Njemačka umišlja da može drugim državama nametat svoju vanjsku politiku
Page 1 of 1
Njemačka umišlja da može drugim državama nametat svoju vanjsku politiku
Mađarski veto naglašava temeljni problem u vanjskoj politici EU-a, gdje se sve odluke, uključujući potencijalne buduće sankcije Venezueli, moraju jednoglasno dogovoriti među svih 27 zemalja članica. “Rasprave među državama članicama se nastavljaju. Također smo uključeni u interakcije s partnerima, na nacionalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, kako bismo procijenili cijeli proces i odlučili o mogućim sljedećim koracima”, rekao je glasnogovornik Unije. “Ali svaka rasprava, bilo kakva odluka o sankcijama donosi se u tajnosti među državama članicama, tako da je ovo vrlo preuranjeno.” – prenosi Euronews.
Ovaj incident je potaknuo nekoliko zemalja, poput Njemačke, da zagovaraju donošenje vanjskopolitičkih odluka kvalificiranom većinom kako bi se izbjegli slični problemi u budućnosti. Neslaganja između Mađarske i čelnika EU kulminirala su nakon što je Mađarska preuzela rotirajuće predsjedanje Unijom i počela ostvarivati sve uže veze s Kremljom i Pekingom.
https://www.geopolitika.news/regije/europa-regije/orbanovo-maslo-madarska-sabotirala-zajednicki-istup-unije-pa-prisilila-borella-da-ucini-ovo/
Nećete vi vodit ništa nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine di ste meni rekli da odjebem i da ćete vi Komšića opet i islamsku vilajet meni poviše glave radit.
Vas ćemo sad gospodo draga natrpat kmicama i mujagama kad su vam već toliko dragi.
Ovaj incident je potaknuo nekoliko zemalja, poput Njemačke, da zagovaraju donošenje vanjskopolitičkih odluka kvalificiranom većinom kako bi se izbjegli slični problemi u budućnosti. Neslaganja između Mađarske i čelnika EU kulminirala su nakon što je Mađarska preuzela rotirajuće predsjedanje Unijom i počela ostvarivati sve uže veze s Kremljom i Pekingom.
https://www.geopolitika.news/regije/europa-regije/orbanovo-maslo-madarska-sabotirala-zajednicki-istup-unije-pa-prisilila-borella-da-ucini-ovo/
Nećete vi vodit ništa nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine di ste meni rekli da odjebem i da ćete vi Komšića opet i islamsku vilajet meni poviše glave radit.
Vas ćemo sad gospodo draga natrpat kmicama i mujagama kad su vam već toliko dragi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemačka umišlja da može drugim državama nametat svoju vanjsku politiku
Naredba galaktičkog generala:
S obzirom da me Orban jedini podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Fiku sam ja instalirao ( jer su ovi prije podržali Komšića te da jebe mater briselskoj soroševskoj gamadi ) naređuje se:
Dodatni popust od 5% za naftu preko Hrvatske za Mađarsku ( vjerovatno i Slovačku jer je to tamo rafinerija od MOL-a ).
S obzirom da me Orban jedini podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Fiku sam ja instalirao ( jer su ovi prije podržali Komšića te da jebe mater briselskoj soroševskoj gamadi ) naređuje se:
Dodatni popust od 5% za naftu preko Hrvatske za Mađarsku ( vjerovatno i Slovačku jer je to tamo rafinerija od MOL-a ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Njemačka dobila odjeb od Hrvatske da svoju nacionalnu politiku preda u švabske ruke
» CNN: Trump okreće vanjsku politiku naglavačke
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
» Trumpova pobjeda bila bi užas za vanjsku politiku Berlina
» 80% Republikanaca podržava Trumpovu vanjsku politiku, establishment u očaju...
» CNN: Trump okreće vanjsku politiku naglavačke
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
» Trumpova pobjeda bila bi užas za vanjsku politiku Berlina
» 80% Republikanaca podržava Trumpovu vanjsku politiku, establishment u očaju...
Page 1 of 1