Agentica za zapošljavanje: Bosancima je obećana zemlja za posao Hrvatska a ne Njemačka, evo i zašto
Page 1 of 1
Agentica za zapošljavanje: Bosancima je obećana zemlja za posao Hrvatska a ne Njemačka, evo i zašto
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/agentica-za-zaposljavanje-bosancima-je-obecana-zemlja-za-posao-hrvatska-nije-njemacka-850767
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/agentica-za-zaposljavanje-bosancima-je-obecana-zemlja-za-posao-hrvatska-nije-njemacka-850767
Re: Agentica za zapošljavanje: Bosancima je obećana zemlja za posao Hrvatska a ne Njemačka, evo i zašto
...i Srbima, i Srbima.
Pristojni su dobrodošli, naravno.
Re: Agentica za zapošljavanje: Bosancima je obećana zemlja za posao Hrvatska a ne Njemačka, evo i zašto
Nek idu tamo u Tursku kod onog svog sultana. Samo mi oni još fale ovdje.
Šta mene boli kurac šta je njima obećana zemlja. Daleko im kuća.
Neka im digne oni tamo plaće pa neće morat ni u Njemačku ni u Hrvatsku ni u Tursku na rad.
Zajebavaju radni narod. Neće da im daju sto eura više plaću.
Neka im digne oni tamo plaće pa neće morat ni u Njemačku ni u Hrvatsku ni u Tursku na rad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa jer u njemačkoj moraš radit...
Eroo wrote:...i Srbima, i Srbima.
Pa tako reci Jarane da ti fale srbi i muslimani.Ali onda pojebat ce sve hrvatice i eto pun kurac novih mutanata kao shto si ti jer hrvatima se izgleda vishe ne dize pa zovu upomoc.Eto onaj Rey kod onakih dalmatinki on sjedi cijeli dan na forumu mjesto da mu neka sjedi cijeli dan na kurcu pa mozda bi se i kakav hrvat rodio pa ne bi morao kmechati o natalitetu.Dodushe ti si se pobrinuo za slovence ,imat ce tko da im pere shupak.Hrvati umislili da su schwabe pa nece da rade,tako je uvijek bilo ,lijena stoka sitnog zuba samo bi filozofirala po kaficima i jedni drugima lagali kako su uspjeshni poslovni ljudi a nemaju jadni ni za kavu nego chekaju da im netko drugi plati.Ali boli ih kurac imaju "svoju drzavu".:::)))
Ne želim ja imati djecu u emanicipaciji.
Uopće ne želim žene blizu sebe otkako san prije petnajst godina otkrija da živimo u emancipaciji ( vladavina žena ).
Uopće ne želim žene blizu sebe otkako san prije petnajst godina otkrija da živimo u emancipaciji ( vladavina žena ).
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek idu tamo u Tursku kod onog svog sultana. Samo mi oni još fale ovdje.
Podrzavam,bolje indijci,pakistanci i ostali arapi jer oni samo rade i ne dize im se kurac ko onim bosancerosima koji bi jebali pticu u letu a da nece onake dalmoshice (meni najbolje pichke na svijetu) a ti bulji i dalje u ekran mozda dodju i tebe pojebati:::)))
A kapitalista će trpat šta god može jer će mu vlast uvik dat to pošto živi od poreza i tih firmi i radne snage al ovdje je stvar šta ovi njima u Bosni neće da dignu plaće.
Ne triba njima ni Hrvatska ni Njemačka nego sto eura veća plaća da prati troškove života.
Šta ja imam od toga šta će netko iz BiH il Srbije dolazit ovamo i rušiti cijenu rada nama ? Ništa. Pa digni mu tamo sto eura plaće pa nek radi u svojoj zemlji.
Ne triba njima ni Hrvatska ni Njemačka nego sto eura veća plaća da prati troškove života.
Šta ja imam od toga šta će netko iz BiH il Srbije dolazit ovamo i rušiti cijenu rada nama ? Ništa. Pa digni mu tamo sto eura plaće pa nek radi u svojoj zemlji.
2014-04-11
opet đemal o rvacko.
zakaj đemal krampa u celje?
lik zabrijao da je to minken. do 90 nije razlikovao uskrs od božića. gluperda polutanska.
zakaj đemal krampa u celje?
lik zabrijao da je to minken. do 90 nije razlikovao uskrs od božića. gluperda polutanska.
2014-12-30
RayMabus wrote:A kapitalista će trpat šta god može jer će mu vlast uvik dat to pošto živi od poreza i tih firmi i radne snage al ovdje je stvar šta ovi njima u Bosni neće da dignu plaće.
Ikad ja napishem da ste se borili za kurac i za strance da vas mogu prtzat kako im se digne onda poludite a da su ostali srbi i da ih niste protjerali uz pomoc amera i schwana josh bi bili svoj na svome ,ovako uvalili vam foru da su srbi vashi zivotni neprijatelji jer se sami ne znate pobuniti protiv tlachitelja osim jamrati na drushtvenim mrezama i na ovakim glupim forumima.Jebi ga "Zeljeli ste sad imate ali ne Shwitzu nego kurac u shupku:::)))
Similar topics
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Teta Violeta čini čuda: kako su Grude postale obećana zemlja za Indijce i Japance
» Njemačka postaje zemlja nevjernika
» G. Schröder: SAD još vjeruju da je Njemačka pod okupacijom, ali mi smo suverena zemlja
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Teta Violeta čini čuda: kako su Grude postale obećana zemlja za Indijce i Japance
» Njemačka postaje zemlja nevjernika
» G. Schröder: SAD još vjeruju da je Njemačka pod okupacijom, ali mi smo suverena zemlja
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
Page 1 of 1