Hajduk u finalu lige prvaka
Page 1 of 1
Hajduk u finalu lige prvaka
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/video-rapsodija-u-zenevi-pao-je-milan-juniori-hajduka-su-u-finalu-lige-prvaka-15328119
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Re: Hajduk u finalu lige prvaka
Lijepa vijest. I rezultat ( 3 :1 ). Čestitke.
Juniori Hajduka razbili su Milan u Ženevi s uvjerljivih 3:1 i plasirali se u finale Lige prvaka mladih.
Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka, Bijeli su došli u vodstvo u 51. minuti. Roko Brajković odlično je prošao po desnoj strani i pronašao Jeru Vrcića koji je zabio za 1:0.
U 67. minuti Brajković je ponovno bio asistent, ovaj put iz kornera s lijeve strane. Pronašao je Pukštasa, koji je poletio zrakom i zakucao loptu glavom za 2:0. Zatim je Hrgović u 76. minuti oduzeo loptu protivničkom stoperu i zabio Navi kroz noge za konačnih 3:0 i potvrdu plasmana u finale.
Milan je do kraja pokušavao doći do izjednačenja, ali samo su uspjeli smanjiti preko Zerolija u 83. minuti.
Hajduk će u finalu igrati protiv nizozemskog AZ-a, koji je ranije danas nakon jedanaesteraca izbacio lisabonski Sporting. Taj susret na rasporedu je u ponedjeljak (24. travnja) u 18 sati.
Juniori Hajduka demolirali veliki Milan usred Ženeve i plasirali se u finale Lige prvaka!
Juniori Hajduka razbili su Milan u Ženevi s uvjerljivih 3:1 i plasirali se u finale Lige prvaka mladih.
Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka, Bijeli su došli u vodstvo u 51. minuti. Roko Brajković odlično je prošao po desnoj strani i pronašao Jeru Vrcića koji je zabio za 1:0.
U 67. minuti Brajković je ponovno bio asistent, ovaj put iz kornera s lijeve strane. Pronašao je Pukštasa, koji je poletio zrakom i zakucao loptu glavom za 2:0. Zatim je Hrgović u 76. minuti oduzeo loptu protivničkom stoperu i zabio Navi kroz noge za konačnih 3:0 i potvrdu plasmana u finale.
Milan je do kraja pokušavao doći do izjednačenja, ali samo su uspjeli smanjiti preko Zerolija u 83. minuti.
Hajduk će u finalu igrati protiv nizozemskog AZ-a, koji je ranije danas nakon jedanaesteraca izbacio lisabonski Sporting. Taj susret na rasporedu je u ponedjeljak (24. travnja) u 18 sati.
Juniori Hajduka demolirali veliki Milan usred Ženeve i plasirali se u finale Lige prvaka!
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Šandor Winnetou dislikes this post
Cestitke. Treba istaci da je Jugoslavija opstala ili ta Liga, realnije Jugoslavija, jer Hrvatska vise nije ista nakon SFRJ i mnogi ne bi igrali vise u Hajduku, dok su u SFRJ mogli da skinu Zvezdi najbolje igrace na trzistu. Usput su uzimali lokalne da igraju, koji su u SFRJ iz Splita i okoline i igrali, da bi raspadom drzave Hajduk prakticno nestao. Mnogi i ne znaju koliko je Hajduk bio dobar, dovoljno da i Zvezdu dobije a Zvezda na vrhu Planete. Dobar se tada fudbal igrao a ovo je dobro za Hajduk, Split i HR fudbal. Ako ih menadzeri ne izgube, iskoriste se pravilno, mada sumnjam da ce odigrati u Hajduku, ima odmah da ih rasprodaju okolo.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Vidi ovog bolesnika vuka,vishe mu nitko ne jebe teme pa pozelio da bude u centru paznje.Idi u pizdu materi,jebo ti cijeli Hajduk mater vozi to na nogomet pa se tamo tapshajte po ramenu.Odavno sam shvatio da ljudi koji su zaludjeni nogometom su u stvari choporativna gamad koju boli kurac za sport ,vazno im je da su u grupi jer se samo tako osjecaju vrijednima dok su za mene a i za nauchnike takvi ljudi ljudsko smece,a vidi se i ovdje na forumu da sam u pravu.Pa bog te jebo ,nadji i jednog forumasha koji je zaludjen nogometom da je normalan,sve kompleksash do kompleksasha koji ne zna sam zivjeti i egzistirati.
ne meci se u ajduka nesrico... odi na fox eno ti ruzicasti plamenac prodaje pricumentalitet wrote:Vidi ovog bolesnika vuka,vishe mu nitko ne jebe teme pa pozelio da bude u centru paznje.Idi u pizdu materi,jebo ti cijeli Hajduk mater vozi to na nogomet pa se tamo tapshajte po ramenu.Odavno sam shvatio da ljudi koji su zaludjeni nogometom su u stvari choporativna gamad koju boli kurac za sport ,vazno im je da su u grupi jer se samo tako osjecaju vrijednima dok su za mene a i za nauchnike takvi ljudi ljudsko smece,a vidi se i ovdje na forumu da sam u pravu.Pa bog te jebo ,nadji i jednog forumasha koji je zaludjen nogometom da je normalan,sve kompleksash do kompleksasha koji ne zna sam zivjeti i egzistirati.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:ne meci se u ajduka nesrico... odi na fox eno ti ruzicasti plamenac prodaje pricumentalitet wrote:Vidi ovog bolesnika vuka,vishe mu nitko ne jebe teme pa pozelio da bude u centru paznje.Idi u pizdu materi,jebo ti cijeli Hajduk mater vozi to na nogomet pa se tamo tapshajte po ramenu.Odavno sam shvatio da ljudi koji su zaludjeni nogometom su u stvari choporativna gamad koju boli kurac za sport ,vazno im je da su u grupi jer se samo tako osjecaju vrijednima dok su za mene a i za nauchnike takvi ljudi ljudsko smece,a vidi se i ovdje na forumu da sam u pravu.Pa bog te jebo ,nadji i jednog forumasha koji je zaludjen nogometom da je normalan,sve kompleksash do kompleksasha koji ne zna sam zivjeti i egzistirati.
Ja Hajduk ne podnosim zato shto nosi srpsko ime.Mogli su izmisliti neshto originalnije dalmatinsko,recimo Ribar ili Bura ili neshto drugo a ne slaviti srpske hajduke i uskoke.Ma i ne chudim se ionako ste sve srpsko plagirali.A za nogomet me boli kurac,da sam vlast ja bi to zabranio i sve stadione na Balkanu porushio jer nogomet je i napravio od vas idiote pa mislite da je sva pamet u nogama a ne u glavi.
Jeste bre, hajduci i uskoci su Srbi.
Jebalo ti sebi kevu svoju iz koje si ti SPC pećine izaša.
Odjebi nam s teme s tim tvojim četnikovanjem i srbovanjem.
Jebalo ti sebi kevu svoju iz koje si ti SPC pećine izaša.
Odjebi nam s teme s tim tvojim četnikovanjem i srbovanjem.
2014-04-11
ae a svizac ?mentalitet wrote:debotoijusto wrote:ne meci se u ajduka nesrico... odi na fox eno ti ruzicasti plamenac prodaje pricumentalitet wrote:Vidi ovog bolesnika vuka,vishe mu nitko ne jebe teme pa pozelio da bude u centru paznje.Idi u pizdu materi,jebo ti cijeli Hajduk mater vozi to na nogomet pa se tamo tapshajte po ramenu.Odavno sam shvatio da ljudi koji su zaludjeni nogometom su u stvari choporativna gamad koju boli kurac za sport ,vazno im je da su u grupi jer se samo tako osjecaju vrijednima dok su za mene a i za nauchnike takvi ljudi ljudsko smece,a vidi se i ovdje na forumu da sam u pravu.Pa bog te jebo ,nadji i jednog forumasha koji je zaludjen nogometom da je normalan,sve kompleksash do kompleksasha koji ne zna sam zivjeti i egzistirati.
Ja Hajduk ne podnosim zato shto nosi srpsko ime.Mogli su izmisliti neshto originalnije dalmatinsko,recimo Ribar ili Bura ili neshto drugo a ne slaviti srpske hajduke i uskoke.Ma i ne chudim se ionako ste sve srpsko plagirali.A za nogomet me boli kurac,da sam vlast ja bi to zabranio i sve stadione na Balkanu porushio jer nogomet je i napravio od vas idiote pa mislite da je sva pamet u nogama a ne u glavi.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ish ish shismismentalitet wrote:Vidi ovog bolesnika vuka,vishe mu nitko ne jebe teme pa pozelio da bude u centru paznje.Idi u pizdu materi,jebo ti cijeli Hajduk mater vozi to na nogomet pa se tamo tapshajte po ramenu.Odavno sam shvatio da ljudi koji su zaludjeni nogometom su u stvari choporativna gamad koju boli kurac za sport ,vazno im je da su u grupi jer se samo tako osjecaju vrijednima dok su za mene a i za nauchnike takvi ljudi ljudsko smece,a vidi se i ovdje na forumu da sam u pravu.Pa bog te jebo ,nadji i jednog forumasha koji je zaludjen nogometom da je normalan,sve kompleksash do kompleksasha koji ne zna sam zivjeti i egzistirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mladi hajdukovci su demolirali Milan u polufinalu LP pred više od 5 tisuća svojih navijača. Osim fenomenalnih igrača Hajduka i naši navijači su iznenadili i zadivili cijelu Europu.
UEFA je objavila fotografiju punih tribina i napisala kako je podrška na visokom nivou. Navijačima Hajduka se divi i specijalizirani portal Football Report koji ne može vjerovati da se skupilo toliko navijača Hajduka.
"Još ne mogu vjerovati da su navijači Hajduka iz Splita napunili pola stadiona u Švicarskoj na polufinalu UEFA-ine Lige prvaka mladih!!!‘, napisao je na Twitteru administrator Football Reporta.
2014-04-11
Nema zime za Hrvatsku izgleda
Poslije jednoga srebra i dvije bronce vrijeme je da se popnemo i na svjetski tron...da podignemo onaj zlatni kip
I da konacno I na Europskom prvenstvu nesto postignemo
Poslije jednoga srebra i dvije bronce vrijeme je da se popnemo i na svjetski tron...da podignemo onaj zlatni kip
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nema zime za Hrvatsku izgleda
Jos i da imate napadaca, umesto da preko Modrica gubite svih 90 minuta na dodavanja, ja tebi, ti meni. Tako protivnik ne moze da igra a ni ti, jer nemas napad. Teoretski je po pravilima, ali onda Sudija svira onaj penal Argentini, sto nije bio i takva igra ispadne iz opcije, jer moras juriti rezultat i primite jos 2 gola. Nike to bas sve tako sjajno. Desilo se, recimo.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti da ćutiš! Idi tamo u svoju Veliku Srbiju na lajkovačkoj pruzi.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Similar topics
» Prlje iz LET3 se radovao sto su juniori Hajduka izgubili u finalu lige prvaka
» Hrvatsa u finalu Lige Nacija
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Đetići se nasukali,Hrvatska u finalu.
» Idealnih 11 Lige Prvaka by Marco van Basten
» Hrvatsa u finalu Lige Nacija
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Đetići se nasukali,Hrvatska u finalu.
» Idealnih 11 Lige Prvaka by Marco van Basten
Page 1 of 1