Prlje iz LET3 se radovao sto su juniori Hajduka izgubili u finalu lige prvaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prlje iz LET3 se radovao sto su juniori Hajduka izgubili u finalu lige prvaka
A biće si ti prije par dana dobija poziv iz vojske?RayMabus wrote:A je baš te ugrzilo. Jadan ti. Ajde bježi.
Šta misliš ko ga je dobija?
Ti ili ja?
Guest- Guest
Re: Prlje iz LET3 se radovao sto su juniori Hajduka izgubili u finalu lige prvaka
Pa nema veze jedno s drugim.vuksadinare wrote:kakve veze ima ukrajinska zastava sa izjavom one picke pardon supka iz let3?...ne mogu vjerovati o cem vi raspravljate..supak iz grada festivala menstruacije supak koji ima 60 godina ili oko...pizdunski ljubomorno obrusio se na hajdukovu djecu..to nema veze ni sa ukrajinom ni rusijom nego sa ovim rijeckim pizdunskim leftardom
Razgovor se izokrenuo s vremenom...
Ali svi znaju da je Hajduk iz Splita...
I da je Hajduk razvija ukr zastavu...
Koji je onda grad nakon Zagreba slijedeća meta?
Guest- Guest
jel konacno ovo unutarhrvatska tema ili ruska odnosno ukrajinska?...radio imotski vise nece pustat pjesme let3...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mene je vojna psihijatrica iz Borongaja dakle iz vrha vojske jer je ona tamo na čelu toga otpustila iz vojske nakon pola sata razgovora s menom i čitajući moj vojni dosje i udarila pečat da san lud i da iden doma odmorit živce.
Ja san in na dnu popisa tamo u toj vojnoj evidenciji. Znači mene neće dakle ostaješ samo ti.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/pogledajte-vatromet-emocija-na-doceku-hajdukovih-tica-iz-pticje-perspektive-ovo-ima-samo-u-splitu-1284353
Čestitke mladima Hajduka na povijesnom uspjehu.
Ja san in na dnu popisa tamo u toj vojnoj evidenciji. Znači mene neće dakle ostaješ samo ti.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/pogledajte-vatromet-emocija-na-doceku-hajdukovih-tica-iz-pticje-perspektive-ovo-ima-samo-u-splitu-1284353
Čestitke mladima Hajduka na povijesnom uspjehu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
joj daj..pa 90% rusa nema pojma da se igralo to finale...i ti rusi su na koncu tupsoni..zasto?..pa samo iz ovog razloga..srbija ih izdade tri puta u godinu dana a ovi kao zadnja jadarija jos ih smatraju saveznicima..ponos za kurac...hvataju se za njih ko zadnji ocajnici...posteniji smo mi..prema rusiji nego srbadija..samo zbog ovog ponizavanja rusije spram srbije ne bilivim ih...zoro avenger wrote:Pa nema veze jedno s drugim.vuksadinare wrote:kakve veze ima ukrajinska zastava sa izjavom one picke pardon supka iz let3?...ne mogu vjerovati o cem vi raspravljate..supak iz grada festivala menstruacije supak koji ima 60 godina ili oko...pizdunski ljubomorno obrusio se na hajdukovu djecu..to nema veze ni sa ukrajinom ni rusijom nego sa ovim rijeckim pizdunskim leftardom
Razgovor se izokrenuo s vremenom...
Ali svi znaju da je Hajduk iz Splita...
I da je Hajduk razvija ukr zastavu...
Koji je onda grad nakon Zagreba slijedeća meta?
2015-09-08
E pogodija si...RayMabus wrote:Mene je vojna psihijatrica iz Borongaja dakle iz vrha vojske jer je ona tamo na čelu toga otpustila iz vojske nakon pola sata razgovora s menom i čitajući moj vojni dosje i udarila pečat da san lud i da iden doma odmorit živce.
Ja starac od priko 50 godina moram u vojsku, a mladima su ukinuli vojni rok...
Jel to normalno?
Pa danas naša mladost ne zna ni pušku držat, a očekuju od nas staraca da ih još branimo...
Nisi ti lud..
Ja sam lud šta to podnosim. Možda budem dva puta ratova, a netko nijedan u isto vrime...
Guest- Guest
Ja ću u HOS. Ja sam taj s čijim je glasovima Miro Bulj dva puta uša u sabor da im tamo radi nered.RayMabus wrote:Mene je vojna psihijatrica iz Borongaja dakle iz vrha vojske jer je ona tamo na čelu toga otpustila iz vojske nakon pola sata razgovora s menom i čitajući moj vojni dosje i udarila pečat da san lud i da iden doma odmorit živce.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Aj ti lipo na gay paradu pa se tamo ispuši...Ovdi sam počea pisat zbog Hajduka.vuksadinare wrote:
joj daj..pa 90% rusa nema pojma da se igralo to finale...i ti rusi su na koncu tupsoni..zasto?..pa samo iz ovog razloga..srbija ih izdade tri puta u godinu dana a ovi kao zadnja jadarija jos ih smatraju saveznicima..ponos za kurac...hvataju se za njih ko zadnji ocajnici...posteniji smo mi..prema rusiji nego srbadija..samo zbog ovog ponizavanja rusije spram srbije ne bilivim ih...
Jebe mi se za ruse srbe i ukrajince...
Guest- Guest
pa nisam ja otvorio raspravu o rusima i ukrajincima..bolje citaj postovezoro avenger wrote:Aj ti lipo na gay paradu pa se tamo ispuši...Ovdi sam počea pisat zbog Hajduka.vuksadinare wrote:
joj daj..pa 90% rusa nema pojma da se igralo to finale...i ti rusi su na koncu tupsoni..zasto?..pa samo iz ovog razloga..srbija ih izdade tri puta u godinu dana a ovi kao zadnja jadarija jos ih smatraju saveznicima..ponos za kurac...hvataju se za njih ko zadnji ocajnici...posteniji smo mi..prema rusiji nego srbadija..samo zbog ovog ponizavanja rusije spram srbije ne bilivim ih...
2015-09-08
Meni je Miro Bulj bija posli rata zapovjednik voda, pa ga odlično poznajem...RayMabus wrote:Ja ću u HOS. Ja sam taj s čijim je glasovima Miro Bulj dva puta uša u sabor da im tamo radi nered.RayMabus wrote:Mene je vojna psihijatrica iz Borongaja dakle iz vrha vojske jer je ona tamo na čelu toga otpustila iz vojske nakon pola sata razgovora s menom i čitajući moj vojni dosje i udarila pečat da san lud i da iden doma odmorit živce.
Molim te stavi ga još 5-6 puta u Sabor. Čovik je na mistu.
Guest- Guest
E pa nisam ni ja.vuksadinare wrote:pa nisam ja otvorio raspravu o rusima i ukrajincima..bolje citaj postovezoro avenger wrote:Aj ti lipo na gay paradu pa se tamo ispuši...Ovdi sam počea pisat zbog Hajduka.vuksadinare wrote:
Pročitaj moj prvi upis...
Guest- Guest
mene samo zanima kako uzvratiti ovim leftardskim pickama i supcima iz let3...nista vise nista manje
2015-09-08
Evo ja san sinoć razmišlja kako mu se osvetit...vuksadinare wrote:mene samo zanima kako uzvratiti ovim leftardskim pickama i supcima iz let3...nista vise nista manje
Triba molit boga da ne uđe u finale pedersonga, pa mu onda poslat sliku fritula prelivenih čokoladom i napisat ispod "Nek se momci odviknu".
Guest- Guest
Pa šta ako je razvukao svoju zastavu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hajduk u finalu lige prvaka
» Hrvatsa u finalu Lige Nacija
» Finale lige prvaka
» LET3
» Belosvecka zavjera protiv LET3
» Hrvatsa u finalu Lige Nacija
» Finale lige prvaka