ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha - Page 2 Empty Re: Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha

Post by Guest Wed 27 Jan - 19:18

asilovski wrote:
r_nevjesta wrote:ne znam koji je ovo stupanj permisivnog, kukavičkog ludila, valjda najviši
vlasti u europskim imigracijskim zemljama očito se podjednako boje reakcije arapskih imigranata, kao i galame raznih zaštitnika demokracije, ljudskih prava i načela europske civilizacije, stoga se ne žele ni na koji efikasan način suprotstavljati, dakle ne žele ići silom i zakonom na nasilje i bezakonje

možda 'peru ruke' zato što u biti proračunato pokušavaju odgovornost za početak djelovanja prebaciti i izazvati u redovima domaćeg stanovništva koje će u jednom trenutku shvatiti da ih država neće zaštititi te će se početi masovno naoružavati, samoorganizirati i sami braniti, a onda bi slijedio kaos i suspenzija ili ograničavanje demokracije, pri čemu je svašta moguće :/
Upravo to, tko zna koji je cilj, a svakako jedan od elemenata je građanski rat, jer ovo neumitno vodi tome, jer je sve više kanibala, sve više napada, a i sve je veći otpor, a sada počinje i sa suprotne strane propganda, tu je RT-e, ekonomija je u kurcu...u svakom slučaju netko hoće rat da bi izazvao određenu reakciju ono solve i coagule

pa to je tako kad ne želite realna rješenja, nego neka čarobna, magična

nitko od vas tu koji se sad zgražate ne bi podržao ljude ni metode koje bi rješile problem, radije podržavate maloumne imbecile i nadate se čudu

Guest
Guest

Back to top Go down

Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha - Page 2 Empty Re: Švedska u potpunom blatu: načelnik policije žali ubojicu hahaha

Post by Guest Wed 27 Jan - 19:48

deda na aparatima wrote:
asilovski wrote:
r_nevjesta wrote:ne znam koji je ovo stupanj permisivnog, kukavičkog ludila, valjda najviši
vlasti u europskim imigracijskim zemljama očito se podjednako boje reakcije arapskih imigranata, kao i galame raznih zaštitnika demokracije, ljudskih prava i načela europske civilizacije, stoga se ne žele ni na koji efikasan način suprotstavljati, dakle ne žele ići silom i zakonom na nasilje i bezakonje

možda 'peru ruke' zato što u biti proračunato pokušavaju odgovornost za početak djelovanja prebaciti i izazvati u redovima domaćeg stanovništva koje će u jednom trenutku shvatiti da ih država neće zaštititi te će se početi masovno naoružavati, samoorganizirati i sami braniti, a onda bi slijedio kaos i suspenzija ili ograničavanje demokracije, pri čemu je svašta moguće :/
Upravo to, tko zna koji je cilj, a svakako jedan od elemenata je građanski rat, jer ovo neumitno vodi tome, jer je sve više kanibala, sve više napada, a i sve je veći otpor, a sada počinje i sa suprotne strane propganda, tu je RT-e, ekonomija je u kurcu...u svakom slučaju netko hoće rat da bi izazvao određenu reakciju ono solve i coagule

pa to je tako kad ne želite realna rješenja, nego neka čarobna, magična

nitko od vas tu koji se sad zgražate ne bi podržao ljude ni metode koje bi rješile problem, radije podržavate maloumne imbecile i nadate se čudu
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 19:53

Ja sam sebe nebih podržao .....ako cete baš iskreno. lol!

Bolje je da netko razumniji ima vlast ....nego ovo pustit s lanca.

Bilo bi puno mrtvih. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 19:57

Cekat ćemo.

Valjda ima netko dovoljno razuman da ovo riješi bez proljievanja krvi i mirnim putem...

....a ako nema ....idemo starom metodom :

ŠAKA U GLAVU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva Wed 27 Jan - 20:09

upravo_sa_jebachine wrote:
deda na aparatima wrote:pa to je tako kad ne želite realna rješenja, nego neka čarobna, magična

a jeste li vas dvojica samoproglašenih 'hrabriša' npr. otišli na granicu ili u ono brodsko naselje i pobili imigrantske uljeze ili, ako niste to u stanju, jeste li se potrudili i pronašli nekoga tko jest? niste naravno

onda je sve što za što ste sposobni također nešto nerealno, čarobno i magično, maštate i priželjkujete nekog zamišljenog 'spasitelja', deus ex machina koji će pokrenuti i odraditi posao.. i na osnovu toga imate wishful thinking i samoutješno zabrijavanje da ste vi eto 'realni, 'hrabri' i za rješavanje problema, za razliku od ostalih, iako je sve čime raspolažete također samo vaša isprazna mentalna fantazija
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 Jan - 20:14

r_nevjesta wrote:
deda na aparatima wrote:pa to je tako kad ne želite realna rješenja, nego neka čarobna, magična

a jeste li vas dvojica samoproglašenih 'hrabriša' npr. otišli na granicu ili u ono brodsko naselje i pobili imigrantske uljeze ili, ako niste to u stanju, jeste li se potrudili i pronašli nekoga tko jest? niste naravno

onda je sve što za što ste sposobni također nešto nerealno, čarobno i magično, maštate i priželjkujete nekog zamišljenog 'spasitelja', deus ex machina koji će pokrenuti i odraditi posao.. i na osnovu toga imate wishful thinking i samoutješno zabrijavanje da ste vi eto 'realni, 'hrabri' i za rješavanje problema, za razliku od ostalih, iako je sve čime raspolažete također samo vaša isprazna mentalna fantazija
pa nisam ja lud da se ja borim, a da mi posli ekipa iz **** i drugi petokolonaši zabodu nož u leđa.

ako ja zaista buden mora nositi pušku u ovoj situaciji, onda ću se prvo pobrinuti za 5kolonu. Ne samo to, nego ta 5kolona i njihove familije će ići u prve linije raditi najprljavije napade - a ja ću ih čekati sa strojinicama ako se budu povlačili bez dozvole. Tako su Rusi radili u WW2 i imalo je efekta(kao u filmu enemy at the gates), ako ne bude tako onda ću put Minkena(ili nekog drugog grada ako Minken bude natrpan arapima, može i Minsk u bjelorusiji)

Ili 5kolona ili ja, neće biti nekog rješenja između
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 Jan - 20:15

Nemoj dedu, on ima konkretna rješenja, sve isplanirano kako sprovesti...samo je pitanje vremena. Sad će, tek što nije. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:16

r_nevjesta wrote:

Oni će u rezerviste.

Teška rezerva komandno mjesto .....negdje na Havajima. lol!

Šta če taj kamp u SB ...djeca , starci , žene , neki njhovi muški ....uglavnom nevažno.

Jedino ove ekonomske imigrante koji nemaju pravo na azil a ipak dolaze treba izbicevat tako žestoko i drugi da više ne dolaze.

Mogu ih ja bicevat ....nije greda. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:25

A ako bicevanje ne upali ( pricam o ovim ekonomskim imigrantima koji su se uvalili među prave izbjeglice balkanskom rutom ) prelazimo na fazu 2.

Nož u trbuh.

Umiri polako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:26

A možda ih vežemo u lance pa pravac rudnici i tako to. Robovlasništvo.

Nemam uopće moralnu dilemu oko ovoga niti bilo šta šta vas tu muci.

Niti najmanje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Wed 27 Jan - 20:27

r_nevjesta wrote:

wow Neve o ubijanju kao rješenju...didn't expect that  king

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:31

Previše vi moralizirate oko ovoga.

CUj Balkanska ruta ovi navalili pola ih je lažni imigranti ok skini ih sa kurza ...nece milom onda silom ...idemo prvo nesmrtonosne metode pa neke druge ..zagorcavaj im život a ako nece nikako objesiš ga uz granicu tako da iduci znaju šta ih ceka.

U cemu je problem ?

Pa u nicemu osim šta vi previše nešto moralizirate gdje ne treba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva Wed 27 Jan - 20:31

upravo_sa_jebachine wrote:Ili 5kolona ili ja, neće biti nekog rješenja između
tako je, ideološki ubijaj bijele Europljane, tako da se mudžosi ne moraju previše truditi i mučiti, olakšaj im maximalno, sigurno će ti dodijeliti orden s (b)lentom, kako kaže Marc, i 72 djevice u dženetu
i onda se čudimo što nam je prosječni IQ 90, pa to je još i preoptimistično :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Wed 27 Jan - 20:35

n_razbojnik wrote:wow Neve o ubijanju kao rješenju...didn't expect that  king
pa gle, već sam rekla da imam jak survival instinct, ali ne bih nikoga ubijala ako nije nužno (osim komaraca, to je uvijek nužno).. radije bih da se stvari na vrijeme pokrenu u pravcu u kojem država odrađuje ono za što je plaćamo i demokratski primjenjuje ista pravila i mjerila za sve na svom ozemlju
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:36

Previše vi komplicirate.

Treba ubit nekog imigranta prvenstveno eto ovog lažnog koji nije ništa drugo nego parazit.

Ato je loše a Bog a pakao a ovo a ono.

A pucaj mu onda u noge u cemu je problem ?

Opet neko filozofiranje.

MA GONITE SE U PM ONDA.

Pucaj mu u noge ...šta te sad koci ?

I to vam je ....crnjak.

A Bog te heba.

Daj meni pištolj ja ću upucat i tebe i nejga ....tebe jer nemožeš to napravit njega radi toga šta je on to šta je ilegalni ekonomski imigrant.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:39

I to uopće nije neki divan ćin ili tako nešto niti za to treba imat muda ....sve je u glavi.

A niti mi se puca u njih al eto nije to stvar nego blokade u glavi neke dvojbe ovo ono.

Kakve dvojbe ?

Dok vi dvojite moralno njih 10 miljona ušeta u Švabiju i naprave picvajz od Evrope.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Wed 27 Jan - 20:39

r_nevjesta wrote:
n_razbojnik wrote:wow Neve o ubijanju kao rješenju...didn't expect that  king
pa gle, već sam rekla da imam jak survival instinct, ali ne bih nikoga ubijala ako nije nužno (osim komaraca, to je uvijek nužno).. radije bih da se stvari na vrijeme pokrenu u pravcu u kojem država odrađuje ono za što je plaćamo i demokratski primjenjuje ista pravila i mjerila za sve na svom ozemlju
Komarce klati uvijek i svuda, i muhe  :D

a sad bi ti svima jednako, ne može tako, onda smo malo manje humani i lijepi i pametni nego što si umišljamo...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:42

Uopće mi se ne puca po tim imigrantima bilo kojim al nemam niti najmanju moralnu dvojbu da ovima pogotovo ilegalnim ekonomskim zabijem kašikaru u usta i okinem im je i goni u tri p,

NIKAKVU MORALNU DVOJBU NEMAM.

ŠTAVIŠE.

---

Ogladnija sam od ovoliko maštekako nekoga deinkarnirati.

Odose nažderat kupusa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva Wed 27 Jan - 20:44

n_razbojnik wrote:Komarce klati uvijek i svuda, i muhe  :D
u tom pogledu sam vrlo genocidna :P

n_razbojnik wrote:a sad bi ti svima jednako, ne može tako, onda smo malo manje humani i lijepi i pametni nego što si umišljamo...
pa čuj, ako moram birati želim li biti lijepi, humani i pametni (hm :/) leš ili manje lijepa, manje humana i manje pametna (opet hm) živa osoba.. dvojbe nema
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Wed 27 Jan - 20:46

RayMabus wrote:Odose nažderat kupusa.
kupus smiruje, ali dobro, nismo u neposrednoj opasnosti pa možeš :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Jan - 20:52

Da vam je uć u moj um onda bi vidili da tu ne postoje nikakve moralne dvojbe , postoji ono traženje optimalnog riješenja al ako ne ide .....pa pobije miljardu ljudi ne trepne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics