Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Ajmo kad je kritčno u sopstvenom dvorištu vučko kojisti srbe na kosovu da naprave sranje i opet stvori koheziju srba u srbiji. Ne sumnjam da će opet uspjeti jer su srbi ( do sada se to pokazalo kao činjenica) extremno glup narod.
https://www.vecernji.hr/vijesti/incidenti-na-sjeveru-kosova-bacene-sok-bombe-i-suzavci-zapaljena-vozila-Suljo-zapovjedio-punu-spremnost-vojske-1683190
https://www.vecernji.hr/vijesti/incidenti-na-sjeveru-kosova-bacene-sok-bombe-i-suzavci-zapaljena-vozila-Suljo-zapovjedio-punu-spremnost-vojske-1683190
omni wrote:Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
Ponosim se time što nisam Srbin.
Najveće dostignuće koje Hrvat može otvariti je da nije Srbin.
To je vječiti ideal koji nitko od nas nikad neće moći do kraja ostvariti.
To je neostvarivi san, maglovita spoznaja samog sebe, nešto čemu Hrvat treba težiti i na čemu treba raditi svaki dan i svim srcem.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima video, ne dijele 30 evra, nego 18marcellus wrote:dnevnica 30 evra plus sendvič, za cijeli dan i put i sve
bolje da rade na jadranu tamo je sat vremena 30 eura za čistit apartmane
(sendvič moraš kupit)
2015-08-08
Ti si izdajica po defaultu, jbg. Nisi otisao da se poklonis svome vozdu, nisi drzao kisobran da ne prsce okolo a neces sada ni na kosovo da ti sipci zavrnu jednu preko skrbavih, jbg nisi nizasto.crvenkasti wrote:omni wrote:Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
To je neostvarivi san, maglovita spoznaja samog sebe, nešto čemu Hrvat treba težiti i na čemu treba raditi svaki dan i svim srcem.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ti si izdajica po defaultu, jbg. Nisi otisao da se poklonis svome vozdu, nisi drzao kisobran da ne prsce okolo a neces sada ni na kosovo da ti sipci zavrnu jednu preko skrbavih, jbg nisi nizasto.crvenkasti wrote:omni wrote:Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
To mi je i stric Jovo govorio.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:omni wrote:Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
Bolje biti i Hrvat nego privremeno "Kaktus".
Rusi kažu da njima ne smeta ako se u prijelaznom dobu Srbi izjašnjavaju kao "Kaktusi".
To je od Rusa veoma velikodušna ponuda, mora se priznati.
Šandor Winnetou likes this post
Poznavao te stric Jovo. Nego meni ovo sve pali na neku usku suradnju izmedju Sulje i siptara, on povuce Srbe s Kosova, siptari napadnu i onda on dobija vjetar u ledja kod krezubih. Lepo smisljeno, lepo lepo.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Poznavao te stric Jovo. Nego meni ovo sve pali na neku usku suradnju izmedju Sulje i siptara, on povuce Srbe s Kosova, siptari napadnu i onda on dobija vjetar u ledja kod krezubih. Lepo smisljeno, lepo lepo.
Bolje mi je biti Hrvat nego da mi se cijelo vrijeme rugaju što sam glup.
Last edited by crvenkasti on 26/5/2023, 21:17; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Bolje i to nego biti ovca.crvenkasti wrote:omni wrote:Poznavao te stric Jovo. Nego meni ovo sve pali na neku usku suradnju izmedju Sulje i siptara, on povuce Srbe s Kosova, siptari napadnu i onda on dobija vjetar u ledja kod krezubih. Lepo smisljeno, lepo lepo.
Bolje mo je biti Hrvat nego da mi se cijelo vrijeme rugaju što sam glup.
Albanci su dobri ljudi, uvijek se nađu da pomognu ljudima u nevolji.
Dogovoreno povlacenje pred priznanje?? :DEroo wrote:Albanci su dobri ljudi, uvijek se nađu da pomognu ljudima u nevolji.
omni-
2014-04-12
Svojta od Crvenkastog?
Ovima treba cijeli neboder od sendviča i ne samo jedan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
meni je zao pokislih ljudi, zena, koji su satima ostali mokri do koze.
80% njih doslo je
na zahtev sefofa.
80% njih doslo je
na zahtev sefofa.
2020-04-21
pizzon wrote:meni je zao pokislih ljudi, zena, koji su satima ostali mokri do koze.
80% njih doslo je
na zahtev sefofa.
Meni je zao tebe
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ajde, ajde, crveni, ne moraš se posipat pepelom, nije grijeh biti srbin
malo je sramota, doduše
malo je sramota, doduše
Eroo wrote:Svojta od Crvenkastog?
On daje barem nesto ljudima, sendvich, 18 eura, vodu, kacket, sta su Zuti davali?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:Ajde, ajde, crveni, ne moraš se posipat pepelom, nije grijeh biti srbin
malo je sramota, doduše
Otkad sam Hrvat, nije me više ništa sramota.
Nek ona moja rodbina tamo po Srbiji budu pametni koliko hoće!
crvenkasti-
2014-04-17
SRPSKI predsjednik Aleksandar Adem Vuchiqi navodno je nakon sinoćnjeg skupa bio bijesan na stranačke kolege Darka Glišića i Damira Zobenicu jer se na skupu pojavio puno manji broj ljudi nego što je očekivao, javlja Nova.rs. Navodno je zbog toga otkazao ranije najavljenu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, koja je trebala biti održana nakon završetka sastanka, doznaje Nova.rs iz vrha Srpske napredne stranke.
Kako tvrdi izvor, problem je nastao kada je Adem Vuchiqi shvatio da se na platou ispred skupštine umjesto očekivanih 200 tisuća ljudi nalazi njih, prema prvim procjenama, oko 50 tisuća. gotof je
Kako tvrdi izvor, problem je nastao kada je Adem Vuchiqi shvatio da se na platou ispred skupštine umjesto očekivanih 200 tisuća ljudi nalazi njih, prema prvim procjenama, oko 50 tisuća. gotof je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Milano: Salvini na čelu najvećeg skupa europske desnice
» Srbija , zemlja bez nade
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Srbija vraća redovno služenje vojnog roka u trajanju od 75 dana
» Tomislav Nikolić: Nadam se kako će jednog dana Srbija i RS biti jedno
» Srbija , zemlja bez nade
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Srbija vraća redovno služenje vojnog roka u trajanju od 75 dana