U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
Page 1 of 1
U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
https://www.index.hr/vijesti/clanak/postvac-sindrom-ljudi-kojima-je-cjepivo-protiv-korone-jako-nastetilo/2448735.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Ka'će 7,8 doza,zna li se šta,pitam za prijatelja u Ljubljani
Ka'će 7,8 doza,zna li se šta,pitam za prijatelja u Ljubljani
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
ahhahahahhahahaah
jebo im pas mater hahaha , barem onima koji su nas silili na uzimanje toga otrova, žao mi je što još ne rokaju sebe bosterima. sva sreća nisam ga uzeo, ali znam dosta ljudi koji su otrovani jer su bili prisiljeni.
btw šta je ovo sa indexom, "Širi teorije zavjere"?
jebo im pas mater hahaha , barem onima koji su nas silili na uzimanje toga otrova, žao mi je što još ne rokaju sebe bosterima. sva sreća nisam ga uzeo, ali znam dosta ljudi koji su otrovani jer su bili prisiljeni.
Re: U Njemačkoj se sve više priča o Post-Vac sindromu, ljudima kojima je cjepivo štetilo
Još uvijek ima ovih vaxanih i boostanih što po društvenim mrežama "ismijavaju" "zatucane antivaxere"
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:
prešli i on i u antivaxere i ravnozemljaše
Inače,najgluplja stvar koju u posljednje vrijeme možeš čut kako su antivaxeri,ravnozemljaši svi putinoljubci i rusofili
jbt,jedno su cjepiva koja su desetljećima u upotrebi i dokazana kao korisna ,kao recimo protiv tetanusa a drugo su ova preko noći zbrćkana,pa ako sam antivakser samo zato što ne želim bit pokusni kunić,onda neka sam,ali nisam putinofil ili biblijski ravnozemljaš
2015-07-23
2018-04-10
U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
E pa dobro,neka sad ti isti koji su sjebali svoje zdravlje s cjepivom sami plaćaju svoje lječenje a ne da im svi mi,,nenormalni'' građani plaćamo od naših poreza.
E pa dobro,neka sad ti isti koji su sjebali svoje zdravlje s cjepivom sami plaćaju svoje lječenje a ne da im svi mi,,nenormalni'' građani plaćamo od naših poreza.
2015-07-23
Dobro, uvijek se moze dogoditi da i najbolji lijek nekome steti.
Ne treba sad dramiti i siriti paniku.
Treba ustrajati na prici da je cjepivo spasilo covjecanstvo.
Ako bas i nije spasilo to mu je bila namjena.
Ma dobro, svrha svega bila je enormna zarada sirenjem straha laznim vijestima ali moglo se nekim cudom dogoditi da cjepivo ipak ponesto i pomogne.
Nije radjeno ciljano da nasteti ,ali ako se to dogadja, mislim, eto, dogadja se.
Jebga.
Razumiujevanje prije svega, stozerima nije bilo lako.
Kako se samo vilko znojan borio, ko lav.
Ne treba sad dramiti i siriti paniku.
Treba ustrajati na prici da je cjepivo spasilo covjecanstvo.
Ako bas i nije spasilo to mu je bila namjena.
Ma dobro, svrha svega bila je enormna zarada sirenjem straha laznim vijestima ali moglo se nekim cudom dogoditi da cjepivo ipak ponesto i pomogne.
Nije radjeno ciljano da nasteti ,ali ako se to dogadja, mislim, eto, dogadja se.
Jebga.
Razumiujevanje prije svega, stozerima nije bilo lako.
Kako se samo vilko znojan borio, ko lav.
dijagram-
2015-08-09
Gle, ako ti nije nastetila korona, a nisi se ni cijepio pa nije ni cjepivo.IL Risorto wrote:U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
Sto onda, pustit cemo karla na tebe i tocka.
Nema tu izlaza.
Jasno ko dan.
dijagram-
2015-08-09
Cijepio se nisam,koronu imao s blagim simptomima i to ne bih znao da je korona da se nisam testirao,ali zato me neka viroza bacila 3 dana u krevet,gore nego što je korona,a 2 x se testirao i nisam bio pozitivan.dijagram wrote:Gle, ako ti nije nastetila korona, a nisi se ni cijepio pa nije ni cjepivo.IL Risorto wrote:U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
Nema tu izlaza.
Jasno ko dan.
Što se tiče Karla imam ja mačka Jožu koji ga samo čeka.
2015-07-23
Joza je istrunuo odavno.IL Risorto wrote:Cijepio se nisam,koronu imao s blagim simptomima i to ne bih znao da je korona da se nisam testirao,ali zato me neka viroza bacila 3 dana u krevet,gore nego što je korona,a 2 x se testirao i nisam bio pozitivan.dijagram wrote:Gle, ako ti nije nastetila korona, a nisi se ni cijepio pa nije ni cjepivo.IL Risorto wrote:U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
Nema tu izlaza.
Jasno ko dan.
dijagram-
2015-08-09
Kako istrunuo kad je danas proslavio rođendan ?dijagram wrote:Joza je istrunuo odavno.IL Risorto wrote:Cijepio se nisam,koronu imao s blagim simptomima i to ne bih znao da je korona da se nisam testirao,ali zato me neka viroza bacila 3 dana u krevet,gore nego što je korona,a 2 x se testirao i nisam bio pozitivan.dijagram wrote:Gle, ako ti nije nastetila korona, a nisi se ni cijepio pa nije ni cjepivo.IL Risorto wrote:U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
Nema tu izlaza.
Jasno ko dan.
2015-07-23
od kolega s posla frend kliknuo u 49oj.
simptomatično da za većinu koji su kihnuli u zadnje vrijeme-cijepili se i to pfizer.
to kao mandić bilan, ali on kihnuo na čkapi.
simptomatično da za većinu koji su kihnuli u zadnje vrijeme-cijepili se i to pfizer.
to kao mandić bilan, ali on kihnuo na čkapi.
2014-12-30
tito ne joki.IL Risorto wrote:Kako istrunuo kad je danas proslavio rođendan ?dijagram wrote:Joza je istrunuo odavno.IL Risorto wrote:Cijepio se nisam,koronu imao s blagim simptomima i to ne bih znao da je korona da se nisam testirao,ali zato me neka viroza bacila 3 dana u krevet,gore nego što je korona,a 2 x se testirao i nisam bio pozitivan.dijagram wrote:Gle, ako ti nije nastetila korona, a nisi se ni cijepio pa nije ni cjepivo.IL Risorto wrote:U vrijeme najveće hajke na one koji nisu htjeli igrat ruski rulet s eksperimentalnim preko noći zbrćkanim cjepivom,narativ je bio takav,,neka se ne cijepe,ali kad obole od korone,neka lječenje i bolnicu plaćaju sami,a ne da svi mi,,normalni'' građani plaćamo od naših poreza.
Nema tu izlaza.
Jasno ko dan.
2014-12-30
Malo je u zadnje vrijeme puno tih iznenadnih smrti.
Znam lika,odvezao auto kod mehaničara,lik mu rastavio auto,ovaj kroz 2 dana zove da pita kad da dođe po auto,javi se žena od mehaničara da je umro,i ovaj poslije traži tko će doći u garažu kod ovog da mu završi auto.
Nisam pitao što je na kraju bilo s autom,niti me zanimalo,već stvar je u tome što je umro lik od nekih 40+ god.Ono,osjećao se umoran malo prilegao da odmori i umro.
A nije to prvi slučaj iznenadnih smrti ljudi između 40 -50 god. za koji sam čuo.Nažalost puno je toga u posljednje vrijeme.
Znam lika,odvezao auto kod mehaničara,lik mu rastavio auto,ovaj kroz 2 dana zove da pita kad da dođe po auto,javi se žena od mehaničara da je umro,i ovaj poslije traži tko će doći u garažu kod ovog da mu završi auto.
Nisam pitao što je na kraju bilo s autom,niti me zanimalo,već stvar je u tome što je umro lik od nekih 40+ god.Ono,osjećao se umoran malo prilegao da odmori i umro.
A nije to prvi slučaj iznenadnih smrti ljudi između 40 -50 god. za koji sam čuo.Nažalost puno je toga u posljednje vrijeme.
2015-07-23
Haha jebote lik se cijepi jer su mu rekli da je to super a kad ga je gadno sjebalo onda se cijepi još jednom jer su mu rekli da će ga druga doza od drugog proizvođača popraviti i sad je u qrtzu doživotno i još se čudi.
Rand Paul: "I spoke with [Moderna's] President...and he...acknowledged in private that...there is an increased risk of myocarditis. The fact that you can't say it in public is quite disturbing."pic.twitter.com/zPdREMLSZd
— Daily Wire (@realDailyWire) March 22, 2023
2018-04-10
Similar topics
» Washington Post: State Department ispod stola traži Rusko cjepivo
» Ljudima je više dosta katoličkog teroriziranja crkvenim zvonima
» Sve više ljudi bježi od crkve: Kako internet ubija vjeru u ljudima?
» Washigton Post: FSA više ne postoji u bilo kojem obliku
» Pfizerovo cjepivo ubilo ”oko 40 puta više starijih osoba nego što bi ih sama bolest ubila”
» Ljudima je više dosta katoličkog teroriziranja crkvenim zvonima
» Sve više ljudi bježi od crkve: Kako internet ubija vjeru u ljudima?
» Washigton Post: FSA više ne postoji u bilo kojem obliku
» Pfizerovo cjepivo ubilo ”oko 40 puta više starijih osoba nego što bi ih sama bolest ubila”
Page 1 of 1