Ukrajina: 20 mrtvih, 200 hospitaliziranih nakon curenja iz američkog laboratorija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ukrajina: 20 mrtvih, 200 hospitaliziranih nakon curenja iz američkog laboratorija
Slava gerojami, došla sloboda :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ukrajina: 20 mrtvih, 200 hospitaliziranih nakon curenja iz američkog laboratorija
Rekla kazala...bitno je da novorusija s 2% ide prema 0%
Ne znam ali nije ovakva rasprodajared wolf wrote:A koliko tvoj vrijedi?asilovski wrote:tih 200 vjerojatno je već mrtvo, a labos je postavljen u Ukrajini jer su životi Ukra džabeEva wrote:Američki zamorci. Slava Ukrajini
Kermit-
2014-04-17
ne ne to si zamijenio sa američkim umjerenim kanibalima u SirijiRiplex wrote:Rekla kazala...bitno je da novorusija s 2% ide prema 0%
Kermit-
2014-04-17
Ne znaš?...Ne znaš?asilovski wrote:Ne znam ali nije ovakva rasprodajared wolf wrote:A koliko tvoj vrijedi?asilovski wrote:tih 200 vjerojatno je već mrtvo, a labos je postavljen u Ukrajini jer su životi Ukra džabeEva wrote:Američki zamorci. Slava Ukrajini
Guest- Guest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:ne ne to si zamijenio sa američkim umjerenim kanibalima u SirijiRiplex wrote:Rekla kazala...bitno je da novorusija s 2% ide prema 0%
To je - medieval isis -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
asilovski wrote:ne ne to si zamijenio sa američkim umjerenim kanibalima u SirijiRiplex wrote:Rekla kazala...bitno je da novorusija s 2% ide prema 0%
Nakazo čibaj kod Đode on voli psihopate i kanibalered wolf wrote:Ne znaš?...Ne znaš?asilovski wrote:Ne znam ali nije ovakva rasprodajared wolf wrote:A koliko tvoj vrijedi?asilovski wrote:tih 200 vjerojatno je već mrtvo, a labos je postavljen u Ukrajini jer su životi Ukra džabeEva wrote:Američki zamorci. Slava Ukrajini
Kermit-
2014-04-17
A zašto sam nakaza? Jer ti ne znaš koliko vrijedi tvoj život. Ništa čudno. Nikada to nisi ni znao. I sad si programiran da si to što jesi, teoretičar zavjera izgubljen u prostoru i vremenu. To je tvoja svrha, a da nisi ni svijestan da ti je to netko drugi odredio. Čudno? Ne. Smiješno. Da. Smiješno.asilovski wrote:Nakazo čibaj kod Đode on voli psihopate i kanibalered wolf wrote:Ne znaš?...Ne znaš?asilovski wrote:Ne znam ali nije ovakva rasprodajared wolf wrote:A koliko tvoj vrijedi?asilovski wrote:tih 200 vjerojatno je već mrtvo, a labos je postavljen u Ukrajini jer su životi Ukra džabeEva wrote:Američki zamorci. Slava Ukrajini
Guest- Guest
onda ja sam sva sreća odmah provjerio link, i skužio da je vijest lažna, jer se već nakitilo dosta psihaša na temu da svršavaju na mrtvim ljudima. na vašu žalost, vijest o mrtvima su lažne, ljudi žive
Guest- Guest
Eo Đoda tvoji soroševci potvrđuju:upravo_sa_jebachine wrote:onda ja sam sva sreća odmah provjerio link, i skužio da je vijest lažna, jer se već nakitilo dosta psihaša na temu da svršavaju na mrtvim ljudima. na vašu žalost, vijest o mrtvima su lažne, ljudi žive
http://www.rferl.org/media/video/ukraine-flu/27503591.html
Flu Virus Is New Killer In Eastern Ukraine
Kermit-
2014-04-17
Virus gripe ne poznaje granice...I gle čuda?...Sad je upravo sezona gripe...
Guest- Guest
ja naša link da virus svinjske gripe hara donbasom i to ruskim dijelom i da je ubio 300 ljudi.asilovski wrote:Eo Đoda tvoji soroševci potvrđuju:upravo_sa_jebachine wrote:onda ja sam sva sreća odmah provjerio link, i skužio da je vijest lažna, jer se već nakitilo dosta psihaša na temu da svršavaju na mrtvim ljudima. na vašu žalost, vijest o mrtvima su lažne, ljudi žive
http://www.rferl.org/media/video/ukraine-flu/27503591.html
Flu Virus Is New Killer In Eastern Ukraine
ovaj link ne piše ništa, baš ništa, osim da je virus GRIPE u karamatrosku i da ne mogu provjeriti koja vrsta virusa jer je labaratorij u ruskom djelu.
ništa od 200-300 mrtvih rusa/ukrainaca, žao mi je
Guest- Guest
Ti opet ko maksim po diviziji. Najebali te se i jedni i drugi kanibali, boktejebo nemoš virovat kolko neko može biti opsjednud sand niggerima
upravo_sa_jebachine wrote:onda ja sam sva sreća odmah provjerio link, i skužio da je vijest lažna, jer se već nakitilo dosta psihaša na temu da svršavaju na mrtvim ljudima. na vašu žalost, vijest o mrtvima su lažne, ljudi žive
Odma vade isis, svi koji su protiv njih, su atomatski protiv rusa i obožavaju isis. Sve mi se čini da ih par svršava na putina i isis. Malo homoerotike, ide im
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nakon godina dana američkog "rata" protiv ISIS-a, on nikad jači
» Nakon Američkog odustajanja od Keystone XL naftovoda, Ruski Lukoil sprema pondu za Kanadska naftna polja
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» EU nakon prozivki zbog dvoličnosti poručila da se Gaza i Ukrajina ne mogu poredit
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Nakon Američkog odustajanja od Keystone XL naftovoda, Ruski Lukoil sprema pondu za Kanadska naftna polja
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» EU nakon prozivki zbog dvoličnosti poručila da se Gaza i Ukrajina ne mogu poredit
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 2 of 2