ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara - Page 2 Empty Re: Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara

Post by RayMabus Sat 3 Jun - 15:42

Koje rasulo. Ovo samo čekamo da se tlo osuši i kreće ta protuofenziva i ide raspad bojišnice dole u Zaporožju pa ćemo gledat Ukrajince u predgrađu Berjanska.

Ovi su totalno u kurcu. Očito ne kuže ili ne žele tamo u Kremlju shvatit šta se dešava a svi se boje Putina a znaju da je on naredija taj rat pa će svaliti krivicu na njega.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara - Page 2 Empty Re: Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara

Post by RayMabus Sat 3 Jun - 17:27

Gradonačelnik Melitopolja, Ivan Fedorov, izvijestio je da je željeznička pruga u blizini Dolyns'ke dignuta u zrak. Koristio se za prijevoz ruskog osoblja i vojne opreme na frontu, ali više ne.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 3 Jun - 17:40

ovo je baš specijalna akcija,kakav rat...tko spomene rat ide u zatvor na malo duže vremena.Zamišljeno je u par dana ući u Kijev,postaviti nekog ukrajinskog lukašenka a onda dalje,čak su ponijeli svečane uniforme.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 3 Jun - 18:20

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 3 Jun - 20:06

Ja mislim da će ovo vamo oko Zaporožja, Brednjaska i to tamo do Krima Ukrajinci rutinski odradit ovo ljeto i jesen. Gledam nešto te karte a šta vrlo rijetko radim jer me malo te livadne bitke na istoku Ukrajine baš i ne zanimaju al Brednjask je luka pa san malo ipak pogleda....to će oni odrat rutinski ovo ljeto i jesen. 

Ima bit da tamo u vrhu ruske vojske kako je Putin sam odlučija da pokrene ovi rat a njih nije obavijestija da mnogi sabotiraju ovaj njegov rat i ne rade ništa po tom pitanju i imaju podršku oligarha koji žele da ta njegova trodnevna operacija propadne kako bi ga makli i da se maknu te zapadne sankcije da mogu oni nastavit poslovat sa Zapadom i dalje a iste te likove taj njegov Krim i osvajački pohodi na Ukrajine i te njegove fantazije ne zanimaju niti malo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 3 Jun - 20:31

Eksplozije kod Melitopolja

Najmanje šest eksplozija čulo se u blizini Melitopolja u Zaporiškoj oblasti, priopćio je Ivan Fedorov, gradonačelnik grada u egzilu. U samom Melitopolju je zabilježeno pet eksplozija, dok je jedna eksplozija prijavljena i u blizini željezničke pruge u naselju Dolinske.

Fedorov je rekao da su ruske snage koristile željeznicu u tom području za prijevoz vojne opreme i osoblja. Nije dao dodatne pojedinosti o eksplozijama. Melitopolj, grad s otprilike 150.000 stanovnika, pod ruskom je okupacijom od kraja veljače prošle godine. Služi kao važno željezničko čvorište za ruske snage u južnoj Ukrajini i igra značajnu ulogu u povezivanju s okupiranim Krimom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Sat 3 Jun - 20:45

Eroo wrote:Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara
Rat u Ukrajini – 465. dan.
Izvor: B92 subota, 3.06.2023. | 09:52:

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=03&nav_category=78&nav_id=2344633

Nije ni chudo shto vishe ne chitam taj B92 ali gledam na njihovom TV kanalu emisiju Fokus koja je iznimno fer napravljena i kritichki nastrojena prema srpskom drushtvu i vlasti.
Site B92 je isti kurac kao Index i sva ostala takozvana hrvatska medija.Meni su tvoje teme interesantne vishe zbog toga shto mi sluze za analizu tvoga psihichkog stanja nego kao vijest jer si ti toliko sklon vjerovanju tim lazima da te drugo nishta ni ne interesira.Odat cu jednu tajnu forumashima koji mogu josh jebati a nikako da umoche.Ako sretnete neku hercegovku,niposhto joj ne govorite istinu nego je lazite i mazite dok je ne pojebete a kad joj ucerate onda je odjebite i nedajte joj dugo da vam prilazi jer se one lako omadjijaju dobrim i velikim kurcem tako da joj poslije takvog tretmana mozete raditi shto god pozelite,bit ce mirna i krotka ko kokosh pa kad budete potrebovali da se ispraznite samo je zajashite ona ce bez pogovora chuchnuti i nece se opirati i govoriti da je boli glava iako joj puca od bolova.Shto sam zelio reci ovim metaforichkim objashnjenjem hercegovachkog mentaliteta?To su ljudi koji lazu kad zinu i shto je najgore uvjereni su da govore istinu tako da nishta drugo i ne ochekuju od drugih oko sebe nego laz vjerujuci da su i tudje lazne rijechi istina.
Pomalo me podsjecaju na alkoholichare kojima se tresu ruke ujutro ako ne popiju koju chashicu alkohola chim se probude,a ekstremi kao ovaj glupi Ero su odavno na zeshcim drogama i bez propagande njihov zivot ne bi imao smisao.Gdje su oni sve upisi shto su velichali americhko oruzje od Himarsa do Patriota,gdje je ono da ce Bahmut biti obranjen i da ce iz njega krenuti protuofanziva pa ce ukri za 10 dana stici do Moskve,i da ne nabrajam sve te nebuloze koje su ovdje na forumu pisane i koje se tipkaju u istom tonu i dalje uvjeravajuci sebe kako ce sve biti onako kako su oni zamislili jer drugachije i ne moze biti iako je stvarnost onoga shto oni i ne samo oni opisuju sasvim suprotna.Shto zakljuchiti nego da su neke mentalne bolesti ne izljechive pa sam i ja jedna budaletina shto ovo tipkam idiotima koji nece nikada razumiti shto je to logika i matematika.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics