Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
Zašto ne odeš tamo?
crvenkasti-
2014-04-17
Oni su razvili i svoje zastave, a u autobusu se ori “Srbija, Srbija”! Rudari i njihove kolege iz “Trepče” krenuli su iz Zvečana i Leposavića uz jednu poruku da samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu imaju nadu za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
crvenkasti wrote:marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
Zašto ne odeš tamo?
po što po batine?
to kad se vi mlatite među sobom ja gledam na tv uz kokice
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
Zašto ne odeš tamo?
po što po batine?
Pa da im pomogneš sručiti Vucicha i postaviti novu prozapadnu vlast.
Oni su naivni. Nova srpska vlast će pristati opet primiti nas Hrvate u svoju državu.
To nam je jedini spas.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
Zašto ne odeš tamo?
po što po batine?
Oni su naivni. Nova srpska vlast će pristati opet primiti nas Hrvate u svoju državu.
To nam je jedini spas.
ako neomarksisticka globalizacija prode nece uopce bit bitno ko vam je tamo na vlasti
bit cete dio globalnog projekta i vi
2014-04-19
Predsjednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović prijavio je da je više tisuća zaposlenih u javnim poduzećima, državnoj upravi i lokalnim samoupravama nestalo jutros s radnog mjesta.
Parović je naveo da je većina tih građana uredno došla na posao i da su se prijavili u sistem evidentiranja prisutnosti na radnom mjestu, ali da im se poslije toga "gubi svaki trag". https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucicevi-sendvicari-masovno-stizu-u-beograd-uvijek-uz-vucica/2466596.aspx
Parović je naveo da je većina tih građana uredno došla na posao i da su se prijavili u sistem evidentiranja prisutnosti na radnom mjestu, ali da im se poslije toga "gubi svaki trag". https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucicevi-sendvicari-masovno-stizu-u-beograd-uvijek-uz-vucica/2466596.aspx
2014-04-12
SINOĆ su na autobusu kompanije Autoprevoz Čačak, koji je bio parkiran na autobusnoj stanici u Čačku, ispisane parole protiv vladajuće stranke SNS. Radi se o autobusu kojim su danas simpatizeri srpskog predsjednika Aleksandra Vučića trebali biti prebačeni do Beograda, gdje se poslijepodne održava skup pod nazivom "Srbija nade".
Među ostalim, na autobusu je sprejem napisano "Sekta SNS", skinute su mu tablice te probušene gume. Tu informaciju je za medij Nova.rs potvrdila direktorica kompanije Dušica Stevanović Lužanin. Incident je prijavljen policiji, koja još uvijek nije pronašla počinitelja.
Među ostalim, na autobusu je sprejem napisano "Sekta SNS", skinute su mu tablice te probušene gume. Tu informaciju je za medij Nova.rs potvrdila direktorica kompanije Dušica Stevanović Lužanin. Incident je prijavljen policiji, koja još uvijek nije pronašla počinitelja.
2014-04-12
Najgori ustaški portal ‘Indeks’ i večeras napada srpski narod koji naziva ‘sendvičarima’! Istovremeno, ovaj mrziteljski, zagrebački medij zdušno podržava ‘prosvjede’ tzv. opozicije i pita se šta će biti u Srbiji, najavljujući da našu zemlju čeka ‘iznimno napet vikend’!?!
https://informer.rs/vesti/politika/797192/ustase-napasite-nam-opet-antisrpski-indeks-pljuje-nas-narod-podrzava-djilasovske-hejtere
2014-04-12
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
Zašto ne odeš tamo?
po što po batine?
To nam je jedini spas.
šta nas boli ko je na vlasti kod vas, lepi.
Nama je samo lijepo gledat kad se ubijate između sebe. Svejedno nam ko će pobijedit. Ako trebate kupit kalaše tu smo.
A to što vi sanjate da ćemo vam se vratit u "vašu" državu... sanjajte i dalje. Gladna fukara... jebote.
debotoijusto wrote:[h2][size=18]Najgori ustaški portal ‘Indeks’
to sam im ja poručio prije 15 godina, i indexu i svima ovima antifa hrvatima koji su se tada upinjali dokazat da nisu ustaše... da su budale. Da su za njih i mesić i manolić i nobilo i kata peović i račan i tito jednako ustaše ko i pavelić i jure francetić, nema tu razlike
i da im je index jednako ustaški ko i dnevno ili glasnik HOP-a
....ide i "niko ne sme da vas bije!".
Eno Siptari im biju nejac cim je svejac otisla na festu od slinavog sa srbuje. Suljo navukao serve u Beograd da ostave rupu na kosova da se keljmendiji uvale na svoje :D komitragedija :DEroo wrote:....ide i "niko ne sme da vas bije!".
omni-
2014-04-12
Crvljikasti, nije red da ne odes pomoci braci koja te onomad sprcila ko malog majmuna, nes valjda propustiti rakijetinu pa onda malo "Orah je vocka cudnovata...", pa malo poezije i proze o ustasama i onda sveopci odlazak na kosova da se keljmendijima nebete milosne majke. Pa ja da sam serv ja bi se za yaya grizao da ne budem prisutan preporodu i dogadjaju naroda.
omni-
2014-04-12
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
MEĐU ljudima na skupu često se može naći onih koji priznaju da su na skup došli pod prisilom. Boje se javno fotografirati da ne bi, kako kažu, imali problema.
Žena koja se predstavila kao Mirjana iz Gnjilana na skup je, kaže, putovala 12 sati. Ona se boji da njeno mjesto ne bi napali Albanci dok su svi odrasli na skupu u Beogradu. „Dolje se jako teško živi, ali vjerujte da mi teže pada što sam danas došla ovdje. Izgubila sam cijeli jučerašnji dan, zatim danas, pa sutra i vidjet ću djecu tek prekosutra. Skoro četiri dana ću biti odsutna od kuće. Gnjilane je prazno, svi radni ljudi su došli u Beograd, dolje su ostali samo stari i nemoćni s djecom. Ne dao Bog da krenu Albanci, tko će im pomoći? Pojedoh se od brige cijelo jutro“, kaže Mirjana za Novu.rs.
Ona kaže da već 20-ak godina radi u državnoj firmi i da je znala da će morati na skup.
„Ovo je tiho silovanje. Silovanje. Drugačije se ne može nazvati. Ostavili smo djecu dolje da bismo došli ovdje. Pokvario nam se autobus ispred Leskovca, mislite da je netko došao da nas pita kako smo? Tretiraju nas kao stoku, samo im je bitno ‘da smo sve na broju’. Kao ovce. Ima li nade za bolji život? Možemo li da se nadamo? Nemamo ništa protiv predsjednika, da se razumijemo. Ali ova prisila da dođemo ovdje je silovanje“, govori Mirjana.
Žena koja se predstavila kao Mirjana iz Gnjilana na skup je, kaže, putovala 12 sati. Ona se boji da njeno mjesto ne bi napali Albanci dok su svi odrasli na skupu u Beogradu. „Dolje se jako teško živi, ali vjerujte da mi teže pada što sam danas došla ovdje. Izgubila sam cijeli jučerašnji dan, zatim danas, pa sutra i vidjet ću djecu tek prekosutra. Skoro četiri dana ću biti odsutna od kuće. Gnjilane je prazno, svi radni ljudi su došli u Beograd, dolje su ostali samo stari i nemoćni s djecom. Ne dao Bog da krenu Albanci, tko će im pomoći? Pojedoh se od brige cijelo jutro“, kaže Mirjana za Novu.rs.
Ona kaže da već 20-ak godina radi u državnoj firmi i da je znala da će morati na skup.
„Ovo je tiho silovanje. Silovanje. Drugačije se ne može nazvati. Ostavili smo djecu dolje da bismo došli ovdje. Pokvario nam se autobus ispred Leskovca, mislite da je netko došao da nas pita kako smo? Tretiraju nas kao stoku, samo im je bitno ‘da smo sve na broju’. Kao ovce. Ima li nade za bolji život? Možemo li da se nadamo? Nemamo ništa protiv predsjednika, da se razumijemo. Ali ova prisila da dođemo ovdje je silovanje“, govori Mirjana.
2014-04-12
Stižu i neki koji znaju čitat...
Pa dobro, sad, bilo je malo zmuckivanja...na telefonu je bilo na latinici, jelda.
Pa dobro, sad, bilo je malo zmuckivanja...na telefonu je bilo na latinici, jelda.
marcellus wrote:očekujem dobru masnu tarapanu danas u begešu
...iliti:
Ovi u crnim majicama su Av-ove ustaše. Ne zezam se.
Pardon, antifašisti. Ma isti kurac.
Pardon, antifašisti. Ma isti kurac.
Uživo...Bože sačuvaj i sakloni.
dnevnica 30 evra plus sendvič, za cijeli dan i put i sve
bolje da rade na jadranu tamo je sat vremena 30 eura za čistit apartmane
(sendvič moraš kupit)
bolje da rade na jadranu tamo je sat vremena 30 eura za čistit apartmane
(sendvič moraš kupit)
Lepo ga je videti kako sere i baljezga u svojoj zemlji dembeliji i da to radi izmedju ostalih i onima krezavim debilima iz Gline i tzvrsk koje je doveo sebi u dembeliju da im i dalje prdi na uvce :D :D Nadati se da ce poslije derneka pozvati u boj. :D
omni-
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Milano: Salvini na čelu najvećeg skupa europske desnice
» Srbija , zemlja bez nade
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Srbija vraća redovno služenje vojnog roka u trajanju od 75 dana
» Tomislav Nikolić: Nadam se kako će jednog dana Srbija i RS biti jedno
» Srbija , zemlja bez nade
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Srbija vraća redovno služenje vojnog roka u trajanju od 75 dana