Bezobrazna spanjolska porezna uprava
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Bezobrazna spanjolska porezna uprava
Ocekivam od hrvatske predsjednice i vlade da objavi rat spanjolskoj kraljevini jer su se drsko drznuli i dirnuli u naseg malog mozarta viteza od zatona obrovackog luku plemenitog modrica.
Spanjolskoj govnadi porucujem da ih moze biti sram jer su se usudili osuditi naseg voljenog malenog lukicu.
I jos gori bezobrazluk pokaziva jedna od perjanica europske unije u kojojse ne uvazava gubitak pamcenja i misljenja .
Pozivan hrvatske vlasti da upute ostru prosvjednu notu spanjolskom ambasadoru i da povuku naseg ambasadora iz madrida i da plavokosa predsjednica posalje tri roda hrvatske vojske na celu sa demonskim da se obracunaju sa neprijateljima Hrvatskog nacionalnog blaga i naseg malenog ponosa
Spanjolskoj govnadi porucujem da ih moze biti sram jer su se usudili osuditi naseg voljenog malenog lukicu.
I jos gori bezobrazluk pokaziva jedna od perjanica europske unije u kojojse ne uvazava gubitak pamcenja i misljenja .
Pozivan hrvatske vlasti da upute ostru prosvjednu notu spanjolskom ambasadoru i da povuku naseg ambasadora iz madrida i da plavokosa predsjednica posalje tri roda hrvatske vojske na celu sa demonskim da se obracunaju sa neprijateljima Hrvatskog nacionalnog blaga i naseg malenog ponosa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Bezobrazna spanjolska porezna uprava
Nisu ga oni osudili...
Nego je mali lopov SAM PRIZNA da je VARA na porezu!
:D
Di mi je Demo?
Nema mi ga u zadnje vrime...
:p
Nego je mali lopov SAM PRIZNA da je VARA na porezu!
:D
Di mi je Demo?
Nema mi ga u zadnje vrime...
:p
Guest- Guest
Modrić je još ranije državi platio jedan milijun eura, a sada mora platiti još 400.000 eura kako bi u potpunosti zaključio čitav slučaj, objašnjava se u španjolskom listu.
Modrić je tako riješio problem s poreznom službom na isti način riješili njegov aktualni i bivši klupski suigrač Marcelo, odnosno Cristino Ronaldo, kao i ranije brojne druge zvijezde iz nogometnog svijeta poput Lionela Messija, Josea Mourinha, Javiera Mascherana...
Modrić je tako riješio problem s poreznom službom na isti način riješili njegov aktualni i bivši klupski suigrač Marcelo, odnosno Cristino Ronaldo, kao i ranije brojne druge zvijezde iz nogometnog svijeta poput Lionela Messija, Josea Mourinha, Javiera Mascherana...
Zeko-
2015-08-26
Tako djeluje pravna drzava. Zaradjujes milijune a pokusavas krasti. E pa u spanjolskoj ocigledno ne postoje tipovi tipa Maja Supe. Plati amigo ili,,,, cao djaci.Zeko wrote:Modrić je još ranije državi platio jedan milijun eura, a sada mora platiti još 400.000 eura kako bi u potpunosti zaključio čitav slučaj, objašnjava se u španjolskom listu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1