UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
michaellcmacha wrote:vi se spremajte na tigar traku i neki stup u kvartu... kad budeš/te tako ćubili budem vas pitao tko je izapranog mozga...mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Ovi Ukrajinci, tikvani poput vas. Dopuste da od njih prave tikvane. Zasto se to isto ne desi na Zapadu? Pa nece on da dopusti da ti njemu solis pamet i odredjujes zivot. To vi sluge, Njemac je to, pravite budalu od samih sebe. Ukri, 2 grama mozga, to je priglupo i lako za manipulisanje. Istok Evrope, gledaju nesto bolje od Ciganije.
Prije par godina ovdje kod mene izashli crnci i pocheli divljati po gradu ,zapalili par auta.Izahla prichuvna (Nacionalna) garda ,ubila par idote i crnje se razbjezale kud koji mili moji,od tada mir u sitiju:))Ja vjerujem da bi i Vuchko to napravio a narod bi to odobrio kao i da se to desi u Hrvatskoj.Samo shto ovdje idioti misle da je to nemoguce da se desi kod njih ali kod drugih je to sasvim moguce.Zive u svom virtualnom svijetu dok ih stvarnost ne lupi po pichki ,a onda se pitaju ,koji je ovo kurac,nisam ja tako ochekivao.Bolesno da bolesnije ne moze biti,izapralo im mozak i mozesh ih jebat kako ti se cefne:::))
Vazi,a vi za roshtiljadu :)) Jebene su one granate shto zapale kisik pa ti ochi ispanu iz duplje a pluca izlete na nos. Iako ne znam shto bi to trebala da znachi tigrova traka//Kod nas toga nema kao u vashoj vukojebini,mi koristimo sprej.Poshpricash i boli te kurac ,nema vishe da zujish .;;)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Re: UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
Ukrajinci...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:vi se spremajte na tigar traku i neki stup u kvartu... kad budeš/te tako ćubili budem vas pitao tko je izapranog mozga...mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Ovi Ukrajinci, tikvani poput vas. Dopuste da od njih prave tikvane. Zasto se to isto ne desi na Zapadu? Pa nece on da dopusti da ti njemu solis pamet i odredjujes zivot. To vi sluge, Njemac je to, pravite budalu od samih sebe. Ukri, 2 grama mozga, to je priglupo i lako za manipulisanje. Istok Evrope, gledaju nesto bolje od Ciganije.
Prije par godina ovdje kod mene izashli crnci i pocheli divljati po gradu ,zapalili par auta.Izahla prichuvna (Nacionalna) garda ,ubila par idote i crnje se razbjezale kud koji mili moji,od tada mir u sitiju:))Ja vjerujem da bi i Vuchko to napravio a narod bi to odobrio kao i da se to desi u Hrvatskoj.Samo shto ovdje idioti misle da je to nemoguce da se desi kod njih ali kod drugih je to sasvim moguce.Zive u svom virtualnom svijetu dok ih stvarnost ne lupi po pichki ,a onda se pitaju ,koji je ovo kurac,nisam ja tako ochekivao.Bolesno da bolesnije ne moze biti,izapralo im mozak i mozesh ih jebat kako ti se cefne:::))
Realno. Samo ste se vi po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu potukli. Evolucija rekla zbogom. Zatim oni Slovenci, sam onaj priznao kao najgora divljacka Africka Plemena za sebe. Drugi gledaju svoj interes a vi vas niste gledali. Rekao sam vam da bi bolje prosli, da su vas vodili ti vasi Komi likovi iz Komi Partije HR, promenili bi ime iste, stavili proverene ljude i izasli bi ko gospoda, umesto da se ubijate ko divljaci. Treba inteligencija i mudrost, sto je vama ocigledno falilo. Ti ovde pozivas i dalje protiv nekih po HR, dok kako se moze videti, mi iz Srbije nikada nismo nikoga iz Srbije prozivali i pozivali protiv istih. Niste vi slucajno zaratili a svi krivci, nisu vise zivi, ali bi opet radili isto. Ci vuole la testa, kako bi ovde rekli a vi je nemate. Pravite od sebe budale i zasmejavate Svet da vam se smeju. Igrate se tamo sugice i zmurke. Odrasli ljudi, ali dzaba kada to glave nema. Osim vas po bivsoj Jugoslaviji, samo Ukrajinci uradise isto. Realno pored Poljaka, bas priglupi. Ti vidis mudrog coveka a oni sve to nisu. Srbi su najmudriji Slovenski narod, realno ne bas Slovenski, jer imas i ostale narode medju Srbima, Toma Fila i Vulin Cincari, masa ostalih, zatim Keltsko Pleme, taj Skandinavski gen u Srba, Romani koji su bili dosli i slicno. Ljudi su dosta inteligentniji i mudriji, ti se ljuti koliko god hoces Miho, ali nisu plitki ko potok.
Glupi ko kurac i zaludjeni do daske
Kad se raspao SSSR Zapad je preko tih tkzv NGO organizirao gigantsko ispiranje mozga i nije žalio novca.
I imali su rezultat
Rusi su za to vrijeme poštivali izborne rezultate, plaćali uredno najam za Crnomorsku Flotu, pravili silne ekonomske ugovore, kupovali svake godine između 40 i 50 milijardi tehnologije iz Ukrajine, davali im kredite skoro za badava, naftu i gas budzašto
Nikad nisu postavljali pitanje Krima i nisu dopuštali referendume tamo, nisu postavlajli pitanje ruskih teritorija koje je Ukrajini poklonio Lenjin
I sve to bez ikakvog rezultata, zapadni brainwashing je razvio neviđeni antiruski naboj
Istočna Europa je toliko opsjednuta i fascinirana Zapadom da to ide do kretenizma ... i spremni su da urade svakakve samodestruktivne gluposti jer im tako s Zapada kažu da je demokratski i da će živjeti u zemlji dembeliji kakva ni na Zapadu nikad nije postojala. Njihova percepcija Zapada je totalno sumanuta
Kako onaj na Majdanu reče - hoćemo kao na Zapadu, pa doručak u Parizu ručak u Londonu
Nevjerojatna imbecilija
Zato će sada Ukri ostati bez pola države. I neka će.
Sami su to htjeli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Ukrajinka obozava Ustase
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
» Počeo Majdan u Poljkoj
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Ukrajinka obozava Ustase
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
» Počeo Majdan u Poljkoj
Page 2 of 2