ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen!

Go down

Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen! Empty Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen!

Post by Serbinho-3 1/6/2023, 13:17

Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen! 211d0526-ffec-4046-90af-87ee82d23664

[size=33]"Glava mi je sada vruća, jako sam povrijeđen i tužan. Ne želim reći nešto pogrešno. Neka o meni pričaju rezultati i šest godina titula, duplih kruna i nadljudskih napora. Vrijeme je uvijek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to mi nitko ne može oduzeti", dodao je Borjan.[/size]

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/borjan-tuzan-zbog-odluke-novog-trenera-zvezde-nisam-ovo-zasluzio/2467942.aspx
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen! Empty Re: Knindza: Ja sam iznenadjen i uvredjen!

Post by Serbinho-3 1/6/2023, 13:20

Busili trenera Miloja, ovaj Jevrej nije sisao veslo i sve ih oterao. Taj klan, iako su najbolji, tera sve redom napolje. Katai isto dobio nogu. Ovi i dalje ne veruju. Naravno, klub je sve znao, ali to tako funkcionise, nadjemo nekoga da vas otera umesto nas, mi ostanemo cisti pred svima, zatim oteraju trenera.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics