Zelenski JEDI GOVNA
Page 1 of 1
Zelenski JEDI GOVNA
Kijev želi da zadrži tranzit ruskog gasa i nafte preko Ukrajine
by RayMabus Wed 24 MayKijev i „Naftogas Ukrajine“ insistiraju na održavanju tranzita ruske nafte i gasa preko teritorije Ukrajine, između ostalog da bi sačuvali svoje prihode, piše list „Vašington post“.
„‘Naftogas’ i visoki politički lideri insistiraju na tome da Ukrajina ne može i ne treba da zatvara gasovode, kako da bi pretendovala na preostali prihod, tako i iz razloga što su neki od evropskih pristalica Kijeva i dalje zavisni od ruske nafte i gasa“, piše list.
List navodi da, uprkos činjenici da je Kijev od Zapada zahtevao uvođenje oštrijih sankcija Rusiji i prekid praktično svih ekonomskih veza sa Moskvom, ma koliko to „nadrealno izgledalo, Ukrajina insistira da praktično nema drugog izbora, osim da podrži sopstvene poslovne dogovore“ i lobira da ih očuva.
Kijev želi da zadrži tranzit ruskog gasa i nafte preko Ukrajine
Ajmo fino rokanje po cijeloj Ukrajini dok kamen na kamenu ne ostane pa nek onda zbrajaju jesu li zaradili.
--
Kaže Zelenski da su Rusi počinili još jedan zločin protiv ćovječnosti dakle Rusi su zloćinci. Onda si ti usto šta si licemjer jer si nas moljakao da udarimo sankcije na rusku naftu a ti nećeš jer je tebi draga zarada također i netko tko posluje s zločincima protiv čovječnosti. Jel tako ? Je. E pa JEDI GOVNA.
Rusi raketirali bolnicu. Puno je ranjenih, među njima i djeca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zelenski JEDI GOVNA
Dakle, Europa zabranila sebi tranzit ruskog plin zbog Ukrajine da kaznili Ruse zbog rata.
Međutim, ta Ukrajina koja je u ratu s Rusijom, ona i dalje transportira ruski plin.
Jesam li ja to dobro razumio?
Međutim, ta Ukrajina koja je u ratu s Rusijom, ona i dalje transportira ruski plin.
crvenkasti-
2014-04-17
Mi smo svi debili izgleda.
Udarili sankcije na naftu jer nas je on izmoljaka na koljenima da mu tako smanjimo prihode itd kako ne bi imao s čime napadat Ukrajinu a ovi neće jer zarađuje od tranzita.
Mi smo idioti a Zelenski je pametan i ispravan i njegova riječ je uvijek zakon u svemiru.
Ajde sine JEDI GOVNA.
Udarili sankcije na naftu jer nas je on izmoljaka na koljenima da mu tako smanjimo prihode itd kako ne bi imao s čime napadat Ukrajinu a ovi neće jer zarađuje od tranzita.
Mi smo idioti a Zelenski je pametan i ispravan i njegova riječ je uvijek zakon u svemiru.
Ajde sine JEDI GOVNA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
obično si glupcrvenkasti wrote:Dakle, Europa zabranila sebi tranzit ruskog plin zbog Ukrajine da kaznili Ruse zbog rata.
ne znam u čemu je problem
2014-04-16
lik je pozivao EU da rusima uvedu još više pa još više sankcija
ali naravno zna što njemu treba i koristi
negdje je pisalo da je Zelenski židov
imam informaciju da rat koristi za istrebljenje jedne vrste naroda
ali naravno zna što njemu treba i koristi
negdje je pisalo da je Zelenski židov
imam informaciju da rat koristi za istrebljenje jedne vrste naroda
2014-04-16
Similar topics
» Šora dvije štrace Sevke i Karleuše koja je poručila Sevki:'Ideš protiv svog naroda, sina i oca.' Sevka:'Jedi SNS sendviče.'
» Govna ciganska
» Torcida jede govna.
» Njemačka govna vrište
» Von der Leyen jede govna
» Govna ciganska
» Torcida jede govna.
» Njemačka govna vrište
» Von der Leyen jede govna
Page 1 of 1