Šator ostaje do daljnjeg
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šator ostaje do daljnjeg
Sad je sve na Bandinju da iskopča struju...zadnja nada...tre911 wrote:Istina, siting uvijek nađe načina sam sebi skočiti u stomak i u tome mu nema premca, takvog samojeba je teško pronaći.n_razbojnik wrote:ma otići će onda do lokalnih a?sitting_bull wrote:n_razbojnik wrote:ček ček pa ti si rekao da je to nakon predsjedničkih gotova stvar a ako hdz uzme parlamentarne već su otišli...kakva sad obećanja, kakvi kaptoli
još jedan pokazatelj kako se cirkusantima ne može vjerovati!
također i pokazatelj kako se i kradezeovci sad intenzivno međusobno lažu!
pokazatelj kako se ekipa oteli kontroli nakon što je shvatila koliko je matić u pravu glede njihove izmanipuliranost pa sad pokušavaju biti poncije pilati!
nema više za cirkusante časnog odlaska, a očigledno se mnogima omilila druženja uz besplatnu klopu i cugu - našli smisao života i bez monty pythona...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Mi go to Džrmani, Svidn, Kroješa no gud, no mani no fud, only handri kunas, pur kantritre911 wrote:16Eva wrote:Dok svak čergar ne dobije mirovinu od 10 k ojra, vilu s bazenom, jagura u garaži i Šveđanku, nema odstupanja. No, kak je hrvatska kasica prasica prazna, najbolje da krenu s doktorima, nuklearnim fizičarima i ostalim nobelovcima (tu su si negdje po IQ, afinitetima i stučnosti) put Džrmani i Švecke, jer tamo će sve to dobit. Tamo je lova.
Guest- Guest
Oćel ga proglasiti klerofašističkim ustašom ako to ne uradi?n_razbojnik wrote:Sad je sve na Bandinju da iskopča struju...zadnja nada...tre911 wrote:Istina, siting uvijek nađe načina sam sebi skočiti u stomak i u tome mu nema premca, takvog samojeba je teško pronaći.n_razbojnik wrote:ma otići će onda do lokalnih a?sitting_bull wrote:n_razbojnik wrote:ček ček pa ti si rekao da je to nakon predsjedničkih gotova stvar a ako hdz uzme parlamentarne već su otišli...kakva sad obećanja, kakvi kaptoli
još jedan pokazatelj kako se cirkusantima ne može vjerovati!
također i pokazatelj kako se i kradezeovci sad intenzivno međusobno lažu!
pokazatelj kako se ekipa oteli kontroli nakon što je shvatila koliko je matić u pravu glede njihove izmanipuliranost pa sad pokušavaju biti poncije pilati!
nema više za cirkusante časnog odlaska, a očigledno se mnogima omilila druženja uz besplatnu klopu i cugu - našli smisao života i bez monty pythona...
Guest- Guest
16Eva wrote:Mi go to Džrmani, Svidn, Kroješa no gud, no mani no fud, only handri kunas, pur kantritre911 wrote:16Eva wrote:Dok svak čergar ne dobije mirovinu od 10 k ojra, vilu s bazenom, jagura u garaži i Šveđanku, nema odstupanja. No, kak je hrvatska kasica prasica prazna, najbolje da krenu s doktorima, nuklearnim fizičarima i ostalim nobelovcima (tu su si negdje po IQ, afinitetima i stučnosti) put Džrmani i Švecke, jer tamo će sve to dobit. Tamo je lova.
Guest- Guest
IQ ti je zavidne visinetre911 wrote:16Eva wrote:Mi go to Džrmani, Svidn, Kroješa no gud, no mani no fud, only handri kunas, pur kantritre911 wrote:16Eva wrote:Dok svak čergar ne dobije mirovinu od 10 k ojra, vilu s bazenom, jagura u garaži i Šveđanku, nema odstupanja. No, kak je hrvatska kasica prasica prazna, najbolje da krenu s doktorima, nuklearnim fizičarima i ostalim nobelovcima (tu su si negdje po IQ, afinitetima i stučnosti) put Džrmani i Švecke, jer tamo će sve to dobit. Tamo je lova.
Guest- Guest
Ne diraj Ziku! Napreduje u postovima... "Less is more..." :)
Izgleda da je tebi budući da ne kužiš napisano pa ću ti ponavljati dokle god sereš po ulici kao prava kokošEva wrote:IQ ti je zavidne visinetre911 wrote:16Eva wrote:Mi go to Džrmani, Svidn, Kroješa no gud, no mani no fud, only handri kunas, pur kantritre911 wrote:16Eva wrote:Dok svak čergar ne dobije mirovinu od 10 k ojra, vilu s bazenom, jagura u garaži i Šveđanku, nema odstupanja. No, kak je hrvatska kasica prasica prazna, najbolje da krenu s doktorima, nuklearnim fizičarima i ostalim nobelovcima (tu su si negdje po IQ, afinitetima i stučnosti) put Džrmani i Švecke, jer tamo će sve to dobit. Tamo je lova.
16
Guest- Guest
tebi neće sigurnoEva wrote:Ma ponavljaj, možda od ponavljanja ti i naraste.
16
Guest- Guest
Naravno, meni se sam može smanjivat.tre911 wrote:tebi neće sigurnoEva wrote:Ma ponavljaj, možda od ponavljanja ti i naraste.
16
Guest- Guest
Ovisi što budući da si iovako na niskim granama sa jednom vijugom više od kokoške ali ipak sereš kao i ona po dvorištuEva wrote:Naravno, meni se sam može smanjivat.tre911 wrote:tebi neće sigurnoEva wrote:Ma ponavljaj, možda od ponavljanja ti i naraste.
16
16
Guest- Guest
A da ne kakam kaj bi to zobal?tre911 wrote:Ovisi što budući da si iovako na niskim granama sa jednom vijugom više od kokoške ali ipak sereš kao i ona po dvorištuEva wrote:Naravno, meni se sam može smanjivat.tre911 wrote:tebi neće sigurnoEva wrote:Ma ponavljaj, možda od ponavljanja ti i naraste.
16
16
Guest- Guest
pametna govno se ne zoba no eto kako god ti drago radi, kokoške čak i često prebiru po izmetu ne bi li koje zrno nakljucali a ti ćeš to unaprjediti u zobanjeEva wrote:A da ne kakam kaj bi to zobal?tre911 wrote:Ovisi što budući da si iovako na niskim granama sa jednom vijugom više od kokoške ali ipak sereš kao i ona po dvorištuEva wrote:Naravno, meni se sam može smanjivat.tre911 wrote:tebi neće sigurnoEva wrote:Ma ponavljaj, možda od ponavljanja ti i naraste.
16
16
16
Guest- Guest
eh...Eva wrote:Ne moš mi odolit, priznaj!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Grozno ... U vlastitoj drzavi za koju su se navodno borili . Ti tzvbrwnitelji izazivaju nasilne prosvjede , ulaze u crkve , zaustavljaju promet...upravo_sa_jebachine wrote:Nikakvo odstupanje. Novi ministar nije savršen, ali prošli ministri su bili lopine i nesposobni likovi, tako da nema odstupanja
Fuj .
Sramota jedna...
Kao da niste culi ovo :
SILA KLADE VALJA A UM CARUJE .
Za one koji bi samo napred makar rukama i nogama krčili put .
Ima jos Bleiburga. :fu:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Šator u Francuskoj
» SUBNOR podmazuje sator
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Šator u Francuskoj
» SUBNOR podmazuje sator
» Ministarstvo branitelja nabavlja šator
Page 3 of 3