CRNOdojaJA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: CRNOdojaJA
Nema milosti! Jebemo, ne vadimon_razbojnik wrote:ostaje činjenica da se ekipa frenetično napalila na nove ministre što svakako nije bio slučaj 4 godine unazad, kopaju im sve moguće (podržavam) i ne moguće...samo eto, kriteriji, visoko podignuta ljestvica
Guest- Guest
To je tocno..da su tako navalili na zokijevu vladu na pocetku..za mjesec dana ni pola ministara ne bi ostalo.. a sto se tice registra izdajnika za to sam svakako a i stipe petrina je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A tko su ti iz MOST-a?...Majko mila tko je dobio devetnaest mandata u Saboru ( doduše sad imaju samo dvanaest )...Nevjerojatno.Yehudi wrote:Most inzistira na ostavci crnoga crnoje.
Guest- Guest
.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
2015-09-08
Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Jebe nas ta zvonimirova kletva jebe....dosli smo do stadija di svak u svakog sumnja...otac u sina sin u oca...brat u brata...prijatelj u prijatelja..
2015-09-08
ne vjerujem da su ipak toliko glupi pa da dođe do novih izbora jer će onda biti debelo kažnjeniYehudi wrote:Starhemberg wrote:Ma koji Most, jel onaj što ne bi fotelje, a sad gutaju sve što im serviraju...Yehudi wrote:Most inzistira na ostavci crnoga crnoje.
Da taj. A kako je krenilo možda i dodje do novih izbora.
Ova vlada neće potrajati 100 dana ako ovako nastave.
vili40-
2015-08-02
Vehabije su naši saveznici... bar su fo sada bili. Ako ne vjeruješ meni pitaj Vesnu Pusić...vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
a sad imamo i ministarstvo kulture da nas bolje integrira...
Sve je to trebalo prestati devedesetih kad je Tuđman ujedinio sve Hrvate...I oni čiji su se borili na strani ustaša i domobrana, i oni čiji su se borili na strani partizana, svi su zajedno branili Hrvatsku i obranili...Što vam nije jasno?vuksadinare wrote:Jebe nas ta zvonimirova kletva jebe....dosli smo do stadija di svak u svakog sumnja...otac u sina sin u oca...brat u brata...prijatelj u prijatelja..
Guest- Guest
Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
2015-09-08
Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Ovo nekako najblize istinivuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
2015-09-08
Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
2015-09-08
Moramo pustiti prošlost...Ako smo se ujedinili devedesetih i kao jedno branili Hrvatsku...Čemu danas se vraćati na teme koje nemaju nikakva smisla?...HDZ je odradio jednu veliku dionicu na putu Hrvatske u EU...Isto to je učinio SDP...Idemo dalje...Ovo nije dobro što se danas događa...vuksadinare wrote:Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Da, sam tad je HDZ vodil Sanader koji ne drka na 1991 kao ova gnjida Karamarko. ZNA SE koja stranka zaziva 90-te, liste izdajnika kurce palce. Sam kaj su se zajebale, 90-te im se ne mogu ponovit jer jednostavno doba DIGITALIZACIJE je.red wolf wrote:Moramo pustiti prošlost...Ako smo se ujedinili devedesetih i kao jedno branili Hrvatsku...Čemu danas se vraćati na teme koje nemaju nikakva smisla?...HDZ je odradio jednu veliku dionicu na putu Hrvatske u EU...Isto to je učinio SDP...Idemo dalje...Ovo nije dobro što se danas događa...vuksadinare wrote:Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Vrijeme je da neke stvari zaustavimo...Nisu dobre...Ovo nije dobro...Određeni ljudi su rascijepali Hrvatsku na dva dijela i to nije dobro...Eva wrote:Da, sam tad je HDZ vodil Sanader koji ne drka na 1991 kao ova gnjida Karamarko. ZNA SE koja stranka zaziva 90-te, liste izdajnika kurce palce. Sam kaj su se zajebale, 90-te im se ne mogu ponovit jer jednostavno doba DIGITALIZACIJE je.red wolf wrote:Moramo pustiti prošlost...Ako smo se ujedinili devedesetih i kao jedno branili Hrvatsku...Čemu danas se vraćati na teme koje nemaju nikakva smisla?...HDZ je odradio jednu veliku dionicu na putu Hrvatske u EU...Isto to je učinio SDP...Idemo dalje...Ovo nije dobro što se danas događa...vuksadinare wrote:Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Pa evo dajem sve od sebe, razvaljujem ih na proste faktore.red wolf wrote:Vrijeme je da neke stvari zaustavimo...Nisu dobre...Ovo nije dobro...Određeni ljudi su rascijepali Hrvatsku na dva dijela i to nije dobro...Eva wrote:Da, sam tad je HDZ vodil Sanader koji ne drka na 1991 kao ova gnjida Karamarko. ZNA SE koja stranka zaziva 90-te, liste izdajnika kurce palce. Sam kaj su se zajebale, 90-te im se ne mogu ponovit jer jednostavno doba DIGITALIZACIJE je.red wolf wrote:Moramo pustiti prošlost...Ako smo se ujedinili devedesetih i kao jedno branili Hrvatsku...Čemu danas se vraćati na teme koje nemaju nikakva smisla?...HDZ je odradio jednu veliku dionicu na putu Hrvatske u EU...Isto to je učinio SDP...Idemo dalje...Ovo nije dobro što se danas događa...vuksadinare wrote:Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Ti si kao voda koja gasi ulje koje gori u tavi...Eva wrote:Pa evo dajem sve od sebe, razvaljujem ih na proste faktore.red wolf wrote:Vrijeme je da neke stvari zaustavimo...Nisu dobre...Ovo nije dobro...Određeni ljudi su rascijepali Hrvatsku na dva dijela i to nije dobro...Eva wrote:Da, sam tad je HDZ vodil Sanader koji ne drka na 1991 kao ova gnjida Karamarko. ZNA SE koja stranka zaziva 90-te, liste izdajnika kurce palce. Sam kaj su se zajebale, 90-te im se ne mogu ponovit jer jednostavno doba DIGITALIZACIJE je.red wolf wrote:Moramo pustiti prošlost...Ako smo se ujedinili devedesetih i kao jedno branili Hrvatsku...Čemu danas se vraćati na teme koje nemaju nikakva smisla?...HDZ je odradio jednu veliku dionicu na putu Hrvatske u EU...Isto to je učinio SDP...Idemo dalje...Ovo nije dobro što se danas događa...vuksadinare wrote:Zato jer su isplivali na politicku scenu oni koji doslovce nemaju nista a do jaja egoisticni i vlastohlepni...i karamarko i milanovic i jaca i sanader i mesic i josipovic...ne moze meni zoki rec ja sam bezgrjesan a zbrisao je 91...ili karamarko ja sam tudjmanovac a polusao ga svrgnuti uz pomoc mesica i manolica a sve troje ih povezuje nesto sa islamom...karamarla bivsa zena..mesicevi preci su bili islamizirani u jednom periodu u lici za vrijeme turske vlasti..a manolicev je kum muslicred wolf wrote:Ajde ti meni reci što je ovo sada?...Mi smo imali sreću da smo imali i Tuđmana i Račana...Oni su se međusobno poštovali...Devedesetih smo disali kao Jedno...Danas?...vuksadinare wrote:Jbg...kratko smo drzava a svi zeljni vlasti i povlastica.. .jbg da smo pedesetak godina stara drzava minimum mozda bi drugacije malo bilo...ovako nas se na vlasti treba izredat cetri milijuna da nam se ne rugaju u selu da smo dudecired wolf wrote:Tražite podjele, pa onda što se svađamo međusobno?...Koji vam je k.... ?vuksadinare wrote:.....dok se mi soramo medjusobno...ruje i srbi imaju zajednicke vjezbe..a mudjehidi sve agresivniji i sve vise osvajaju..
Guest- Guest
Mislim da bi se sada trebao javiti glogoški i klem,ovo je napad na branitelje i poljuljan im dignitet jer su oni ovim ministrom bili oduševljeni,isti kao i oni ,šatoraši...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4