Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu
Page 1 of 1
Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu
https://n1info.ba/kultura/sejo-sexon-ta-prica-o-prijateljstvu-bratstvu-i-jedinstvu-vise-ne-pije-vode/?fbclid=IwAR2UVY9sm84ROuEbjbuv2q0t-1njaJz6U-4HKOYEzDfWB84WNBK3rwZd-M0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu
...jos da tu kod nas neki to shvate
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val
drugo , sejo je moguce dobar momak no ono par puta kad vidio/cuo/yt je neugoda za usi i izaziva susramlje , ova HR verzija no ima par dobrih stvari
trece , onog krkana sto otisao u beograd nikada vise nisam ispratio osim sto cuo za no smokig kusturicu i pokusaj da se vrati u sarajevo poskrivecki
cetvrto i meni najbitnije u ovoj bosanskoj trakavici koja se odvija na tlu HR ... koji je kurac u glavi milenkovica da se vucara po blatu ostavstine ovih "trotaktnih" talenata
https://hdsplit.hr/program/detalj/stefan-milenkovic-violina-gosti
drugo , sejo je moguce dobar momak no ono par puta kad vidio/cuo/yt je neugoda za usi i izaziva susramlje , ova HR verzija no ima par dobrih stvari
trece , onog krkana sto otisao u beograd nikada vise nisam ispratio osim sto cuo za no smokig kusturicu i pokusaj da se vrati u sarajevo poskrivecki
cetvrto i meni najbitnije u ovoj bosanskoj trakavici koja se odvija na tlu HR ... koji je kurac u glavi milenkovica da se vucara po blatu ostavstine ovih "trotaktnih" talenata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dobro debo, to su vasa srbaljskojugoslavenska posladebotoijusto wrote:prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val
sejo, aca jugoslavencine, nele malivelikosrbalj, taj milenkovic nikad cuop, neki srbalj
i sve to na tzv. HRT
Strava
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:dobro debo, to su vasa srbaljskojugoslavenska posladebotoijusto wrote:prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val
sejo, aca jugoslavencine, nele malivelikosrbalj, taj milenkovic nikad cuop, neki srbalj
i sve to na tzv. HRT
Strava
viš kako je to u sj.koreji jednostavno
a sjećam se u bivšoj Albaniji , kaže spiker navečer prije vijesti: Dobro veče dragi precedniče
Sora wrote:dijagram wrote:dobro debo, to su vasa srbaljskojugoslavenska posladebotoijusto wrote:prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val
i sve to na tzv. HRT
Strava
viš kako je to u sj.koreji jednostavno
a sjećam se u bivšoj Albaniji , kaže spiker navečer prije vijesti: Dobro veče dragi precedniče
Gledao sam taj intervju i moram priznati da je Nele bio iskren i o tome hvatu Seksonu rekao sve naj ljepshe dok su se druzili. A kasnije kad je svaka ptica odletjela svome jatu on ne zeli nishta o njemu reci osim shto mu ne moze osporiti njegovo vidjenje svijeta i onoga shto se deshavalo i shto se deshava na prostoru bivshe YU.Dakle poshteno i kulturno.
Medjutim,ja isto ne vjerujem vishe u nikakvo bratstvo i jedinstvo shto smatram da je bolje.Evo recimo,Hrvatska je zivjela kao bubreg u loju koristeci energentske srpsko -bosanske resurse uz rudna bogastva.Sada ta vukojebina zivi od kredita koju joj daju zapadnjaci i tako zatezu omchu oko vrata kao shto su radili bivshoj YU.I kada su shkarama prcvikali dotok financijskih sredstava eto ti par-nepar ,nema kave,banana i ostalih pizdi materinih bez kojih se moglo zivjeti.Alidoktrina Brezinjskog je bila navikni stoku sitnog zuba na gluposti i onda im to ukini pa cesh vidjeti kako stoka sitnog zuba podivlja.To smo vidjeli ,ali jebeno je to shto ce hrvati opet stati na iste grablje kao inache u povijesti zadnjih 200 god.Dodushe ,ima masa hrvata koji to kuze ali shto cesh kada su 'rvati doshli do izrazaja svojim agresivnim ponashanjem i ucutkali one pametne i krotke.Taj mentalni sklop najbolje mozesh vidjeti na ovome usranom forumu.Bog te jebo derali su se kao idioti "Zagreb radi Beograd se gradi".Sadanema Beograda koji se gradi nevidjenom brzinom kao i cijela Srbija a oni nazaduju ko nekada Albanija i zive od onoga shto im je stvoreno u bivshoj zemlji.Dodje mi da zaplachem od muke koliko su hrvati glup narod a posebno kada vidim onog chetnika Vuchica kako se hvali da je otvorio 280 tvornica unatoch sankcijama koje su imali.Uzas.jebo te.:::))
2014-04-16
Similar topics
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» U SDP-u se više ne zna tko pije tko plača,svatko protiv svakog!Komadina protiv Bernardića na čelu Zagreba
» U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» U SDP-u se više ne zna tko pije tko plača,svatko protiv svakog!Komadina protiv Bernardića na čelu Zagreba
» U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
Page 1 of 1