Njemačka dobila odjeb od Hrvatske da svoju nacionalnu politiku preda u švabske ruke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka dobila odjeb od Hrvatske da svoju nacionalnu politiku preda u švabske ruke
Znači : Ulažite više u našu vojsku i našu njemačku i francusku industriju te izbacite manje države iz odlučivanja tako da mogu samo Francuska i Njemačka uz par satelita odlučivati o svemu u ime cijele Europe.
Zanimljivo.
Sad ćete najebat.
Zanimljivo.
Sad ćete najebat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemačka dobila odjeb od Hrvatske da svoju nacionalnu politiku preda u švabske ruke
evo da se konacno slozim s glic radmanom
koliko god bilo frustrirajuce kmecanje orbana oko bilo koje odluke... dakle biljezim + vanjskoj politici HDZ ... eto izrekao sam to tako mi bog pomogao
koliko god bilo frustrirajuce kmecanje orbana oko bilo koje odluke... dakle biljezim + vanjskoj politici HDZ ... eto izrekao sam to tako mi bog pomogao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A najbolje još da nam Meloni i talijanski fašisti vode vanjsku politiku i šta ćemo i kako ćemo mi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka umišlja da može drugim državama nametat svoju vanjsku politiku
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost nije prihvatio Lozančićevo izvješće o radu SOA-e!
» Federacija BiH nema svoju populacijsku politiku
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost nije prihvatio Lozančićevo izvješće o radu SOA-e!
» Federacija BiH nema svoju populacijsku politiku
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
Page 2 of 2