Klečavci opet kleče a biskup Hranjić ispričao se zbog svećenika pedofila
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Klečavci opet kleče a biskup Hranjić ispričao se zbog svećenika pedofila
Hoces reci da vas je marc upoznao obojicu?IL Risorto wrote:Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.jastreb wrote:Da li si se kroz prijateljevanje u mladosti sa Marcelusom,družili sa Janezom Od Kriza (Franc Slama)?veber wrote:
Kakva paranoja?
Los ti je alter. Alter koristis da sakrijes indentitet primarnog , pona ljas se i- gle cuda ti I jastreb u isto vrijeme s psihijatrije otpusteni.
No,bez obzira što je marcelus intelignetan,sumnjam da bi i on ovakvoj vrsti čovjeka nešto objasnio.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Daj smanji alkoholne pare.jastreb wrote:Ma Marcellus je u mladosti ,uglavnom, bio u društvu čudnih i ekscentričnih likova.IL Risorto wrote:
Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.
No,bez obzira što je marcelus intelignetan,sumnjam da bi i on ovakvoj vrsti čovjeka nešto objasnio.
Veber,Janez Od Kriza,pa Vladimir Dodig Trokut,zatim Tomislav Gotovac,i ne znam spominjao je čak i druženje sa Šuvarom.
Marc I ja smo samo dijelili os. U RL smo se upoznali na rostiljadi.
Daj se vratio u komunu.
2014-12-30
Meni je jednom spočitnuo da zna tko sam,a da je do toga došao novinarskim vezama. Osobno se nismo upoznali.veber wrote:Hoces reci da vas je marc upoznao obojicu?IL Risorto wrote:Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.jastreb wrote:Da li si se kroz prijateljevanje u mladosti sa Marcelusom,družili sa Janezom Od Kriza (Franc Slama)?veber wrote:
Kakva paranoja?
Los ti je alter. Alter koristis da sakrijes indentitet primarnog , pona ljas se i- gle cuda ti I jastreb u isto vrijeme s psihijatrije otpusteni.
da li marcello poznaje Rizortea,nije mi znano.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svaka forumska individua ima svoje veselje.Longi Galaktičku Federaciju,Škutor socijalistički rasizam a Veber nas dva,odnosno nas jednogjastreb wrote:Meni je jednom spočitnuo da zna tko sam,a da je do toga došao novinarskim vezama. Osobno se nismo upoznali.veber wrote:Hoces reci da vas je marc upoznao obojicu?IL Risorto wrote:Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.jastreb wrote:Da li si se kroz prijateljevanje u mladosti sa Marcelusom,družili sa Janezom Od Kriza (Franc Slama)?veber wrote:
Kakva paranoja?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
na prosvjedu i 'centar za mirovne studije' ...zar to nisu oni koji prosvjeduju protiv obljetnica oluje..koji bacaju zajedno sa pupovcem u dunav vijence za 'nevinu srpsku nejac'..akoje nigdar ne mozes vidjeti u koloni sjecanja..ili na komemoracijama i obljetnicama zbog zlocina nad hrvatima...jesu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
IL Risorto wrote:Svaka forumska individua ima svoje veselje.Longi Galaktičku Federaciju,Škutor socijalistički rasizam a Veber nas dva,odnosno nas jednogjastreb wrote:Meni je jednom spočitnuo da zna tko sam,a da je do toga došao novinarskim vezama. Osobno se nismo upoznali.veber wrote:Hoces reci da vas je marc upoznao obojicu?IL Risorto wrote:Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.jastreb wrote:Da li si se kroz prijateljevanje u mladosti sa Marcelusom,družili sa Janezom Od Kriza (Franc Slama)?veber wrote:
Kakva paranoja?
a tebi je jovanka još najbolja pička
Gast- Guest
A tebi ona šiptarka Tereza od Kalkute.škutor wrote:
a tebi je jovanka još najbolja pička
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
daj alkicu koga farbas?jastreb wrote:Meni je jednom spočitnuo da zna tko sam,a da je do toga došao novinarskim vezama. Osobno se nismo upoznali.veber wrote:Hoces reci da vas je marc upoznao obojicu?IL Risorto wrote:Ako je već nekakav prijatelj s Marcelusom,onda bi njega trebao pitat jesam li ja tvoj,odnosno ti moj alter.jastreb wrote:Da li si se kroz prijateljevanje u mladosti sa Marcelusom,družili sa Janezom Od Kriza (Franc Slama)?veber wrote:
Kakva paranoja?
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» isil se ispričao izraelu zbog napada.
» ZARATILI ZBOG SVEĆENIKA
» Anka Mrak Taritaš opet u problemima zbog muljanja!
» Još jedan biskup dao ostavku zbog pedofilskog skandala
» isil se ispričao izraelu zbog napada.
» ZARATILI ZBOG SVEĆENIKA
» Anka Mrak Taritaš opet u problemima zbog muljanja!
» Još jedan biskup dao ostavku zbog pedofilskog skandala
Page 3 of 3