Putin i Orban uskoro bi mogli dobiti neočekivanog saveznika
Page 1 of 1
Putin i Orban uskoro bi mogli dobiti neočekivanog saveznika
Dolazak inflacije, uz kaos vladajuće koalicije, postao je čvrstom platformom na kojoj je kopirao Orbánove stavove da su sankcije Rusiji odgovorne za ekonomske probleme. Glasan je protivnik vojne pomoći Ukrajini, tvrdeći da je prijetnja slovačkom suverenitetu. Njegovim dolaskom na vlast mađarski bi premijer dobio saveznika u protivljenju pomoći Ukrajini.
Politički potres usred Europe, Putin i Orban uskoro bi mogli dobiti neočekivanog saveznika
Politički potres usred Europe, Putin i Orban uskoro bi mogli dobiti neočekivanog saveznika
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin i Orban uskoro bi mogli dobiti neočekivanog saveznika
Imaju pedeset stranaka. Ne mogu se dogovorit ni koje boje je Sunce.
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Slovak_parliamentary_election
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Slovak_parliamentary_election
2014-04-11
Žute. Sunce je žute boje. Nebo je žuto, a sunce je blu.
I ti u Slovačkoj pošto MOL ima rafinmeriju i tamo i jedan krak iz Ukrajine ide tamo pa financirate te neke političare da govore za Putina također 7,4 eura po toni više uskoro.
Eto kad nećeš prekidat ekonomske odnose s Moskvom onda se dogovori s Putinom koji od vas dvojice ( Rusija il mađarski MOL a šta je kratica za mađar oil ) će uskoro plaćati razliku od 7,4 eura po toni nafte koja se prevozi naftovodom Družba koji ide kroz Ukrajinu.
Budući da tuda ide i južni krak naftovoda Družba, kojim se i dalje dio država Europske unije opskrbljuje ruskom naftom. Ukrajina je tu opet krenula stiskati ne bi li podigla cijenu tranzita – gdje se sada predlaže poskupljenje u dva stupnja, sa sadašnjih 13,6 eura na 21 euro po toni od 1. kolovoza.
Dok takve mjere posebno pogađaju Mađarsku, neće sjajno doći ni Ruskoj Federaciji, koja je do 1. travnja iduće godine obustavila objavu službenih statističkih podataka o svojoj proizvodnji nafte, prirodnog plina i kondenzata.
Tranzit ruske nafte preko Ukrajine
Nebo je žuto, a sunce je blu
I ti u Slovačkoj pošto MOL ima rafinmeriju i tamo i jedan krak iz Ukrajine ide tamo pa financirate te neke političare da govore za Putina također 7,4 eura po toni više uskoro.
Eto kad nećeš prekidat ekonomske odnose s Moskvom onda se dogovori s Putinom koji od vas dvojice ( Rusija il mađarski MOL a šta je kratica za mađar oil ) će uskoro plaćati razliku od 7,4 eura po toni nafte koja se prevozi naftovodom Družba koji ide kroz Ukrajinu.
Budući da tuda ide i južni krak naftovoda Družba, kojim se i dalje dio država Europske unije opskrbljuje ruskom naftom. Ukrajina je tu opet krenula stiskati ne bi li podigla cijenu tranzita – gdje se sada predlaže poskupljenje u dva stupnja, sa sadašnjih 13,6 eura na 21 euro po toni od 1. kolovoza.
Dok takve mjere posebno pogađaju Mađarsku, neće sjajno doći ni Ruskoj Federaciji, koja je do 1. travnja iduće godine obustavila objavu službenih statističkih podataka o svojoj proizvodnji nafte, prirodnog plina i kondenzata.
Tranzit ruske nafte preko Ukrajine
Nebo je žuto, a sunce je blu
2014-04-11
A nije da in nisan ja to reka jer jesan i to izričito postavija kao uvjet da se mora prekinit opskrba energentima Austriji i Mađarskoj preko Ukrajine jer oni zbog toga podržavaju Putina.
Sad će in ovi i u Slovačkoj napravit šou jer to je na istom pogonu tj dobiva plave kuvertice od Putina.
Sad će in ovi i u Slovačkoj napravit šou jer to je na istom pogonu tj dobiva plave kuvertice od Putina.
2014-04-11
Slovačka predsjednica se nada da bi se pritisak ruske agresije na Ukrajinu mogao ublažiti do jeseni i da bi tada Fico bio lišen proturatne propagande, što bi mu smanjilo izborne izglede. "Pola godine dovoljno je dugo da se vlada stručnjaka stabilizira i dovede Slovačku do prijevremenih izbora", dodala je, iako neki, poput predsjednika parlamenta Borisa Kollára (stranka Mi smo obitelj), očekuju da će se kaos nastaviti.
Ja koliko vidim tome Putinovome popularnost samo raste pa se vi mislite kako ćete sastavit tu vladu od krajnje desnice, socijalista, liberala i čega sve.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2023_Slovak_parliamentary_election
Ja koliko vidim tome Putinovome popularnost samo raste pa se vi mislite kako ćete sastavit tu vladu od krajnje desnice, socijalista, liberala i čega sve.
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2023_Slovak_parliamentary_election
2014-04-11
Ne dignete li taj naftovod u zrak iz Ukrajine šta dovodi rusku naftu Orbanu, Austriji, Slovačkoj itd oni će svi za Putina bit uskoro.
A ne za vas. Dižite u zrak. Nema nafte ništa. Gotovo. Diži.
A ne za vas. Dižite u zrak. Nema nafte ništa. Gotovo. Diži.
2014-04-11
Evo. Još od desetog miseca prošle godine van ja to govorin i vi se pravite pametni.
..
by RayMabus Wed 22 Feb - 19:14
Nema Komšića ovdje al ima nekog drugog a to je anđeo Pravednik.
Postoji naftna cijev koja rusku naftu preko Ukrajine transportira u Mađarsku ovima proruskima s kojima je i Orban na vlasti.
Zašto bi ja žalio kretene a to su u ovom slučaju Ukri i Slovaci kojima smeta proruski Orban a oni mu daju rusku naftu preko tog naftovoda i zarađuju i onda mi se prave pametni ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54193-ako-rusi-pokore-ukrajinu-maari-krecu-na-nas
..
by RayMabus Wed 22 Feb - 19:14
Nema Komšića ovdje al ima nekog drugog a to je anđeo Pravednik.
Postoji naftna cijev koja rusku naftu preko Ukrajine transportira u Mađarsku ovima proruskima s kojima je i Orban na vlasti.
Zašto bi ja žalio kretene a to su u ovom slučaju Ukri i Slovaci kojima smeta proruski Orban a oni mu daju rusku naftu preko tog naftovoda i zarađuju i onda mi se prave pametni ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54193-ako-rusi-pokore-ukrajinu-maari-krecu-na-nas
2014-04-11
by RayMabus Wed 22 Feb - 19:19
Vidiš ja sam anđeo Znanja ( druga imena za tu istu stvar su anđeo Prijestolnik i anđeo Pravednik ) :
Enlarge this imageClick to see fullsize
I sad ti meni objasni zašto bi ja u ovom sukobu uopće išta radio kad vidim da ti Ukri prodaju anftu proruskom Orbanu umjesto da mu fino dignu taj spoj između Mađarske i Ukrajine i onda ti proruski kapitalisti u Mađarskoj a koji Orbana drže na vlasti moraju ovisiti o pravcu preko Slovačke ili s juga preko mene ?
Pa nisan ja idiot.
Ja sam anđeo Znanja.
Vidiš ja sam anđeo Znanja ( druga imena za tu istu stvar su anđeo Prijestolnik i anđeo Pravednik ) :
I sad ti meni objasni zašto bi ja u ovom sukobu uopće išta radio kad vidim da ti Ukri prodaju anftu proruskom Orbanu umjesto da mu fino dignu taj spoj između Mađarske i Ukrajine i onda ti proruski kapitalisti u Mađarskoj a koji Orbana drže na vlasti moraju ovisiti o pravcu preko Slovačke ili s juga preko mene ?
Pa nisan ja idiot.
Ja sam anđeo Znanja.
2014-04-11
Evo, deseti mjesec, deseti desetoga 2022 godine :
Čitaj datume kad ja nešto postam jer oni su bitni pošto ti otkrivaju to da ja već unaprijed imam plan.
Prave naftovod do Mađarske jer oće još jedan smjer odakle mogu dobit nafu.
Stvar je u tome šta neće dobiti rusku.
Dobro sam proučio twit ovog Zolatana i ima dvije rečenice. Prva je pravimo naftovod a druga je da je moguće tim naftovodom dobiti jefiniju naftu iz Urala dakle rusku.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1161888/Suljo-orban-dogovorili-novim-naftovodom-srbija-dobiti-jeftiniju-naftu-aleksandar-viktor-madjarska-nafta-najnovije-vesti-2022
Da tehnički ju je moguće dobiti al neće i Mađar to zna a Vučic je očito platio ovome tj Orbanu da to tako napiše kako bi to mogao plasirati svojim glupim ovcama.
Ili meni.
Ide se nadmudrivati s anđelom Znanja.
ODLIČNO.
Čitaj datume kad ja nešto postam jer oni su bitni pošto ti otkrivaju to da ja već unaprijed imam plan.
JANAF odsvirao svoje, DRUZBA nova prica
by RayMabus Mon 10 Oct - 17:25Prave naftovod do Mađarske jer oće još jedan smjer odakle mogu dobit nafu.
Stvar je u tome šta neće dobiti rusku.
Dobro sam proučio twit ovog Zolatana i ima dvije rečenice. Prva je pravimo naftovod a druga je da je moguće tim naftovodom dobiti jefiniju naftu iz Urala dakle rusku.
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1161888/Suljo-orban-dogovorili-novim-naftovodom-srbija-dobiti-jeftiniju-naftu-aleksandar-viktor-madjarska-nafta-najnovije-vesti-2022
Da tehnički ju je moguće dobiti al neće i Mađar to zna a Vučic je očito platio ovome tj Orbanu da to tako napiše kako bi to mogao plasirati svojim glupim ovcama.
Ili meni.
Ide se nadmudrivati s anđelom Znanja.
ODLIČNO.
2014-04-11
Similar topics
» Uskoro bi mogli dobiti još jednu spalionicu novca poreznih obveznika
» Biden donio odluku: Katar će dobiti status glavnog saveznika izvan NATO-a
» TITO-u bi uskoro mogli da svanu teski dani
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Armenija moli Francusku za pomoć, Putin gubi bitnog saveznika
» Biden donio odluku: Katar će dobiti status glavnog saveznika izvan NATO-a
» TITO-u bi uskoro mogli da svanu teski dani
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Armenija moli Francusku za pomoć, Putin gubi bitnog saveznika
Page 1 of 1