Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
Gledala sam taj film. Zrinka Cvitešić i Leon Lučev. Odličan film. To je stari film, 5-6 godina najmanje.jastreb wrote:Prošlu (ne jučer) nedjelju je bio odličan domaći film na temu vehabija.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
Guest- Guest
dobro, dobro...samo vi pričajteEva wrote:Slabo si ti upoznata sa vehabijskom kulturom. Kad te plahtom ogrnu a jastučnicu navuku na glavu, sjetit ćeš se s čežnjom minica i kratkih hlačica. A sve tako počne bezazleno s jednim umjerenim islamistom.kaja_333 wrote:dimije se ne vraćaju ali antifašizam leti u ropotarnicu povijesti..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kao da je jučer sniman.Eva wrote:Gledala sam taj film. Zrinka Cvitešić i Leon Lučev. Odličan film. To je stari film, 5-6 godina najmanje.jastreb wrote:Prošlu (ne jučer) nedjelju je bio odličan domaći film na temu vehabija.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
U filmu je odlično prikazana ideološka platforma vehabizma.
Npr.brak između matorog konja i djevojčice.
No,prikazan je i stav većeg dijela BH muslimana prema tom opasnom pokretu.
Na onoj proslavi Bajrama,kad je vehabiju ona bakica sterala u PM.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zabrani, ako moš.kaja_333 wrote:dobro, dobro...samo vi pričajteEva wrote:Slabo si ti upoznata sa vehabijskom kulturom. Kad te plahtom ogrnu a jastučnicu navuku na glavu, sjetit ćeš se s čežnjom minica i kratkih hlačica. A sve tako počne bezazleno s jednim umjerenim islamistom.kaja_333 wrote:dimije se ne vraćaju ali antifašizam leti u ropotarnicu povijesti..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
Guest- Guest
Nemaš ti pojma. Naša sadašnja Vlada je prozapadna. A Kramarko voli ove ekstremnije što se ističu.n_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Tko god vjeruje u ta sranja, treba ga poslat u SA, pa nek živi vjeru u svoj svojoj raskoši. Tam mu je valjda sve po volji, zakaj da se pati u nevjerničkoj zemlji.jastreb wrote:Kao da je jučer sniman.Eva wrote:Gledala sam taj film. Zrinka Cvitešić i Leon Lučev. Odličan film. To je stari film, 5-6 godina najmanje.jastreb wrote:Prošlu (ne jučer) nedjelju je bio odličan domaći film na temu vehabija.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
U filmu je odlično prikazana ideološka platforma vehabizma.
Npr.brak između matorog konja i djevojčice.
No,prikazan je i stav većeg dijela BH muslimana prema tom opasnom pokretu.
Na onoj proslavi Bajrama,kad je vehabiju ona bakica sterala u PM.
Guest- Guest
Eva wrote:Slabo si ti upoznata sa vehabijskom kulturom. Kad te plahtom ogrnu a jastučnicu navuku na glavu,kaja_333 wrote:dimije se ne vraćaju ali antifašizam leti u ropotarnicu povijesti..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
Do sada su joj stavljali samo jastuk na glavu.
kaja_333 wrote:dimije se ne vraćaju ..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
Jer ti iz kuće nikad nisu niti otišle reci.. heheh
Posudi dimije od babe, briga te, moda se vraća.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jasno, srbiji po mjeri a i ne mora se puno kamurflirati da izgleda ko četnikn_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Guest- Guest
Puca'će i po vašoj Vladi, kao pravi patrijotadzango wrote:Nemaš ti pojma. Naša sadašnja Vlada je prozapadna. A Kramarko voli ove ekstremnije što se ističu.n_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
n_razbojnik-
2014-04-15
Recite mu da gađa onog sa pičkastim ustima.n_razbojnik wrote:Puca'će i po vašoj Vladi, kao pravi patrijotadzango wrote:Nemaš ti pojma. Naša sadašnja Vlada je prozapadna. A Kramarko voli ove ekstremnije što se ističu.n_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Kancelara Puću?dzango wrote:Recite mu da gađa onog sa pičkastim ustima.n_razbojnik wrote:Puca'će i po vašoj Vladi, kao pravi patrijotadzango wrote:Nemaš ti pojma. Naša sadašnja Vlada je prozapadna. A Kramarko voli ove ekstremnije što se ističu.n_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Ako može još Nešu Slinu, Vulina i pedera Selakovića, bili bi zahvalni.Stanojko wrote:Kancelara Puću?dzango wrote:Recite mu da gađa onog sa pičkastim ustima.n_razbojnik wrote:Puca'će i po vašoj Vladi, kao pravi patrijotadzango wrote:Nemaš ti pojma. Naša sadašnja Vlada je prozapadna. A Kramarko voli ove ekstremnije što se ističu.n_razbojnik wrote:prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
'Zatvorenik iz Guantanama je vraćen u BiH da zapali Europu'
Egipćanin Tariq Mahmoud Ahmed al Sawah (58) iz zatvora Guantanamo, nakon 13 godina, isporučen je BiH. Stručnjak za za borbu protiv terorizma Dževad Galijaševićupozorava da je al Sawah u ovom trenutku najveći izvor terorističke prijetnje u Europi, a posebno zapadnom Balkanu.
- Izjava ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka da al Sawah ne bi trebao predstavljati sigurnosnu prijetnju obično je lupetanje neinformirane osobe i očigledan primjer pomaganja teroristima i ulagivanja njihovim pokroviteljima u Sarajevu. Sramotno je i izdajničko Crnatkovo umanjivanje terorističke prijetnje koja zaslužuje prijezir i zahtjev za njegovu smjenu - izjavio je Galijašević.
Egipćanin Tariq Mahmoud Ahmed al Sawah (58) iz zatvora Guantanamo, nakon 13 godina, isporučen je BiH. Američki obavještajci tvrde je s surađivao s njima.
Egipćanin Tariq Mahmoud Ahmed al Sawah (58) iz zatvora Guantanamo, nakon 13 godina, isporučen je BiH. Stručnjak za za borbu protiv terorizma Dževad Galijaševićupozorava da je al Sawah u ovom trenutku najveći izvor terorističke prijetnje u Europi, a posebno zapadnom Balkanu.
- Izjava ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka da al Sawah ne bi trebao predstavljati sigurnosnu prijetnju obično je lupetanje neinformirane osobe i očigledan primjer pomaganja teroristima i ulagivanja njihovim pokroviteljima u Sarajevu. Sramotno je i izdajničko Crnatkovo umanjivanje terorističke prijetnje koja zaslužuje prijezir i zahtjev za njegovu smjenu - izjavio je Galijašević.
2014-04-20
Ne kužim.Yehudi wrote:'Zatvorenik iz Guantanama je vraćen u BiH da zapali Europu'Egipćanin Tariq Mahmoud Ahmed al Sawah (58) iz zatvora Guantanamo, nakon 13 godina, isporučen je BiH. Američki obavještajci tvrde je s surađivao s njima.
Jeli izručen BIH da mu oni sude za nešto,ili je pušten u Bosnu da ondje slobodno šeće???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pušten je tam organizira ISIL podružnicu.
Guest- Guest
Tog jarca je snajperist gadjao u nogu i onda mu prilaze specijalci u amaterskoj akciji godine. Kozoyeb je mogao biti opasan eksplozivom a ove budale prilaze, i snajperist koji gadja takvog u nogu umjesto da mu istisne mozak kroz usnu i nosnu supljinu i onemoguci ga za daljnje djelovanje. Amaterizam ili spasavenje brata tko ce ga znat.
omni-
2014-04-12
Da,hajvan puca iz kalašnjikova po policiji i to ispred veleposlanstva SAD-a a snajperist se zajebava umjesto da odmah eliminira bradatu prijetnju.omni wrote:Tog jarca je snajperist gadjao u nogu i onda mu prilaze specijalci u amaterskoj akciji godine. Kozoyeb je mogao biti opasan eksplozivom a ove budale prilaze, i snajperist koji gadja takvog u nogu umjesto da mu istisne mozak kroz usnu i nosnu supljinu i onemoguci ga za daljnje djelovanje. Amaterizam ili spasavenje brata tko ce ga znat.
vili40-
2015-08-02
omni wrote:Tog jarca je snajperist gadjao u nogu i onda mu prilaze specijalci u amaterskoj akciji godine. Kozoyeb je mogao biti opasan eksplozivom a ove budale prilaze, i snajperist koji gadja takvog u nogu umjesto da mu istisne mozak kroz usnu i nosnu supljinu i onemoguci ga za daljnje djelovanje. Amaterizam ili spasavenje brata tko ce ga znat.
To je to. A dripac ispucao 5 šaržera na Amere,
ranio pandura a oni ga samo rane?
I to kad je možda još imao streljiva.
Pa u Americi bi ga izrešetali nakon prvog spremnika.
To govno triba likvidirati, jednako i ovoga šta ga Ameri
šalju............zapamtite ovoga lika dobro.
2014-04-20
Trebamo glumiti da smo saveznici muslimanima protiv Srbije i Rusije.
Kad muslimani unište ta dva središta zla, onda, ako budemo mogli, napadnemo muslimane.
Ako ne budemo mogli, jebi ga, zajebali smo se.
Kad muslimani unište ta dva središta zla, onda, ako budemo mogli, napadnemo muslimane.
Ako ne budemo mogli, jebi ga, zajebali smo se.
crvenkasti-
2014-04-17
Dabogda mu Rusi rodnu kucu i kraj razorili. Jebeni isil. tstststss
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pobuna imigranata u Španjolskoj , policija koristila gumene metke, petoro povrijeđeno
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Za ISIL želimo ubijati u EU
» Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Za ISIL želimo ubijati u EU
» Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
Page 2 of 3