti koja vodi proletatijat..:DLeviathan2 wrote:paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
a fak, moram joj priznat da je inteligentna i skuzila je da sam jedan od zadrtijih anarhista na osnovu dosta kratkog verbalnog okrsaja,
nakon ovog je postala jako zauzeta i ljubav je otisla negdje prema sjevernom polu , nijesam je cuo eo skoro godinu, yebate kru i elite
inace mu nebih nista nego samo to malo zadovoljstvo, mozda bi nakon zvonjave postao manje naporan
2014-04-12
hmm ..koliko ti to imas godina..:DLeviathan2 wrote:ja znaci ostario vec nekoliko decenija :Dmaggie13 wrote:op il'trop..mir najvazniji..ostarili smo 8-)
Skoro sam rekla: "Da,tata!" :D
2014-04-12
ma to je profi krivo sto markel nema djecu
2014-04-19
Živjela demokracija i sloboda govora!
Zar je moguće da jedna baba u 21. stoljeću terorizira čitavu Europu i da tome nitko ne može stati na kraj? A trebalo bi, ako ne ide drugačije - metkom.asilovski wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
maggie13 wrote:ja sam pacifist i pobornik mirnog rjesavanja problema..valjda bi mi udovoljio B-)Leviathan2 wrote:nema veze, :D, opet bi mu zvonilo :)maggie13 wrote:on bi bio miran,tih i neiritantan,pa bi izgubio motivaciju :DLeviathan2 wrote:sumnjam, lagana pretpostavka da nemam s njim sto pricat i ne zelim , jednostavno da ga pljusnem , onak roditeljski i to je to, nikakovo prebijanje i slicna izivljavanja,maggie13 wrote:ma ne bi :DLeviathan2 wrote:ma ja bi bio najveseliji da nekak naletim na ezeka i da mu opalim jednu roditeljsku da mu zvoni dan dva u ushima, :D,maggie13 wrote:ahaa..onda si pomalo s/m...:DLeviathan2 wrote:mislim, ma nek prodaju ta sranja kome hoce, al kad pocnu meni e nes jebemti, mislim , ako oni smatraju ljude ovcama ja ne al ako ljudi dozvole da budu ovce meni ok, al ja necu biti ovca i shlus, a neslaganje u ljubavi je mozda kod nje izazvalo ideolosko socioloska komponenta, kod mene je dovoljno to sto je gnjavila ko ezekijelmaggie13 wrote:ideolosko i sociolosko neslaganje dovelo do kraja ljubavi..jos jednom se pokazalo istinitim da se suprotnosti privlace,ali i slicnosti spajaju..nego,najjaca joj je ideja o eliti koja vodi proletatijat..:DLeviathan2 wrote:paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
Page 3 of 3