Pernar: Dao sam sve od sebe da ih osude. Nisam uspio
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pernar: Dao sam sve od sebe da ih osude. Nisam uspio
A šta to tebe brine? Bit će krumpira, crnaca i robova Napokon će hrvatski poslodavci dobiti toliko željenu besplatnu radnu snaguRayMabus wrote:TKO SI DA SI KRALJ SI
by RayMabus Thu 9 Feb - 7:53
Kako se to radi ?
Oni kupe tu potvrdu dole kod tih šta trguju s tom dicom a povezani su organima vlasti dole i oni im izdaju taj papir da ta država odobrava posvajanje tog diteta.
Onda dođu u Hrvatsku pa kod javnog bilježnika to prevedu i samo odu kod tog sudskog tumača da on kaže da piše to šta piše na tom papiru a to je da ta država daje dozvolu za usvajanje tog dijeteta.
Onda odu u upravu di imaju svoga i s tim papirom upišu dijete u matičnu knjigu rođenih i nakon toga izvade na račun toga hrvatsko državljanstvo za istog i s tim idu po to dite doli i dovedu ga u Hrvatsku kao već gotovo hrvatskog državljanina.
Stvar je u tome šta se u matičnu knjigu rođenih ne upisuje po zahtjevu djeteta niti njegovo centra za socijalnu skrb a šta oni rade kako bi prevarili državu i izvukli hrvatske dokumente za istog NEGO se upisuje po zahtjevu posvojitelja i njegov centra za socijalnu skrb dakle u Hrvatskoj koji onda utvrđuje da to i to dijete da mu nisu prekšena dječja prava.
I tek s tim dokumentom možeš upisati to i to dijete u matičnu knjigu rođenih i na temelju toga izvadit i za istog hrvatsko državljanstvo.
Ovo je sine kriminal vrhunski.
I još ministar pravosuđa ovo javno brani jer zna da je upletena i uprava u ovo plus bit će i neki tajkun koji ima veze u HDZ.
SAD ĆETE NAJEBAT SVI SKUPA.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vi uopće ne kužite da ću vas ja uništit kao društvo stupe li nožice te dječice na hrvatsko tlo ?
NE KUŽITE TAJ DIO ?
DOBRO.
NE KUŽITE TAJ DIO ?
DOBRO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mali novopečeni Hrvati crnčići će raditi okovani na poljima riže
2015-08-09
RayMabus wrote:Zamsili kakav bi to svijet bio kad bi vam ja pustio da vi dovedete tu dječicu u Hrvatsku tj pustit ću vas da vidim oćete li to i napravit i da mi tvrdite kako ta djeca imaju hrvatsko državljanstvo i da je sve u redu a krivotvorili ste isprave ?
Mislite da ću van ja pustit to i da takvo društvo nastavi dalje ?
Ako mislite da oću e Boga mi ste privarili u toj računici.
2014-04-11
Ne možeš uništiti nešto što odavno ne postoji.RayMabus wrote:Vi uopće ne kužite da ću vas ja uništit kao društvo stupe li nožice te dječice na hrvatsko tlo ?
NE KUŽITE TAJ DIO ?
DOBRO.
2015-08-09
RayMabus wrote:Od kada su to strani sudovi nadležni tko može a tko ne može dobiti hrvatsko državljanstvo ?RayMabus wrote:Ministar Malenica u izjavi novinarima rekao je da nema točnu informaciju kada bi se četiri hrvatska para s djecom trebala vratiti, no ističe da bi to trebalo biti kada se ispune sve formalnosti i kada im se dokumenti vrate. "Možda nije realno da bude danas, ali vjerujem u narednim danima", dodao je te rekao da konzularna služba vodi računa o putu iz Zambije u Hrvatsku.
"Njima je priznata strana sudska odluka. Djeca imaju dokumente, vraćaju se u Hrvatsku kao hrvatski državljani", ističe Malenica.
.
Samo ih se usudi dovest. Imat ćeš odma deset miljona migranata na granici.
SINE SAMO IH SE USUDITE UVEST NA TAJ AVION I DOVEST U HRVATSKU I SATRAT ĆU VAS ZAUVIJEK.
2014-04-11
Malo se tako ekipa previše zaigrala na vlasti i misli da može svašta jer drže vlast i sve institucije.melkior wrote:Ne možeš uništiti nešto što odavno ne postoji.RayMabus wrote:Vi uopće ne kužite da ću vas ja uništit kao društvo stupe li nožice te dječice na hrvatsko tlo ?
NE KUŽITE TAJ DIO ?
DOBRO.
Ti možeš držat to al ja sam ovo :
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
E sad ćemo se fino igrat bunkera.
Šta je to bunker ?
Ja ti pošaljem deset miljona migranata u tom pravcu preko Hrvastke i onda svi ovi zapadnije od tebe zatvore hermetički granice i ti onda šta radiš ?
Ti onda JEDEŠ GOVNA.
2014-04-11
Očito je da sam ja napravio previd misleći da ovaj bazen Slovenije, sjeverne Hrvatske i zapadnog dijela nije bitan nego da treba udariti samo na zapadnu Europu.
Izgleda da je i ovdje leglo koje treba prvo uništiti.
Sad ću vas uništiti.
Izgleda da je i ovdje leglo koje treba prvo uništiti.
Sad ću vas uništiti.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Fijasko u VS-u: Ameri predožili, i samo oni glasali za pokušaj osude Hamasa
» HSP Zuroffu: ‘Vaše izjave o poništenju komunističke osude Stepincu pljuska su židovskim žrtvama’
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Fijasko u VS-u: Ameri predožili, i samo oni glasali za pokušaj osude Hamasa
» HSP Zuroffu: ‘Vaše izjave o poništenju komunističke osude Stepincu pljuska su židovskim žrtvama’
Page 4 of 4