Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Page 1 of 1
Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=01&nav_category=78&nav_id=2326277
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Pametan potez, vise vrede zivi, nego mrtvi. Rat protiv Rusije je unapred izgubljen, to svi znaju, osim nekih, koji su vec bili zaglavili u Staljingradu. Mogu doci i u Srbiju, barem slican jezik. Rumunija i Rumunski, nema nikakve veze. Biti topovsko meso Zapada i nije neka logika.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Ovi Ukri što ratuju vrlo se žilavo bore... mora im se priznatiSerbinho-3 wrote:Pametan potez, vise vrede zivi, nego mrtvi. Rat protiv Rusije je unapred izgubljen, to svi znaju, osim nekih, koji su vec bili zaglavili u Staljingradu. Mogu doci i u Srbiju, barem slican jezik. Rumunija i Rumunski, nema nikakve veze. Biti topovsko meso Zapada i nije neka logika.
Ali sa ovakvim stradanjima i gubicima pitanje je koliko dugo će opstati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
Page 1 of 1