Belgija istražuje korištenje njenog oružja u Belgorodu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Belgija istražuje korištenje njenog oružja u Belgorodu
Rekoh ti da odjebeš s tom pričom o komšiću... I usput povuci to što si rekao, jer ja tebe nikad nisam poslao u materinu, niti mi je to ikad palo na pamet. "Smeće dvolično" nije bilo upućeno tebi, tupsone, čitaj sa razumijevanjem, ili vodi računa kad koje lijekove piješRayMabus wrote:A reci ti meni, kad smo već kod dvoličnosti, tebi nije dvolično da Ukrajina šalje svog službenog diplomatskog predstavnika Komšiću na inauguraciju i to kao gost Komšića dakle podržavaju ga iako je on u osnovi uzurpirao hrvatski položaj u BiH i radi za SDA itd ?michaellcmacha wrote:jesam itekako sam pratio... po tom pitanju te svrstavam u isti koš sa onim skotom koji se lažno prikazuje kao netko kom je stalo do HV-a, hrvatskih branitelja, a u isto vrijeme mu njegove plantaže borovnica obrađuju djeca hrastovačkih četnika... smeće dvolično...RayMabus wrote:
Prati malo bolje.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53157-zasto-se-ne-treba-fanaticno-poistovjecivati-s-ukrajinom
Tebi to nije dvolično jel ? Ti im pomažeš a oni fino prst u oko.
Aj mrš u pičku materinu tamo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pročita san. Goni se u tri pičke mile materine.michaellcmacha wrote:RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:
Smeće dvolično" nije bilo upućeno tebi, tupsone, čitaj sa razumijevanjem, ili vodi računa kad koje lijekove piješ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako sam ja isti ko on a on je po tebi smeće dvolično onda sam i ja po tebi smeće dvolično.
Ne brini se znam ja čitat.
Ja imam svoj stav i to nije dvoličnost a dvoličnost je kad ti Ukrima pomažeš a onda ti oni na poziv Komšića pošalju svog diplomatskog predstavnika da mu uveliča još jednu uzurpaciju Hrvata u BiH i izbacivanje Hrvatske iz njenog mekog trbuha i instaliranje ove prevare a za interes britanske imperije tamo.
Ja ne samo da nisam dvoličan nego sam savršeno izravan. I prema njima i prema tebi i prema svakom drugome tko mi stane na žulj.
JELI TI JASNO ?
I SAD MI SE GUBI S OČIJU.
Ne brini se znam ja čitat.
Ja imam svoj stav i to nije dvoličnost a dvoličnost je kad ti Ukrima pomažeš a onda ti oni na poziv Komšića pošalju svog diplomatskog predstavnika da mu uveliča još jednu uzurpaciju Hrvata u BiH i izbacivanje Hrvatske iz njenog mekog trbuha i instaliranje ove prevare a za interes britanske imperije tamo.
Ja ne samo da nisam dvoličan nego sam savršeno izravan. I prema njima i prema tebi i prema svakom drugome tko mi stane na žulj.
JELI TI JASNO ?
I SAD MI SE GUBI S OČIJU.
2014-04-11
Neće više puške svoje da im šalju. Sad im šalju samo municiju.
BELGIJA će isporučiti Ukrajini artiljerijsku municiju kalibra 105 mm u vrednosti od 32,4 miliona evra, najavio je portparol belgijskog Ministarstva odbrane.
https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/1247522/najkracem-mogucem-roku-otkriveno-sta-belgija-isporuciti-ukrajini
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Ruski "prag" za korištenje taktičkog nuklearnog oružja znatno je ispod onoga što svi misle - Financial Times
» Bul terijeri napali, izgrizli i ozlijedili ženu i njenog psa u Varaždinu
» Belgija na aparatima
» Belgija tone
» Koristenje Moci
» Bul terijeri napali, izgrizli i ozlijedili ženu i njenog psa u Varaždinu
» Belgija na aparatima
» Belgija tone
» Koristenje Moci
Page 2 of 2