Kupujemo oružja za skoro 4 milijarde dolara
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kupujemo oružja za skoro 4 milijarde dolara
Meni u ovome nedostaje:
U svaku kuću barem jedna puška s dva kompleta municije, dvije ručne bome i RPG...
Da ne bude opet, ako nedo Bog zarati, prodavanje po kućama.
Možete mi vjerovati na riječ da znam o čemu govorim.
U svaku kuću barem jedna puška s dva kompleta municije, dvije ručne bome i RPG...
Da ne bude opet, ako nedo Bog zarati, prodavanje po kućama.
Možete mi vjerovati na riječ da znam o čemu govorim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ili republiku srpsku. Međutim ni to nećemo napadat a posebno nekakvim skupim avionima jer su za to dovoljni i dronovi. A ni to nećemo jer je BiH EU protektorat pa ako šta i bude dignit će se cela Europa.vuksadinare wrote:Suljo ima fantaziju da cemo mi napast srbiju...ne znam razlog zasto bi...nemamo tamo nikakav interes osim hrvata tamo..ali to je vise stvar bileteralnih odnosa ...rekoh ja lik sizne nekako sa proljeca
A mislim možemo mi hipotetski pričat o tim ratovima al očito je potpuno besmisleno pričat o nekakvom ratu Srbije i Hrvatske ili o tome kako Hrvatska na svoju ruku napada tamo nekakvu RS i te gluposti. Kad to izanaliziraš onda vidiš da je to glupo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mogli bi nešto kupit i u ovih Srba...kad već kupujemo.
Ima zanimljivih stvarčica a i onako smo po pogledu BiH nekakvi saveznici jer ni jedni ni drugi ne želimo islamsku BiH.
“Granit 2023“: Najzanimljvije premijere prikaza, besposadne letelice, sistemi PVO, radari, helikopteri
Ima zanimljivih stvarčica a i onako smo po pogledu BiH nekakvi saveznici jer ni jedni ni drugi ne želimo islamsku BiH.
“Granit 2023“: Najzanimljvije premijere prikaza, besposadne letelice, sistemi PVO, radari, helikopteri
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dok je Rusija uložila 22 milijarde dolara u Krim, Zapad je uložio 3 milijarde u Ukrajinu
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Bugarska platila 1,2 milijarde dolara za osam aviona F-16
» Sankcije: Rusija izvezla rekordnih 19 miijardi dolara oružja u 2018
» Ameri nude 12 F-16 za 1,4 milijarde dolara Hrvatskoj
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Bugarska platila 1,2 milijarde dolara za osam aviona F-16
» Sankcije: Rusija izvezla rekordnih 19 miijardi dolara oružja u 2018
Page 4 of 4