Bezobrazna nastavnica
Page 1 of 1
Bezobrazna nastavnica
Teacher forced to apologise for calling students ‘girls’ at private school | news.com.au — Australia’s leading news site
nastavnica u privatnoj skoli za curice nazvala curice - girls
prvo je otpustili pa kad izaslo u medije vratili na poso. Ako se nije ispricala i pristala zavrsit tecaj diversity, equity and inclusion ja je neb vratio nazad. Mi drugovi moramo biti dosljedni nasim stazama
A high school teacher has been forced to apologise after calling students “girls” at a private girls’ school.
“Here’s what the problem is, if you don’t identify as a girl, don’t go to a bloody girl’s school,” says Sky News Austalia host Piers Morgan.
“Their parents have said we want to send our little girl to a girl’s school, which is called a girls school, and then when a teacher has the audacity to call them girls, they go nuts, and then eventually the teacher has to leave.
“This is the problem if anyone can identify as anything they like, then this insanity just goes everywhere.”
nastavnica u privatnoj skoli za curice nazvala curice - girls
prvo je otpustili pa kad izaslo u medije vratili na poso. Ako se nije ispricala i pristala zavrsit tecaj diversity, equity and inclusion ja je neb vratio nazad. Mi drugovi moramo biti dosljedni nasim stazama
A high school teacher has been forced to apologise after calling students “girls” at a private girls’ school.
“Here’s what the problem is, if you don’t identify as a girl, don’t go to a bloody girl’s school,” says Sky News Austalia host Piers Morgan.
“Their parents have said we want to send our little girl to a girl’s school, which is called a girls school, and then when a teacher has the audacity to call them girls, they go nuts, and then eventually the teacher has to leave.
“This is the problem if anyone can identify as anything they like, then this insanity just goes everywhere.”
2014-04-19
Re: Bezobrazna nastavnica
Najbolje da svi pričamo grutovski, I Am Groot ( čuvari galaksije, drvo koje samo to govori) i stvar rješena :)))))
to ima veze s ljevicom i Marxom ko labud s konjskim kurcom
Sora wrote:to ima veze s ljevicom i Marxom ko labud s konjskim kurcom
ima, ima.
nema nemamarcellus wrote:Sora wrote:to ima veze s ljevicom i Marxom ko labud s konjskim kurcom
ima, ima.
baš ti znaš kaj Marx piše
ali ono što ti ja mogu reči marksizam je DUBOKO HUMAN i nikada ne bi na pamet palo silovati ljude na ovaj bezuman način
ja bih rekla da se ovdje radi o lažima kapitalizma koji sere po prirodnim ljudskim pravima i slobodama koje čak i nemaju veze s ideologijama ili religijama
a radi se o duhu vremena koje iskrivljava stvarnost i ubacije LAŽNE obrasce i forme da bi skrenulo pažnju s BITNIH PROBLEMA
virtuala se sve više nameće kao stvarnost i to je užasan problem koji utječe na čovjeka i društvo
naravno, bogati su vlasnici medija i pletu te nove tobož kulture
nisu to nikakve kulture nego paukova mreža za ovce
a radi se o duhu vremena koje iskrivljava stvarnost i ubacije LAŽNE obrasce i forme da bi skrenulo pažnju s BITNIH PROBLEMA
virtuala se sve više nameće kao stvarnost i to je užasan problem koji utječe na čovjeka i društvo
naravno, bogati su vlasnici medija i pletu te nove tobož kulture
nisu to nikakve kulture nego paukova mreža za ovce
ti si bila djecak kao mala samo umjesto pipice imala si picicu ali to bi bilo danas svejedno..Sora wrote:nema nemamarcellus wrote:Sora wrote:to ima veze s ljevicom i Marxom ko labud s konjskim kurcom
ima, ima.
ali ono što ti ja mogu reči marksizam je DUBOKO HUMAN i nikada ne bi na pamet palo silovati ljude na ovaj bezuman način
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:nema nemamarcellus wrote:Sora wrote:to ima veze s ljevicom i Marxom ko labud s konjskim kurcom
ima, ima.
znam, čitao sam ga. Naprotiv, duboko je nehuman.
I znamo kako je silovao ljude. Osim toga marks je bio jasan, nitko u povijesti ništa nije postigao bez nasilja. I odobravao je nasilje nad pojedincem i nepravdu nanesenu pojedincu u ime "pravednijeg društva", marks je otac wokizma. Promovirao je egalitarizam, što je drugi stup wokizma, a u praksi se svodi na to da sve treba svesti na jednaku mjeru, dakle na mjeru onog najsiromašnijeg i najnesposobnijeg
Similar topics
» Bezobrazna spanjolska porezna uprava
» Nastavnica ravnozemljasica odbija da predaje lazi na nastavi
» Nastavnica ravnozemljasica odbija da predaje lazi na nastavi
Page 1 of 1