Korona vs. Vakcina
Page 1 of 1
Korona vs. Vakcina
https://www.alo.rs/sport/fudbal/775222/tuga-preminuo-nekadasnji-reprezentativac-doziveo-srcani-udar-dok-je-sedeo-na-terasi/vest
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Korona vs. Vakcina
Vakcine seju smrt, samo se posumnja kada jave o nekom sportisti. Zadnji trend iz Italije, ne vakcinisu ljudi vise ni macke. Ako ima macka infarkt, ide pod vakcina.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ja znam već tri osobe iz prve ruke koje su najebale od cijepiva, ono srčani problemi. naravno njima doktori rekli "ma to je normalno za tvoju dob, tipa 33godine momak koji nikada nije vidio bolnice" da sada je "normalno" da pije šaku tableta dnevno i da izbjegava sport i fizički napor a problemi počeli odmah nakon cijepiva..
plus još su je više ljudi pričalo "moj frend, moj ovaj, moj rođak" itd. fala kurcu što se nisam cijepio, onim korona nacistima koji su forsirali druge, nadam se da će im se sve ovo dogoditi. jedino mi je žao njihove djece/unuka nadam se da im neće biti posljedica, jer ovo ne napada samo srce, nego i mozak, i živčani sustav, i krvne žile i spolne organe, to je ono što je potvrđeno
plus još su je više ljudi pričalo "moj frend, moj ovaj, moj rođak" itd. fala kurcu što se nisam cijepio, onim korona nacistima koji su forsirali druge, nadam se da će im se sve ovo dogoditi. jedino mi je žao njihove djece/unuka nadam se da im neće biti posljedica, jer ovo ne napada samo srce, nego i mozak, i živčani sustav, i krvne žile i spolne organe, to je ono što je potvrđeno
immortal likes this post
treba potpisat WHO treaty da nam mogu uvesti klimatski lockdown bez potrebe suglasnosti sa vladom
2014-04-19
prckov wrote:treba potpisat WHO treaty da nam mogu uvesti klimatski lockdown bez potrebe suglasnosti sa vladom
Azija,. Afrika lako to prihvati, treba uništiti srednju klasu na Zapadu. Ona većinom zna da se.radi o sranju i neće se odreći sloboda...
Vijesti tjedna preskočene na dalekovidnicama
1. Francuska uvodi kažnjavanje građana koji se ne odazovu na poziv lekara.
2. CDC objavio izveštaj u kojem priznaje povezanost smrtnih slučajeva i vakcina protiv COVID-a 19.
3. Ukrajincima oduzimaju decu u EU. Zbog siromaštva ukrajinskim roditeljima oduzeto više od 225. dece.
???????????????????????? 4. Posle Škotske i Poljska vlada uvodi zakon o govoru mržnje - Ako tranvestitu kažete da je muško idete do 3 godine u zatvor
5. Japanske kompanije upozoravaju da bi se „društveni poredak mogao urušiti“ u doba veštačke inteligencije
6. Francuski poljoprivrednici i dalje protestuju, zasipaju vladine zgrade stajskim đubrivom.
7. Mađarska zabranjuje energetska pića za maloletnike.
8. Makron preti slanjem vojske u Ukrajinu a od početka 2024. od Rusije kupio gasa u vrednosti od preko 600 miliona evra.
️ 9. Nemačka uvodi olakšice za promenu pola kod dece.
10. Masovni protesti u Japanu protiv potpisivanja Pandemijskog pakta sa Svetskom Zdravstvenom Organizacijom.
Link
2. CDC objavio izveštaj u kojem priznaje povezanost smrtnih slučajeva i vakcina protiv COVID-a 19.
3. Ukrajincima oduzimaju decu u EU. Zbog siromaštva ukrajinskim roditeljima oduzeto više od 225. dece.
???????????????????????? 4. Posle Škotske i Poljska vlada uvodi zakon o govoru mržnje - Ako tranvestitu kažete da je muško idete do 3 godine u zatvor
5. Japanske kompanije upozoravaju da bi se „društveni poredak mogao urušiti“ u doba veštačke inteligencije
6. Francuski poljoprivrednici i dalje protestuju, zasipaju vladine zgrade stajskim đubrivom.
8. Makron preti slanjem vojske u Ukrajinu a od početka 2024. od Rusije kupio gasa u vrednosti od preko 600 miliona evra.
10. Masovni protesti u Japanu protiv potpisivanja Pandemijskog pakta sa Svetskom Zdravstvenom Organizacijom.
Link
Hoholo Mudovski wrote:Vijesti tjedna preskočene na dalekovidnicama
11. U Hrvatskoj kradu zemlji[ta putem državnih izmjera a nedjeljom odgovorni za krađu primaju Hostiju u crkvi.
Link
Ipak smo bolje živjeli u vrijeme dok nije bilo interneta. Živjeli smo u svijetonazoru kakvog su nam prikazali roditelji i bliža okolina. Bavili se korisnijim stavrima. Bili manje opterećeni, davali više vremena jedni drugima.
2014-04-16
prckov wrote:treba potpisat WHO treaty da nam mogu uvesti klimatski lockdown bez potrebe suglasnosti sa vladom
Kao da zapadnjačke vlade ne ližu tu WHO guzicu. Od tvoje australske do moje rvacke.
Similar topics
» Aco: Korona će da traje tri-četiri godine, napravićemo 20 miliona doza vakcina
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 1 of 1