Borisa Falatar:Komsic je pobjedio na ratnohuskackoj retorici,unistio je odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka.Neugodno sam iznenadjen brojem glasova koje je dobio.
Page 1 of 1
Borisa Falatar:Komsic je pobjedio na ratnohuskackoj retorici,unistio je odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka.Neugodno sam iznenadjen brojem glasova koje je dobio.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/falatar-na-hrt-u-komsic-je-pobijedio-na-ratnohuskackoj-retorici-mrznje-unistio-je-odnose-bosnjaka-i-hrvata-sokiran-sam-brojem-glasova-koje-je-dobio-407037
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Borisa Falatar:Komsic je pobjedio na ratnohuskackoj retorici,unistio je odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka.Neugodno sam iznenadjen brojem glasova koje je dobio.
Borisa zapecacena ti je sudbina u sarajstanu...ali istaknuo si ovom izjavom kandidaturu za sljedeceg hrvatskog clana predsjednistva i dokazao si da zelis biti i htio si biti predstavnik hrvata na hrvatskim glasovima...
2015-09-08
Re: Borisa Falatar:Komsic je pobjedio na ratnohuskackoj retorici,unistio je odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka.Neugodno sam iznenadjen brojem glasova koje je dobio.
Covjek je lijeve i gradzanske provijencije ali je svjestan da zeli biti predstavnik hrvata i da je jedino legitimno ako do toga dodje na hrvatskim glasovima a i moralno
2015-09-08
Similar topics
» Boriša Falatar na udaru 'teškog topništva' sarajevske čaršije zbog kritika prema Komšiću
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Celibat u Hrvata: izmedju zene i Boga
» Pupovac je na izborima dobio tri puta više glasova od Glasnovića
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Celibat u Hrvata: izmedju zene i Boga
» Pupovac je na izborima dobio tri puta više glasova od Glasnovića
Page 1 of 1