Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha
Da vam je uć u moj um onda bi vidili da tu ne postoje nikakve moralne dvojbe , postoji ono traženje optimalnog riješenja al ako ne ide .....pa pobije miljardu ljudi ne trepne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al ne treba pobit miljardu ljudi ...samo smanji navalu na balkansku rutu a pola te ekipe su vam eonomski imigratni ...kad ga uvatiš il više njih pendrek i udri .....dokle god može ...krvnicki ....pa neka i umre od batina koga brige.
Ovi ostali imigranti koji nisu lažni ...ne bi ih ni pogledao ...nek idu u Njemacku.
Ovi ostali imigranti koji nisu lažni ...ne bi ih ni pogledao ...nek idu u Njemacku.
2014-04-11
Ovim pravim imigrantima još bi kupio sendvić i kartu do Švabije i pitao jel im šta treba.
IMam ja u glavi kategorizaciju tko je tko i tko je šta.
Zato i nemam moralnih dvojbi oko njih.
IMam ja u glavi kategorizaciju tko je tko i tko je šta.
Zato i nemam moralnih dvojbi oko njih.
2014-04-11
ee nešto kao NeveRayMabus wrote:Da vam je uć u moj um onda bi vidili da tu ne postoje nikakve moralne dvojbe , postoji ono traženje optimalnog riješenja al ako ne ide .....pa pobije miljardu ljudi ne trepne.
n_razbojnik-
2014-04-15
Svaki od nas je razlicit.n_razbojnik wrote:ee nešto kao NeveRayMabus wrote:Da vam je uć u moj um onda bi vidili da tu ne postoje nikakve moralne dvojbe , postoji ono traženje optimalnog riješenja al ako ne ide .....pa pobije miljardu ljudi ne trepne.
Sumnjam da ona ima fetiš na vješanje.
2014-04-11
Ima nas razlicitih. Bolje nađite neko razumno riješenje i da ne izbije ww3 jer će meni to bit odlicna logistika da se igram inkvizicije.
2014-04-11
ne može netko tko na sve načine trpa teroriste u europu, i onda ako netko kaže nešto protiv toga "kao to nije uredu" , onda ga iste osobe(peta kolona) razapinju da su fašisti, rasisti, i na se načine lobiraju, lako za lobiranje, nego vrijeđaju i napadaju opoziciju, ne može takav netko kasnije tražiti "iskupljenje" , nismo katolička institucija, nego je ovo borba za opstanak.r_nevjesta wrote:tako je, ideološki ubijaj bijele Europljane, tako da se mudžosi ne moraju previše truditi i mučiti, olakšaj im maximalno, sigurno će ti dodijeliti orden s (b)lentom, kako kaže Marc, i 72 djevice u dženetuupravo_sa_jebachine wrote:Ili 5kolona ili ja, neće biti nekog rješenja između
i onda se čudimo što nam je prosječni IQ 90, pa to je još i preoptimistično :D
meni je jasno da je netko naivno mislio da će ovi ovi donjeti prosperitet, pa ljudi su se zajebali, ili švabica ide pomagati, pa je siluju, aj zajebala se, to je OK , ali netko tko nakon svega ovoga i dalje lobira, pomaže, a druge koji su protiv trpanja, naziva fašistima, dižu tužbe, jebiga, ili mi ili oni .. takva ekipa je stala na stranu ISISa, ili koga već, i ne može biti s nama, bolje im je odmah da budu na strani radikalnog islamizma nego europe.
Mislim može, ali kao kažnjenička bojna, kao što su Rusi radili u WW2. dakle pošalju ih na juriš, i onda iza njih ako se odluče povlačiti čeka mitraljezac ..tatata..
ova 5 kolona će nestati, ili ću ja u minken bojnu. -
Guest- Guest
yoda ,ako nes ti moram s epikurom, a i on se necka i gleda smugnuti, na koncu ostat cu sam, Nina Violic i ja:)
dijagram-
2015-08-09
Trpate imigrante i igrate se sa ww3 ...jako pametno .....šta vi znate šta živi oko vas ....mislim jutarnja kava na rivi , sunce sija ...sve je kao i obicno ....samo sam narucio vješanje ....jer imam fetiš na to.
Sami urušavate svoj svijet sa vlastitim glupostima i otvarate svijet za neke koji su brutalni i jednosavno uživaju objesit nekoga.
Jel vam to baš treba ?
Ne treba.
A ZAŠTO TO PRIZIVATE ?
Sami urušavate svoj svijet sa vlastitim glupostima i otvarate svijet za neke koji su brutalni i jednosavno uživaju objesit nekoga.
Jel vam to baš treba ?
Ne treba.
A ZAŠTO TO PRIZIVATE ?
2014-04-11
gledam video iz francuske, islamski imigranti idu od kuće do kuće napadaju ljude francuze, a antifašisti im pomažu.upravo_sa_jebachine wrote:ne može netko tko na sve načine trpa teroriste u europu, i onda ako netko kaže nešto protiv toga "kao to nije uredu" , onda ga iste osobe(peta kolona) razapinju da su fašisti, rasisti, i na se načine lobiraju, lako za lobiranje, nego vrijeđaju i napadaju opoziciju, ne može takav netko kasnije tražiti "iskupljenje" , nismo katolička institucija, nego je ovo borba za opstanak.r_nevjesta wrote:tako je, ideološki ubijaj bijele Europljane, tako da se mudžosi ne moraju previše truditi i mučiti, olakšaj im maximalno, sigurno će ti dodijeliti orden s (b)lentom, kako kaže Marc, i 72 djevice u dženetuupravo_sa_jebachine wrote:Ili 5kolona ili ja, neće biti nekog rješenja između
meni je jasno da je netko naivno mislio da će ovi ovi donjeti prosperitet, pa ljudi su se zajebali, ili švabica ide pomagati, pa je siluju, aj zajebala se, to je OK , ali netko tko nakon svega ovoga i dalje lobira, pomaže, a druge koji su protiv trpanja, naziva fašistima, dižu tužbe, jebiga, ili mi ili oni .. takva ekipa je stala na stranu ISISa, ili koga već, i ne može biti s nama, bolje im je odmah da budu na strani radikalnog islamizma nego europe.
Mislim može, ali kao kažnjenička bojna, kao što su Rusi radili u WW2. dakle pošalju ih na juriš, i onda iza njih ako se odluče povlačiti čeka mitraljezac ..tatata..
ova 5 kolona će nestati, ili ću ja u minken bojnu. -
jasno je, izabrali su svoju stranu. Ako pobjede, neka sa islamistima uživaju u pobjedi. ali ako europljani pobjede u neizbježnom sukobu koji će se desiti za par godina/desetljeća, onda će imati istu sudbinu kao "invaders".
isto vrijedi za naše peto kolonaše. prvo će njih trebati pohapsiti , jer logično peta kolona je pomagala da se neprijatelj rasporedi, i onda će se za njih trebati pobrinuti odmah čim počne sranje. svi znamo tko su ti. javno se izjašnjavaju preko medija, stranaka(ima ih i u HDZu čisto da se zna, iako manje), i ostalih načina.
Ili će oni nestati u prvim danima sranja, ili ću se ja zaputiti u Minsk bojnu u Bjelorusiju , a neka vas ovi vode onda.
A možda sam ja u krivu, možda se ekipa integrira, zaposli po tvornicama i istraživačkim centrima i smiri... i sve bude 5, daj bože da je tako
Guest- Guest
Management, authorities 'ignored' warnings at Swedish center where refugee killed worker
Published time: 27 Jan, 2016 20:48
A therapist working at a juvenile asylum seekers’ center, where a 15-year-old boy stabbed a care worker on Monday, has said its owners and the authorities had been warned of danger to staff over a year ago, but certified the facility as “flawless” anyway.
“So far nothing serious has happened, but it will do,” a therapist, who has chosen to remain anonymous, told management back in December 2014, according to Göteborgs Tidning newspaper.
The housing center on the outskirts of Gothenburg, where 22-year-old Alexandra Mezher was killed, is operated by Living Nordic, a private company, on behalf of the Swedish government. The therapist said that since opening in September 2014, it had been a victim of staff cuts, so care workers were often the only adult supervising ten 14 to 17 year-olds, in contravention of best practices for such institutions.
“The question of lone working at night was discussed with management several times. The management did not help, they are not listening,” said the therapist.
Despite carrying out three inspections, at least one of which was unannounced, the Department of Healthcare wrote that they had “found no deficiencies” with the “flawless” housing center, even though it mentioned that personnel had complained about understaffing.
A child of Lebanese immigrants herself, Mezher, a social sciences graduate whose dissertation was on helping criminals reform, was ambushed and reportedly stabbed by the teenager at 8 am, about an hour before she was to finish her night shift. Two other teens reportedly restrained him until police arrived.
Rather than being held in a youth detention center, as is common for young criminals, the suspect is being kept in a jail and will stand trial as an adult – as is required by Swedish law for anyone aged 15 or above. However, police admit that although the perpetrator has been identified as a Somali they are unsure of his identity, criminal record, or even age.
“He is not known by the police and has not been arrested before. But there is always a variable of uncertainty about these kids’ identity. We don´t know anything about the boy’s family. We have not even established his identity with a 100 percent certainty yet,” Gothenburg police told the Daily Mail.
The incident has become a public test for Sweden’s immigration system, which has been put under extreme pressure by Europe’s migrant crisis.
Last year over 160,000 refugees arrived in Sweden, of whom more than 35,000 claimed to be unaccompanied minors. Although Swedish police do not record the ethnicity of criminals, so it is difficult to understand their impact on society as a whole, the official number of crimes at asylum centers alone totaled 322 in 2015, more than double the number from the previous year.
The perception of Sweden’s ability to deal with foreign offenders was dealt another blow on Wednesday, when Aftonbladet newspaper reported that a 16-year-old convicted for gang-raping a Swedish woman in Stockholm last summer had escaped from his juvenile detention facility.
The country’s left-center Prime Minister, Stefan Lofven, has cautioned against stigmatizing incomers, saying it was “too early” to draw conclusions about the Gothenburg stabbing, noting that many children arriving in Sweden had been “traumatized.”
However, Mezher’s relatives have been quick to condemn authorities for refusing to face up to the scale of the immigrant problem in a country that takes in more refugees per capita than any other in Europe.
“It’s obvious: I put the full responsibility on the government. I’m losing faith in all of this. They are taking more and more refugees, they are destroying the country. Even destroying the whole of Europe,” Mezher’s cousin, Shaaban Aoun, told RT.
The police have also been increasingly forthright about their inability to cope, with the commissioner calling for an additional 4,100 recruits to deal with rising crime levels. Stockholm police have also warned that its central station has become “unsafe” due to gangs of underage pickpockets, and say there are gangs of immigrant gropers and rapists roaming the streets of the country’s capital.
https://www.rt.com/news/330374-sweden-youth-migrant-stabbing/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS
Published time: 27 Jan, 2016 20:48
A therapist working at a juvenile asylum seekers’ center, where a 15-year-old boy stabbed a care worker on Monday, has said its owners and the authorities had been warned of danger to staff over a year ago, but certified the facility as “flawless” anyway.
“So far nothing serious has happened, but it will do,” a therapist, who has chosen to remain anonymous, told management back in December 2014, according to Göteborgs Tidning newspaper.
The housing center on the outskirts of Gothenburg, where 22-year-old Alexandra Mezher was killed, is operated by Living Nordic, a private company, on behalf of the Swedish government. The therapist said that since opening in September 2014, it had been a victim of staff cuts, so care workers were often the only adult supervising ten 14 to 17 year-olds, in contravention of best practices for such institutions.
“The question of lone working at night was discussed with management several times. The management did not help, they are not listening,” said the therapist.
Despite carrying out three inspections, at least one of which was unannounced, the Department of Healthcare wrote that they had “found no deficiencies” with the “flawless” housing center, even though it mentioned that personnel had complained about understaffing.
A child of Lebanese immigrants herself, Mezher, a social sciences graduate whose dissertation was on helping criminals reform, was ambushed and reportedly stabbed by the teenager at 8 am, about an hour before she was to finish her night shift. Two other teens reportedly restrained him until police arrived.
Rather than being held in a youth detention center, as is common for young criminals, the suspect is being kept in a jail and will stand trial as an adult – as is required by Swedish law for anyone aged 15 or above. However, police admit that although the perpetrator has been identified as a Somali they are unsure of his identity, criminal record, or even age.
“He is not known by the police and has not been arrested before. But there is always a variable of uncertainty about these kids’ identity. We don´t know anything about the boy’s family. We have not even established his identity with a 100 percent certainty yet,” Gothenburg police told the Daily Mail.
The incident has become a public test for Sweden’s immigration system, which has been put under extreme pressure by Europe’s migrant crisis.
Last year over 160,000 refugees arrived in Sweden, of whom more than 35,000 claimed to be unaccompanied minors. Although Swedish police do not record the ethnicity of criminals, so it is difficult to understand their impact on society as a whole, the official number of crimes at asylum centers alone totaled 322 in 2015, more than double the number from the previous year.
The perception of Sweden’s ability to deal with foreign offenders was dealt another blow on Wednesday, when Aftonbladet newspaper reported that a 16-year-old convicted for gang-raping a Swedish woman in Stockholm last summer had escaped from his juvenile detention facility.
The country’s left-center Prime Minister, Stefan Lofven, has cautioned against stigmatizing incomers, saying it was “too early” to draw conclusions about the Gothenburg stabbing, noting that many children arriving in Sweden had been “traumatized.”
However, Mezher’s relatives have been quick to condemn authorities for refusing to face up to the scale of the immigrant problem in a country that takes in more refugees per capita than any other in Europe.
“It’s obvious: I put the full responsibility on the government. I’m losing faith in all of this. They are taking more and more refugees, they are destroying the country. Even destroying the whole of Europe,” Mezher’s cousin, Shaaban Aoun, told RT.
The police have also been increasingly forthright about their inability to cope, with the commissioner calling for an additional 4,100 recruits to deal with rising crime levels. Stockholm police have also warned that its central station has become “unsafe” due to gangs of underage pickpockets, and say there are gangs of immigrant gropers and rapists roaming the streets of the country’s capital.
https://www.rt.com/news/330374-sweden-youth-migrant-stabbing/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS
Last edited by Fénix on Wed 27 Jan - 23:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
neka ovo nam ide na ruku..teorija kuhane žabe.. ili će se europa probuditi ili nas nema
Guest- Guest
Zaustavite RT!
2014-04-15
Skrenili su s uma.
2014-04-11
Historia est magistra vitae!
Švedi ne uče povijest, sad i svoje neznanje plaćaju preskupo.
Švedi ne uče povijest, sad i svoje neznanje plaćaju preskupo.
Guest- Guest
Švedi zapravo misle da su sve izbjeglice kao one Balkanske, da jesu temperamentni i divlji ali može ih se zauzdati, može ih se uklopiti i od njih napraviti ljude...da su svi Arapi kao Aida Hadžialić itd.
neka, otrijeznit' će se
neka, otrijeznit' će se
Last edited by n_razbojnik on Thu 28 Jan - 0:11; edited 1 time in total
n_razbojnik-
2014-04-15
Vjerovatno i Švabe to isto misle.
2014-04-11
Stječem dojam da ni ne misle već samo djeluju po napucima. A to već graniči s apokalipsom. Ako Irak i Afganistan početkom tisućljeća baš ništa nisu rekli, kao ni paljenje auta tamo 2005. u francuskim gradovima pa onda u 2014. i 2015. dovesti se u sve ovo...
Nema njima pomoći. Oni su mislili da je Europa preko Mediterana i s druge strane Bospora, kakvi glupsoni...
Nema njima pomoći. Oni su mislili da je Europa preko Mediterana i s druge strane Bospora, kakvi glupsoni...
Guest- Guest
Ne razlikuju Balkance od Arapa.
2014-04-11
r_nevjesta wrote:tako je, ideološki ubijaj bijele Europljane, tako da se mudžosi ne moraju previše truditi i mučiti, olakšaj im maximalno, sigurno će ti dodijeliti orden s (b)lentom, kako kaže Marc, i 72 djevice u dženetuupravo_sa_jebachine wrote:Ili 5kolona ili ja, neće biti nekog rješenja između
ne znam sto se brinete, eno ih feministice u Kelnu vec ubijaju cvijecem. Ako bude przivjelih sljedeci val ide napad sisama, a ako i to neki prezive onda su najebali. Doslovno. Oni koji i poslije toga prezive bice suoceni sa "kaznjenickom humanitarnom" a oni ce preostale rjesit bojnim otrovom zvanim "patoloski altruizam". Takode i tu postoji mogucnost da jos ima prezivjelih al onda stize odred "ljucka prava" sa citavim arsenalom najmodernijeg oruzja.
No frks, be happy
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije još nitko otišao tu bagru potjerat jer nemamo zeleno svijetlo od vlasti. Sve što vlada treba je odobriti lov na kozojebe i narod će to sam riješiti dok kažeš keks,i to bez ikakve naknade. Bit će to volonterska akcija,zainteresiranih i voljnih ne manjka.r_nevjesta wrote:a jeste li vas dvojica samoproglašenih 'hrabriša' npr. otišli na granicu ili u ono brodsko naselje i pobili imigrantske uljeze ili, ako niste to u stanju, jeste li se potrudili i pronašli nekoga tko jest? niste naravnoupravo_sa_jebachine wrote:deda na aparatima wrote:pa to je tako kad ne želite realna rješenja, nego neka čarobna, magična
nitko od vas tu koji se sad zgražate ne bi podržao ljude ni metode koje bi rješile problem, radije podržavate maloumne imbecile i nadate se čudu
onda je sve što za što ste sposobni također nešto nerealno, čarobno i magično, maštate i priželjkujete nekog zamišljenog 'spasitelja', deus ex machina koji će pokrenuti i odraditi posao.. i na osnovu toga imate wishful thinking i samoutješno zabrijavanje da ste vi eto 'realni, 'hrabri' i za rješavanje problema, za razliku od ostalih, iako je sve čime raspolažete također samo vaša isprazna mentalna fantazija
danni1-
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bivši šef krim policije: U vrhu policije su tri čovjeka kojima je mjesto u zatvoru
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» EU: "Svi idemo ka potpunom rasulu"
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» EU: "Svi idemo ka potpunom rasulu"
Page 3 of 4