Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
Pa ako ste vi Za to da se zlocincem proglasi KO je Hrvatskoj donio Istru, Zadar I Otoke, ja nemam nista protivŠandor Winnetou wrote:Šta kaže na to ringo (ili sora balijka) titoist, zna li se išta?marcellus wrote:Ovo s granicom je bilo natezanje oko zone B i Trsta, kojeg je Tito htio za sebe, a kad već državni vrh ide svake godine u Jasenovac, zbog zločina koje je počinila država koje Hrvatska NIJE pravna sljednica, mogli bi i do Istre, jer ni tamo nije pobijeno puno manje ljudi, uglavnom nedužnih. A taj zločin je počinila država koje Hrvatska JEST pravna sljednica
Naravno to ce za ssobom povuci I neke teritorijalne probleme Sa Italijom, Ali Boze moj, vazno je da ustasama bude ispunjena zelja da se Tito I NOP proglase zlocinackim I antihrvatskim
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Inače Meloni nigdje u tom tekstu nije spomenula granice ni bilo što takvo. To joj je čisto Bešker podmetnuo. Melje o nekom zakonu iz 2004. koji nema veze ni s Meloni ni s Danom oslobođenja niti ga je Meloni igdje spominjala, a gdje se spominje protjerivanje Talijana iz Istre i Rijeke i onda ustvrdi da Meloni želi "našu obalu".
Glede Tita nije on donio ništa Hrvatskoj nego Jugoslaviji.
A Hrvatskoj je oteo Herceg Bosnu, Zemun, zapadni Srijem i Boku
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:kako god za ta ubojstva JEST odgovorna RH i treba se otići pokloniti žrtvama
naravno od vas nitko ne očekuje da se ikad odete pokloniti žrtvama ovčare, srebrenice, bleiburga, ili račka jer je tako nešto civilizacijski čin. A vi baš nemate neke veze s civilizacijom.
Može. Kada se Talijani budu poklonili žrtvama fašizma, prvo u Europi koji su osjetili istarski hrvati i Slovenci.
jesu, odavno
Da, iskreno i kurvanjski (ddiplomatski) kao i sve što inače rade.
Tko je ono napisao da je kod Pavelića vidio korpu punu srpskih očiju?
Grof Ciano od hrvatskog Bakra.
Guest- Guest
I da ja sam da se Titu proglasi zločincem.
Možemo onda isto argumentirati da se Putina ne smije smatrati zločincem jer je Rusiji donio Krim i Donbas. Ili Pavelića jer je Hrvatskoj vratio Zemun.
Gluposti. To je li netko zločinac ne ovisi o tome što je kome donio, vratio, ili osvojio od koga, nego o tome je li činio zločine protiv čovječnosti i ratne zločine. Jednostavno je.
Možemo onda isto argumentirati da se Putina ne smije smatrati zločincem jer je Rusiji donio Krim i Donbas. Ili Pavelića jer je Hrvatskoj vratio Zemun.
Gluposti. To je li netko zločinac ne ovisi o tome što je kome donio, vratio, ili osvojio od koga, nego o tome je li činio zločine protiv čovječnosti i ratne zločine. Jednostavno je.
marcellus wrote:Inače Meloni nigdje u tom tekstu nije spomenula granice ni bilo što takvo. To joj je čisto Bešker podmetnuo. Melje o nekom zakonu iz 2004. koji nema veze ni s Meloni ni s Danom oslobođenja niti ga je Meloni igdje spominjala, a gdje se spominje protjerivanje Talijana iz Istre i Rijeke i onda ustvrdi da Meloni želi "našu obalu".
Jednog dana ćeš ti glavom platiti svoju veleizdaju u koristi talijanskih i talijanaških govana.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:kako god za ta ubojstva JEST odgovorna RH i treba se otići pokloniti žrtvama
naravno od vas nitko ne očekuje da se ikad odete pokloniti žrtvama ovčare, srebrenice, bleiburga, ili račka jer je tako nešto civilizacijski čin. A vi baš nemate neke veze s civilizacijom.
Može. Kada se Talijani budu poklonili žrtvama fašizma, prvo u Europi koji su osjetili istarski hrvati i Slovenci.
jesu, odavno
Grof Ciano nije vlast u Italiji. Fašističke vlasti su jedno, a poratne drugo.
marcellus wrote:I da ja sam da se Titu proglasi zločincem.
I ja sam, čak ne običnim zločincem nego genocidnim.
So fucking what?
Ne treba mi medalja časti zbog toga što sam rekao jednu malu, običnu istinu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Inače Meloni nigdje u tom tekstu nije spomenula granice ni bilo što takvo. To joj je čisto Bešker podmetnuo. Melje o nekom zakonu iz 2004. koji nema veze ni s Meloni ni s Danom oslobođenja niti ga je Meloni igdje spominjala, a gdje se spominje protjerivanje Talijana iz Istre i Rijeke i onda ustvrdi da Meloni želi "našu obalu".
Jednog dana ćeš ti glavom platiti svoju veleizdaju u koristi talijanskih i talijanaških govana.
Talijani nisu nikakva opasnost za hrvatske granice, EU i NATO smo i mi i oni i tu su jasna pravila igre. Saveznici smo, pa i formalno pravno.
Srbija i čak i BiH jesu opasnost za granice.
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:kako god za ta ubojstva JEST odgovorna RH i treba se otići pokloniti žrtvama
jesu, odavno
Grof Ciano nije vlast u Italiji. Fašističke vlasti su jedno, a poratne drugo.
Nije bio vlast nego samo obično fašističko govno sa prebujnom maštom.
Ovom epizodom je htio reći što misli o Hrvatima, koje kao oni talijanska govna imaju za zadaću civilizirati, a ti im se samo uvlači u šupak pe će tvoja djeca imati prilike gledati kako ćeš završiti zbog toga.
Ti nećeš. Ti ćeš već biti mrtav i nekoj od fojbi.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Inače Meloni nigdje u tom tekstu nije spomenula granice ni bilo što takvo. To joj je čisto Bešker podmetnuo. Melje o nekom zakonu iz 2004. koji nema veze ni s Meloni ni s Danom oslobođenja niti ga je Meloni igdje spominjala, a gdje se spominje protjerivanje Talijana iz Istre i Rijeke i onda ustvrdi da Meloni želi "našu obalu".
Talijani nisu nikakva opasnost za hrvatske granice, EU i NATO smo i mi i oni i tu su jasna pravila igre. Saveznici smo, pa i formalno pravno.
Srbija i čak i BiH jesu opasnost za granice.
Normalno da nisu opasnost kada su doživjeli gadan poraz od Brozovih partizana.
Zato se i neče usuditi ponoviti istu pogrešku.
Međutim, to ništa ne govori o tome što oni misle o nama i našim granicama.
Koje su ono godine konačno priznali Osimo?
Ne pitam tebe, ti si osim što si veleizdajnik i glup kao kurac.
Guest- Guest
Što Talijani misle o Hrvatima? Koliko sam primijetio uglavnom ništa loše. Naravno, gledaju nas kao Slavene, jasno da bi Dalmacija da nije bilo Talijana danas izgledala kao afrička obala, jebiga. Gradove su sagradili uglavnom oni i utjecaj Italije je bio jako velik i generalno jako dobar za Hrvatsku. Cijeli taj kraj je bio vezan za Italiju tradicionalno, i to je jako diglo razinu kulture u Dalmaciji. Morloci koji su ostali izvan tog utjecaja, jebiga... danas to zovemo vlajland
marcellus wrote:Što Talijani misle o Hrvatima? Koliko sam primijetio uglavnom ništa loše.
Da, koliko si ti primjetio. A poznat si po majstorskoj percepciji.
Inače su iskreni kao što je bila i iskrena ljubav Mesaline prema Klaudiju.
Guest- Guest
kakav su to poraz talijani doživjeli od brozovih partizana, kad i gdje?
Partizani su ušetali u Rijeku i Split bez metka 1943. kad je pala Italija, popljačkali što se dalo popljačkati, pobili što su stigli pobiti, pojeli, popili, i vratili se u šumu.
45. više nisu bili talijani, a bilo je slično, samo se nakon toga nisu vratili u šumu. Do 91.
Partizani su ušetali u Rijeku i Split bez metka 1943. kad je pala Italija, popljačkali što se dalo popljačkati, pobili što su stigli pobiti, pojeli, popili, i vratili se u šumu.
45. više nisu bili talijani, a bilo je slično, samo se nakon toga nisu vratili u šumu. Do 91.
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Što Talijani misle o Hrvatima? Koliko sam primijetio uglavnom ništa loše.
gluposti. Hrvati su današnjim talijanima europljani kao i svi drugi, istočni malo doduše. Ali nas ipak ne gledaju kao one somalijce kojih su im prepuni gradovi.
marcellus wrote:danas to zovemo vlajland
Ja ih tako ne zovem, nego uglavnom malograđanska veleizdajnička govna poput tebe.
Guest- Guest
ne govorim jasno o ljubavi, toga na kolektivnoj razini baš i nema, nego o uvažavanju
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Što Talijani misle o Hrvatima? Koliko sam primijetio uglavnom ništa loše.
gluposti. Hrvati su današnjim talijanima europljani kao i svi drugi, istočni malo doduše. Ali nas ipak ne gledaju kao one somalijce kojih su im prepuni gradovi.
Pa nek se onda brinu za Somalijce, a ne nas Hrvate. Kod nas bar nema Somalijaca (u nekom većem broju).
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:danas to zovemo vlajland
Ja ih tako ne zovem, nego uglavnom malograđanska veleizdajnička govna poput tebe.
vlaji malograđani? Teško, uglavnom su seljaci i težaci. I veliki hrvati.
marcellus wrote:ne govorim jasno o ljubavi, toga na kolektivnoj razini baš i nema, nego o uvažavanju
O, uvažavaju oni naše vojničke sposobnosti, itekako. I to iz osobnog iskustva. Zato u tolikoj mjeri i koriste diplomatski jezik.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:danas to zovemo vlajland
Ne, nego govna poput tebe. Vlaji jesu malo sirovi, ali od njih nećeš dobiti nož u leđa kao od malograđanskih govana poput tebe.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:danas to zovemo vlajland
Ne, nego govna poput tebe. Vlaji jesu malo sirovi, ali od njih nećeš dobiti nož u leđa kao od malograđanskih govana poput tebe.
znači veleizdajice su i malograđani ali nisu malograđani i neće ti zabiti nož u leđa?
daj se skoncentrisiši
Similar topics
» Meloni: Drug Tito je ratni zločinac
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
Page 4 of 7