Registar izdajnika
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Registar izdajnika
16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
Guest- Guest
I??..sto se onda ceka??tre911 wrote:bogomdani wrote:al nitko Mooda da Mesića prozove izdajnikom...
Guest- Guest
Da, jučer predano ministarstvo a već danas treba hapsiti, vrhunski jebote.bogomdani wrote:I??..sto se onda ceka??tre911 wrote:bogomdani wrote:al nitko Mooda da Mesića prozove izdajnikom...
Guest- Guest
oće sad promjeniti crnoju i zlatka jer se antifašistima ne sviđaju? ah da, neće...jbg.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobar je al zlatko mi je najbolji. nego ja mislim d bi ipak trebalo ovaj registar izdajnika i sanader da bude prvi, pa mesić, ili obrnuto.Stanojko wrote:Sta ti sele mislis o Crnoji?
2015-08-15
zaltko mi je favorit u ovoj vladi, kao u prošloj lalovac.
2015-08-15
A Gotovina? I on se lizao sa crvenima.kaja_333 wrote:dobar je al zlatko mi je najbolji. nego ja mislim d bi ipak trebalo ovaj registar izdajnika i sanader da bude prvi, pa mesić, ili obrnuto.Stanojko wrote:Sta ti sele mislis o Crnoji?
Nikada. To je jedno krimalno djelo i za koje treba odgovarat počinitelj. A ovo govno u ministrastvu branitelja je drugi kriminal i za to treba ići smjena minsitra. Takav čovjek ne može javno politički djelovat. Kakvi su to branitelji da im ne smeta da ih predstavlja kriminalac?tre911 wrote:16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
Guest- Guest
pa njega ne bi u izdajnike zbog nekih zasluga u DR. međutim isto je profiter bez daljnjega.dzango wrote:A Gotovina? I on se lizao sa crvenima.kaja_333 wrote:dobar je al zlatko mi je najbolji. nego ja mislim d bi ipak trebalo ovaj registar izdajnika i sanader da bude prvi, pa mesić, ili obrnuto.Stanojko wrote:Sta ti sele mislis o Crnoji?
2015-08-15
Kriminalni.Eva wrote:Nikada. To je jedno krimalno djelo i za koje treba odgovarat počinitelj. A ovo govno u ministrastvu branitelja je drugi kriminal i za to treba ići smjena minsitra. Takav čovjek ne može javno politički djelovat. Kakvi su to branitelji da im ne smeta da ih predstavlja kriminalac?tre911 wrote:16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
mute vodu kajo, Pejnović zdimio u Rusiju a manjak u državnoj imovini (kojoj je on bio na čelu) 16 milijardi kuna, HDZovi marifetluci će ispasti dječiji vrtić za ovu bandu lopovsku a sanaderovih navodnih 10 milijuna kao bakšiš za konobara.kaja_333 wrote:oće sad promjeniti crnoju i zlatka jer se antifašistima ne sviđaju? ah da, neće...jbg.
Guest- Guest
Znao sam. Dok je bio na mardelju, bio je ikona. Čim je izašao, baciše ga u blato. Da ga staviš ipak? Ko mu jebe mater.kaja_333 wrote:pa njega ne bi u izdajnike zbog nekih zasluga u DR. međutim isto je profiter bez daljnjega.dzango wrote:A Gotovina? I on se lizao sa crvenima.kaja_333 wrote:dobar je al zlatko mi je najbolji. nego ja mislim d bi ipak trebalo ovaj registar izdajnika i sanader da bude prvi, pa mesić, ili obrnuto.Stanojko wrote:Sta ti sele mislis o Crnoji?
da, stripor, garaža, sad će objaviti da je netko ukrao kekse.tre911 wrote:
mute vodu kajo,
2015-08-15
Ajmo onda po redu pa kad crnoja dođe na red pljuj po njemu a sad udri po svojima jer red je red a jed je jed :))Eva wrote:Nikada. To je jedno krimalno djelo i za koje treba odgovarat počinitelj. A ovo govno u ministrastvu branitelja je drugi kriminal i za to treba ići smjena minsitra. Takav čovjek ne može javno politički djelovat. Kakvi su to branitelji da im ne smeta da ih predstavlja kriminalac?tre911 wrote:16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
Guest- Guest
ne, kako rekoh, ima zasluga međutim on je izašao iz rata kao bogat čovjek. u ratu ih zaradio nije. bio je ikona ne zbog njega, zbog onoga što je predstavljao, čitavu državu i politiku. bila bi na bilo čijoj strani da je bio na mjestu njega.dzango wrote:
Znao sam. Dok je bio na mardelju, bio je ikona. Čim je izašao, baciše ga u blato. Da ga staviš ipak? Ko mu jebe mater.
2015-08-15
ewa glavni svjedok, ona videlakaja_333 wrote:da, stripor, garaža, sad će objaviti da je netko ukrao kekse.tre911 wrote:
mute vodu kajo,
Guest- Guest
od kriminalca koji je već počini kriminalno djelo, ipak je gori kriminalac kojen smo omogućili da počini novo kriminalno djelo.tre911 wrote:Ajmo onda po redu pa kad crnoja dođe na red pljuj po njemu a sad udri po svojima jer red je red a jed je jed :))Eva wrote:Nikada. To je jedno krimalno djelo i za koje treba odgovarat počinitelj. A ovo govno u ministrastvu branitelja je drugi kriminal i za to treba ići smjena minsitra. Takav čovjek ne može javno politički djelovat. Kakvi su to branitelji da im ne smeta da ih predstavlja kriminalac?tre911 wrote:16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
2014-04-16
aben wrote:od kriminalca koji je već počini kriminalno djelo, ipak je gori kriminalac kojen smo omogućili da počini novo kriminalno djelo.tre911 wrote:Ajmo onda po redu pa kad crnoja dođe na red pljuj po njemu a sad udri po svojima jer red je red a jed je jed :))Eva wrote:Nikada. To je jedno krimalno djelo i za koje treba odgovarat počinitelj. A ovo govno u ministrastvu branitelja je drugi kriminal i za to treba ići smjena minsitra. Takav čovjek ne može javno politički djelovat. Kakvi su to branitelji da im ne smeta da ih predstavlja kriminalac?tre911 wrote:16 milijardi, poklopi se ušima i šuti.Eva wrote:Ili, ti Tre misliš dozvolit da te kriminal ministar predstavlja?
Guest- Guest
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» OBJAVIT ĆEMO REGISTAR IZDAJNIKA HRVATSKE!
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Frljic:Nek me Crnoja jos danas stavi u registar izdajnika
» Karamarko podržao registar izdajnika i poručio: Konačno su na vlasti oni koji se znaju PREKRIŽITI!
» Registar korisnika ili nista od legalizacije
» Objavljen registar suradnika UDBE
Page 12 of 21